Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím, co máš za problém :-) . Jsi svobodný, můžeš jezdit kam chceš, dělat co chceš.

Ale Ti blbci nahoře, vždycky udělají něco, aby nasrali své nástupce při předání vlády - amnestie, zákon - nedodělek na poslední chvíli aj. Rozdělí lid zase i vyznamenáním - bratří Mašínů atd. Takže po revoluci je všechno perfektní, všichni spolu spolupracují, nic se se nerozkradlo, protože zákony to neumožňují atd.

Promiň, špatně jsem to viděl a Ty jsi mi otevřel oči. Děkuji :-)

Mně teď zas vrtá hlavou nějaké rčení o nevyluzování zvuků ve spojitosti s drahými kovy. Jak to je?

Odesláno

No twl, to je fakt revue :-))) tady bych je necekal, komouše.. :-))) Meli by Vaskovi libat posmrtne ruce ze je nezakazal, kazdej jinej na jeho miste by to udelal :-)

Odesláno

Na prvním obrázku je vtipně maskována coby pneu od monstertrucku na plakátu :-)

To jsem nepostrehl :)

Jinak v tom inzeratu popisuje presne jeho: Strong lobster-headed lycanthrope ( vlkodlak ) for love and monster really, ale krestanka, tak ma pech :)

Odesláno

To je je taková Ruská tradice. Navíc by mě nepřekvapilo, kdyby byl Vlk, zdánlivě obyčejný vandrák na výletě, vojenský lékař ruské rozvědky s nejvyšším vyznamenáním.

Odesláno

To je je taková Ruská tradice. Navíc by mě nepřekvapilo, kdyby byl Vlk, zdánlivě obyčejný vandrák na výletě, vojenský lékař ruské rozvědky s nejvyšším vyznamenáním.

tak třeba se to dočteme v zítřejším Blesku........ :cool02:

Odesláno
Potkají se Kohn a Roubíček.

?Jak se mají, Roubíček??

?Ále, budu se ženit.?

?A koho si berou??

?Sáru Rosentahlovou.?

?Sáru Rosentahlovou? Což o to, věno má slušné. Ale vědějí, Roubíček, já jim to musím říct, je to strašná poběhlice, vždyť ona spala s každým chlapem v Mukačevě.?

?Já vím.?

?A to jim nevadí??

?Podívají se, Kohn, já v tom Mukačevě byl. To není zase tak velký město??

Návštěvník tolja
Odesláno

Kdybych..

Optimista ...

Aféra ..

Potkají se ,,,

ntvl, ty jseš přísnej vtipálek, copak pěkného nám budeš asi chtít nadělit?  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...