petr_cha Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 (upraveno) Se mi zdá, že je pošta už fakt před totálním kolapsem. Když už teď jsou tak v prd*li, tak fakt nevím, co budou dělat o vánocích... to je článek z roku 2012.. :-) furt jeste trochu zije.. :-) Upraveno 8. října 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Se mi zdá, že je pošta už fakt před totálním kolapsem. Když už teď jsou tak v prd*li, tak fakt nevím, co budou dělat o vánocích.Vyšší moc zasáhla z důvodu, že zásilka je tikavá, tudíž v ní může být pekelný strojek a proto si ji převzali pyrotechnici, kteří Ti jí předají, pokud ji neodpálí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 8. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2018 Propůjčuji Řád Bílého lva, za to, že nám zlepšil život.Zejména za Sbírá céčka a Pijeme colu.Já se smějí, co všechno pro Vaše dobro udělal Vašek - udělal bobek, stejně to už bylo dávno rozjeto s pomocí západu. S mottem ,,pravdou a láskou'' si zprivatizoval Svůj majetek a ostatní dole měli,mají problém se ještě k něčemu dostat. Beru Polsko, tam se to měnilo jinak. Ohledně komančů ( pořád ty kecy o zrušení, pokud není o čem psát) - udělali jednu obrovskou chybu, nepřejmenovali se. Ostatní vzniklé strany založil jen lid bez knížek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Vytanula mi na mysli normalizační klasika:"Ještě větší blbec, než jsme doufali." 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 .. to je článek z roku 2012.. :-) furt jeste trochu zije.. :-)No jo, ale to se vymlouvali na "vyšší moc" ve špičce před Vánocema, ale letos teda začali nějak brzo.Leda že by to bylo jak píše revue. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 A dostKávová zrna dobrý, vytanul mi na mysli tento: Maškarní ples, u vstupu zastaví dámu v bílé róbě:"Madam, vstup je ale povolen pouze v masce, je nám líto."Dáma si vyhrne šaty: " Já jdu za zubní kaz." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Objevil jsem BUTY verzi songu Djinji Dinji Bubamara,... Grga Pitić forever Originál je z filmu Black Cat White Cat - Goran Bregović, Emir Kusturica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Vytanula mi na mysli normalizační klasika:"Ještě větší blbec, než jsme doufali."Nevím, co máš za problém :-) . Jsi svobodný, můžeš jezdit kam chceš, dělat co chceš. Ale Ti blbci nahoře, vždycky udělají něco, aby nasrali své nástupce při předání vlády - amnestie, zákon - nedodělek na poslední chvíli aj. Rozdělí lid zase i vyznamenáním - bratří Mašínů atd. Takže po revoluci je všechno perfektní, všichni spolu spolupracují, nic se se nerozkradlo, protože zákony to neumožňují atd. Promiň, špatně jsem to viděl a Ty jsi mi otevřel oči. Děkuji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Nevím, co máš za problém :-) . Jsi svobodný, můžeš jezdit kam chceš, dělat co chceš.Ale Ti blbci nahoře, vždycky udělají něco, aby nasrali své nástupce při předání vlády - amnestie, zákon - nedodělek na poslední chvíli aj. Rozdělí lid zase i vyznamenáním - bratří Mašínů atd. Takže po revoluci je všechno perfektní, všichni spolu spolupracují, nic se se nerozkradlo, protože zákony to neumožňují atd.Promiň, špatně jsem to viděl a Ty jsi mi otevřel oči. Děkuji :-)Mně teď zas vrtá hlavou nějaké rčení o nevyluzování zvuků ve spojitosti s drahými kovy. Jak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Sekundu jsem přemýšlel a pak jsem se nahlas rozesmál. Někdy mi stačí fakt málo. Upraveno 9. října 2018 uživatelem Hasňa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Revue by měl psát do vlákna humor častěji, také jsem se od srdce zasmál. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 To je tak schválně přece, aby byla legrace, to ste nepochopili a skočili na to? :) Nebo... to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 tohle pobavi vzdycky i hope you like pain ... https://www.youtube.com/watch?v=Fa-PhBRiuMU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Když už jsme u těch komiksů, tak jeden z nejlepších. Náhodná ukázka:http://pbfcomics.com/comics/matched/ Ostatní jsem pochopil, ale na tenhle nemohu přijít Může mi to někdo vysvětlit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 To co má na hlavě je jarmulka ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Jo tak tu jsem přehlídnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Na prvním obrázku je vtipně maskována coby pneu od monstertrucku na plakátu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 No twl, to je fakt revue :-))) tady bych je necekal, komouše.. :-))) Meli by Vaskovi libat posmrtne ruce ze je nezakazal, kazdej jinej na jeho miste by to udelal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Jeste k vcerejsimu tematu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Na prvním obrázku je vtipně maskována coby pneu od monstertrucku na plakátu :-) To jsem nepostrehl Jinak v tom inzeratu popisuje presne jeho: Strong lobster-headed lycanthrope ( vlkodlak ) for love and monster really, ale krestanka, tak ma pech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky