Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"Vy ale máte nějakou žízeň", povídá hostinský.

"Já venku v autě souložím se ženskou a ona je hrozně vášnivá, já už uplně padám."

"Sákra, to bych si taky dal", povídá hospodský."

"Tak já to za vás tady vemu, běžte, ona to ve tmě nepozná."

Hostinský hupsne do auta a začne si to s ženskou rozdávat. Vtom jde okolo policajt, posvítí do auta a zařve: "Co to tu děláte?"

Hostinský povídá: "Ale, souložím tu s manželkou."

"Promiňte, to sem nevěděl", řekne policajt."

"Hostinský na to: "Já taky ne, dokud jste nerozsvítil."

• Dát hlas 1
Odesláno

"Vy ale máte nějakou žízeň", povídá hostinský.

"Já venku v autě souložím se ženskou a ona je hrozně vášnivá, já už uplně padám."

"Sákra, to bych si taky dal", povídá hospodský."

"Tak já to za vás tady vemu, běžte, ona to ve tmě nepozná."

Hostinský hupsne do auta a začne si to s ženskou rozdávat. Vtom jde okolo policajt, posvítí do auta a zařve: "Co to tu děláte?"

Hostinský povídá: "Ale, souložím tu s manželkou."

"Promiňte, to sem nevěděl", řekne policajt."

"Hostinský na to: "Já taky ne, dokud jste nerozsvítil."

VERTO...VERTO

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

ta fotka je prostě ženiální :D

CO TO JE ženiální?CIZEJM SLOVUM NEROZUMIM A GUGL NEPOMOCH.....pokud to mela bejt pochvala,tak si ji strc za klobouk(povidam,ze jme z tveho pristupu zklamani) a navic ja to nefotil.Je to vystrizek z ukradnutyho filmu z netu......varovani-POKUD ODMITNES UCAST I NA PRISTIM SETKANI,dosahnes v nasi bunce oblibenosti Tady
  • Dát hlas 3
Odesláno

len aby bolo jasno, myslel Tadu :)

CO TO JE ženiální?CIZEJM SLOVUM NEROZUMIM A GUGL NEPOMOCH.....pokud to mela bejt pochvala,tak si ji strc za klobouk(povidam,ze jme z tveho pristupu zklamani) a navic ja to nefotil.Je to vystrizek z ukradnutyho filmu z netu......varovani-POKUD ODMITNES UCAST I NA PRISTIM SETKANI,dosahnes v nasi bunce oblibenosti Tady

Odesláno

Policisty velice trápí, že jim všichni nadávají do kokotů. Rozhodnou se proto svěřit Ježíši Kristovi. Jdou do kostela, přijdou k Ježíši Kristovi přitlučenému ke kříži a ptají se: "Ježíši Kriste, proč nám všichni říkají, že jsme kokoti?" Ježíš Kristus jim odpoví: "Nejprve mě sundejte z kříže a já vám to potom řeknu." Policajti mu vyndají hřeby z rukou, Ježíš Kristus spadne na hubu a zařve: "Nejdřív nohy, vy kokoti!"

Návštěvník Tada
Odesláno

No jasně, já vždycky říkal, že mít, nebo nemít milion je rozdíl dva miliony!

Nečetl si náhodou Zaklínače?

Odesláno

Tohle je asi nejvhodnější sekce, kam s tím.

Shrnul bych to asi tak, že kapry na Vánoce zabíjíme proto, že nejíme psy :D

No já se přiznám, že kapra jím rád, ale velmi mi vadí zacházení s nimi během výlovu, přepravy, umístění v kádích, atd. Tady bych se jednoznačně přidal k manifestujícím. Vadí mi to stejně, jako ustájení krav v kravínech na roštech, jako chov slepic v klecích, kde se ani nemohou postavit a protáhnout křídla, atd. Něco jíst musíme, ale přesto se k těm zvířatům můžeme, než je zabijeme, chovat slušně.

• Dát hlas 5
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Mě se líbí to,že pro upozornění na zabíjení kaprů vystaví na půlt maso zabitých zvířat! :suicide_anim:

Odesláno

Mě zaujal komentář na idnesu:

"Zabij kapra, zachráníš psa!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...