Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Mě se líbí, už jsem mu poslal zprávu, že ty nálepky chci na běhání...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ten nápis nad výfuk se dá koupit?

Tenhle gretenismus nás vyhubí, všechny... ani greténi nepřežijou...

Urcite da, ja si necham udělat fólii na třetí brzdový s tímhle nápisem:) podle mě je to i fotka z FB ve skupině mini cooper, kam jsem ji daval[emoji3]

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Takovýdle veřejný se hlášení proti nebo k nějakejm ideálům se mně zdá strašně pitomý. SPZ na přání už máte, borci?

Odesláno

Takovýdle veřejný se hlášení proti nebo k nějakejm ideálům se mně zdá strašně pitomý. SPZ na přání už máte, borci?

Tak ne kazdej je neutrální a všestranný ve vsech směrech jako ty;)

Ja nemam. Za blbost se prej platí.

Odesláno

Na druhou stranu to svým způsobem sranda je :-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak ne kazdej je neutrální a všestranný ve vsech směrech jako ty;)

Ja nemam. Za blbost se prej platí.

Tak je to zčásti oportunismus. Za prvé bych se s nálepkou proti jakýmukoli pičusoj vč. toho fracka Gréty bál, že mně auto vobjedou klíčema příznivci těch píčusů a za druhý eště víc bych se bál, že se ke mně budou hlásit úplně divný lidi a budou mě mít za svýho. Já du radši s davem - už mám i Barbour a chodím s tím s kočičákama k popelnici.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ono dnes sa každý nejak chce odlíšiť od davu. Pripadá mi, že najlepšie sa človek odlíši tak, že sa nijak neodlišuje.

Na to je nejlíp se nechat pokérovat. 

Odesláno

no, vlastne nevim, jestli je to vubec vtipny, ale tenhle bubak na me dneska rano vykoukl v reklame na chronomagu.

(full disclosure: z jeho (chybejich) moralnich hodnot se mi pravidelne zveda kybl)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...