Jakubisko Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Jsem sexuálně aktivní maňásek Od Tebe to sedí a tady z trochu jiného soudku http://www.youtube.com/watch?v=mc8_SuK2x4I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) Tak už si začínám pomalu vybírat dream watche, a že jich bude... Dnešní mail z Itálie: GRATULUJEME! Vyhráli jste CC COLA EMAIL AWARD 2011Pozor vítez, císlo lístku 7PWYZ2006Jsme rádi, že Vás informovat o výsledku posledního roku, který práve skoncil v kreslí (21.ledna 2011), kterou Coca-Cola ve spolupráci s British American Tobacco Celosvetove Promotion, svuj e-mail byl mezi 20 štastných výhercu, kterí vyhráli ? 500,000 (pul milionu eur), každý na Coca-Cola Company PROPAGACI (1) JMÉNO :.....................................(2) AGE :........................................(3) SEX :....................................... .(4) ADRESA :...............................(5) EMAIL :....................................(6) TELEFON :...................................(7) ZAMESTNÁNÍ :.........................(8) FIREMNÍ :..............................(9) STÁTNÍ :......................................(10) ZEME :................................Y NATIONALIT (11) :............................(12) pocet hlasovacích PRO VSTUPENKY / ... ... ... ..(13) Výše výher: ... ... ... ... ... ... ... ... Prosím, je doporuceno vyplnit formulár a zašlete jej ihned do naší podpore reditel e-mail pro rychlé vyzvednutí fondu.(Poradatel KONTAKT)Jméno: Patrick Smill:TELEFON + 31 616 617 019EMAIL: drpatricksmill@aim.comMusíte mít všechny lotto informace od verejnosti, zejména si lístek císlo (to je duležité, protože jde o kumulaci žádostí nebude bavit).Zamestnanci spolecnosti Coca-Cola a British American Tobacco Company nejsou k úcasti v loterii.Prijmete mé gratulace ješte jednou!S pozdravem,Michelle paní ShellaKoordinátor Upraveno 4. března 2011 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 uf teď jsem musel podívat se zda jsem v sekci humor nebo u nás v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiPoLit Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Můžete mi někdo vysvětlit k čemu můžou být někomu k užitku tyto výherní emaily co dostal například "ricous".Přeci adresy se jmény, telefony a adresou jsou například v telefoních seznamech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 Můžete mi někdo vysvětlit k čemu můžou být někomu k užitku tyto výherní emaily co dostal například "ricous". Přeci adresy se jmény, telefony a adresou jsou například v telefoních seznamech. Třeba můžou někomu udělat radost. Znám několik lidí, kteří (pokud tento mail dostali) dneska slaví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2011 (upraveno) Vím,že politika,tu není žádána,ani tolerována.Ale ve srovnáni s některými tématy a příspěvky to stojí za podívání.Nemužu si pomoct.Promintě. http://jezevec-mrzout.pise.cz/64466-f-r-cech-o-korupci-a-tunelech.htmlhumor to není Upraveno 4. března 2011 uživatelem Karki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Tohle tady muselo bejt minimálně stokrát. Ale je to bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Chlapi, ti kdo tam přispíváte mě fakt bavíte! Zasmál jsem se! http://forum.nosime-hodinky.cz/viewtopic.php?f=12&t=25&start=25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 Chlapi, ti kdo tam přispíváte mě fakt bavíte! Zasmál jsem se! http://forum.nosime-hodinky.cz/viewtopic.php?f=12&t=25&start=25 to forum musi byt nejaky "ftip" alebo co.. tu uplne normalne rozoberaju fake rolex tu ma niekto velmi pekne "brajtle" dalsi by chcel take iste pekne iwc.. dalsi este krajsie panerai.. a tu sa dozviete nieco o nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Chlapi, ti kdo tam přispíváte mě fakt bavíte! Zasmál jsem se! http://forum.nosime-hodinky.cz/viewtopic.php?f=12&t=25&start=25 Hahaha, tak JIPka a fotostan mě sundaly ze židle :D. Upraveno 5. března 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2011 (upraveno) Výběr z Karel Plíhal,Jako cool v plotě Co frustruje nejvíc skiny ? Jejich vlastní černé stíny. U zrcadla Dívám se na svůj obličej Co lidi dneska nezničej?? Slepecká Dívky chodí sem a tam, občas ňákou nahmatám? Fetující eunuch Pozoruji kleštěnce, jak si čichá k leštěnce. edit: Nový typ mobilu, celý ve dřevě: Pinokia Upraveno 5. března 2011 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 A Karel ještě: Až mi bude tak stodeset, přijde pánbůh, zmačkne reset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Neviem, či to tu už niekto dal, ale pozrite si to, oplatí sa vidieť Prvý link je aj s popisom http://www.topky.sk/cl/10/1239332/Studentka-demolatorka-sa-mala-vyrovnat-s-poskodenymi- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 jak za 2 desetikoruny naštvat v neděli všechny u Kauflandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 jak za 2 desetikoruny naštvat v neděli všechny u Kauflandu pecka ... pri uzavreti kruhu sa ti aj tak vratia, takze naklady 0Kc ... pocit k nezaplateniu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Tak do toho bych šel a pak bych se z povzdálí tiše bavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 *zdroj neznámý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky