odjinud Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 No, jenze na zakladku musime nejdriv vsichni a co je mrtvy se uz vzkrisit moc neda...
M.K. Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Nebo ještě lépe: Co ve věčnosti leží, mrtvé není, v eonech věků i smrt se v smrt změní... 1
Honza.manta Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Jojo, Kutná hora. Taky mně ten nápis potěšil.
Návštěvník Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Já ten seriál miluju :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 tak jak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
moco Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 f Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
tikzot Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Columbia;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robero79 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 (upraveno) fja bych takovyho psa bral, protoze vojet kance neni jen tak, je nad slunce jasne, kdo ma v lese respekt.... :-D Upraveno 9. října 2019 uživatelem Robero79 1
Lynx12 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 ... protoze vojet kance neni jen tak...Vlastní zkušenost?
JoyStick Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Robero79 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Vlastní zkušenost?takovehle preference opravdu nemam, bohate mi staci zenske pleme... :-) ale jednou jsem divocaka v lese potkal a byl jsem vcelku rad, ze jsme si sli kazdy vlastni cestou... ;-)
Lynx12 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 takovehle preference opravdu nemam, bohate mi staci zenske pleme... :-) ale jednou jsem divocaka v lese potkal a byl jsem vcelku rad, ze jsme si sli kazdy vlastni cestou... ;-)To byl samozřejmě žert...... potkávám je na Brdech často a vždycky zdrhnou..... :-)
mr7 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Odesláno 10. října 2019 moje řeč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Robero79 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Odesláno 10. října 2019 (upraveno) To byl samozřejmě žert...... potkávám je na Brdech často a vždycky zdrhnou..... :-)jasny... :-) ja to vazne fakt nebral...jinak naposledy jsem potkal ted v cervenci bachyni se 3 selatama na ostrove Lopud u Dubrovniku. Rozryli nam celej pozemek kolem chaty a zborili kamenne zidky, svine, mel jsem 2 dny na dovolene o zabavu postarano... naucili se chodit na plane pomerance. Ale opravdu nechapu, jak se tam ta prasata dostala - nejblizsi pevnina je 2km daleko, pry jsou dobri plavci, no nevim. Cekal bych spis nejakou schvalnost od mistnich... Upraveno 10. října 2019 uživatelem Robero79 1
Lynx12 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Odesláno 10. října 2019 jasny... :-) ja to vazne fakt nebral...jinak naposledy jsem potkal ted v cervenci bachyni se 3 selatama na ostrove Lopud u Dubrovniku. Rozryli nam celej pozemek kolem chaty a zborili kamenne zidky, svine, mel jsem 2 dny na dovolene o zabavu postarano... naucili se chodit na plane pomerance. Ale opravdu nechapu, jak se tam ta prasata dostala - nejblizsi pevnina je 2km daleko, pry jsou dobri plavci, no nevim. Cekal bych spis nejakou schvalnost od mistnich...Třeba v tom maj prsty neziskovky... :-D
Robero79 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Odesláno 10. října 2019 Třeba v tom maj prsty neziskovky... :-Dnebo zbrojni prumysl... :-D
Doporučené příspěvky