Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jj jeee....pamatuju, jak jsem s klukem koukal na polského večerníčka a objevila se tam hláška "Szukaj wiewiórka" /Hledej veverku/ :)

v patnacti ,na pio.tabore v polandu jsem se romanticky, pod svetlem hvezd drzel za ruku s nejakym polskym defcetem,dcerkou spravce arealu o dva roky starsim........ponevac byla zkusenejsi padl polibek a dokonce osmatlavani hrudniho kosicku.Okolo jedenacte jsme uslyseli volat muzsky hlas.....difka vstala,smutne me naposledy polibila a tise mi oznamila-TATA ME SUKA..........dva dny sem potom premejslel,ze kdyz ji muze sukat tata,tak sem mel bejt taky malicko odvaznejsi.......pravdy jsem se tenkrat nedobadal,ponevac za dva dny jsem chdil s copatou vychodni nemkou,co se menovala Herta..no taky dilo
  • Dát hlas 9
Odesláno

jsem chdil s copatou vychodni nemkou,co se menovala Herta..no taky dilo

To mi připomíná východní němky žanýn (Janine) a žaklýn (Jacqueline), který jsem ocucával na táboře někde na severu NDR, obě byly z jedný chatky a v tom neckingu jsme se střídali s jedním němčourem ode mě z chatky.

Tak mě napadá, jestli už tam v tom střídání holek nebyl nějaký počátek přelétavé duše, která naplno rozbujela tady.

Odesláno

Jj jeee....pamatuju, jak jsem s klukem koukal na polského večerníčka a objevila se tam hláška "Szukaj wiewiórka" /Hledej veverku/ :)

Kamarad pracuje jako obchodní zástupce , jezdí po EU a jednou ho do firmy přišel navštívit jeho obchodní partner z polska.

Přišel na recepci firmy , představil se jménem a prohlásil : Šukám pana Bednárka - no to Vám tam bylo veselo.

Odesláno (upraveno)

Přišel na recepci firmy , představil se jménem a prohlásil : Šukám pana Bednárka - no to Vám tam bylo veselo.

Moje kolegyně po příletu do US centrály (když se letadlo opozdilo kvůli mlze) prohlásila: We are late because of f.u.c.k :). Když to řekla asi 3x, tak si ji jeden z vedení vzal bokem a vysvětlil jí rozdíl mezi šukačkou a mlhou :) Upraveno uživatelem Traveller
  • Dát hlas 2
Odesláno

Posted Image

Já nevím, nemám moc vysoké IQ, ale po delším uvažování jsem test vyhodnotil tak, že tam nepatří ta 5, protože jediná není napatlaná rtěnkou. Ha!

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Moje kolegyně po příletu do US centrály (když se letadlo opozdilo kvůli mlze) prohlásila: We are late because of f.u.c.k :). Když to řekla asi 3x, tak si ji jeden z vedení vzal bokem a vysvětlil jí rozdíl mezi šukačkou a mlhou :)

:thumbsup_anim: to kolegyne pred vedenim z regionu vyslovovala "focus" jako fak as...takze veta they fak us...a vsichni sme sli do kolen. chudak vubec nechapala.
Odesláno

Moje žena kdysi coby sales and marketing assistant imigračnímu úředníkovi v Heathrow sdělila na otázku což je zač, že je S&M assistant. Anžto byla oblečená celá v černý kůži

okamžitě jí šli po kufru a důrazně odváděli stranou...

Odesláno

...a taky jsem si vzpomněl na jednu asošku z koncernu, která vyprávěla zážitek ze svatby a takový ten prvek vázání rukou nějakým tím hadrem (což se vysvětlilo až za dlouhou chvíli) překládala jako bondage. Pořád opakovala že bondage byl úplně ten nejhezčí zážitek...

Odesláno

Ja jednou ve skole poradil kamosovi kterej byl zkousenej z AJ slovicek, ze "kačer" se řekne "dz kejčr"......nenavidel me jeste dva roky Posted Image

koukám,že jsi taky pěknej dobrák :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...