mondeo2 Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Náhodou Korzár ... To se tu prodávaly mnohem strašnější poblijóny, třeba dvouhvězdičkovej Slovignac.Jó Slovignac, kterému se občas nesprávně říkalo Raketa, kvůli originelnímu balení. A Tesavela - lahůdka.A taky skutečná modrá Raketa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 (upraveno) nesér.jpg A pokud se nepletu, tak Ťok nevlastní ani řidičské oprávnění. Upraveno 4. března 2019 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Mazaný důchodce?!!! V pátek večer vstoupil do klenotnictví starý bělovlasý muž s krásnou, a mnohem mladší dívkou po svém boku.Klenotníkovi řekl, že chce koupit pro svou přítelkyni nějaký pěkný, drahý prsten.Klenotník otevřel vitrinu a ukázal mu několik prstenů v cenách od 5 000 do 10 000 Euro.Starý muž s dívkou si je prohlédli a muž odpověděl: ?Ne, chtěli bychom vidět něco zvláštnějšího.?Klenotník tedy otevřel trezor a ukázal jim jiný, překrásný prsten. ?Ten je ale již za cenu 40 000 Euro.? řekl klenotník.Když prsten viděla mladá dáma, vzrušením se jí rozsvítily oči, popadla svého společníka za ruku a její tělo se k němu vášnivě přitisklo.Starý pán ji pohladil po vlasech a řekl: ?Ano, beru ho!?Klenotník se zeptal, jak proběhne platba, a starý muž odpověděl:?Šekem. Vím, že se musíte přesvědčit, zda je můj šek krytý. V pondělí ráno si zavolejte moji banku a přesvědčte se,že je vše v pořádku. A my se pak odpoledne pro ten nádherný prsten zastavíme.?V pondělí ráno rozzlobený klenotník telefonuje starému muži a říká mu: ?Na vašem účtu nejsou žádné peníze!?To vím?, řekl starý muž. ?Ale prosím, odpusťte mi to. Díky tomuto malému triku jsem prožil fantastický víkend.Víte, my staří nemusíme být jen senilní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 no, v skutocnosti prve peniaze (ci uz bartrove platidla alebo dlzobne upisy vyskrabane na zvieracej kosti) sami osebe "intristic value" samozrejme mali.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 ten Ťok je dobrej, skoro už takovej major Terazky od pétépákou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 Neco trochu starsiho: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 IMG-20190304-WA0002.jpgtak tohle ma velkej uspech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 (upraveno) To snad ani nejde narafičit... :-D Upraveno 5. března 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 S písničkou jde všechno lépe..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mar7in Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 S písničkou jde všechno lépe..... Já jsem to asi nepochopil. Může to být tím, že mi ta písnička přijde fpoho ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tohle se mi stane pokaždý, proto už se skoro neholim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky