Hasňa Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dxxi Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 Tak to mně dostalo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milda21 Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 citace z jiného fóra, nevím jestli je to vůbec možné Před nedávnem jsem s doslovným překvapením sledoval, jak si jeden velice opálený mladík vzal z regálu u LIDLA do vozíku asi 30 lahví piva. Místo pokladny zamířil k vracečce, která je přímo v prodejně vedle pekárny. Tam zdatně vyndával plné pivní lahve z košíku, a dával je do vracečky. Ta mu lahve přijala, a vyplivla lístek s 90,0 Kč. Mladík nelenil, otočil se a udělal toto ještě 2x. S údivem jsem sledovala, jak počítá, že dostane za vrácené lahve s pivem asi 240, Kč. Zamířil k pokladně, a nechal si peníze vyplatit. Pokladní si lístky z vracečky vzala, peníze dala cikánskému poluobčanovi, a všichni byli spokojení. Potom, že se ekonomika nebude točit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 citace z jiného fóra, nevím jestli je to vůbec možné Před nedávnem jsem s doslovným překvapením sledoval, jak si jeden velice opálený mladík vzal z regálu u LIDLA do vozíku asi 30 lahví piva. Místo pokladny zamířil k vracečce, která je přímo v prodejně vedle pekárny. Tam zdatně vyndával plné pivní lahve z košíku, a dával je do vracečky. Ta mu lahve přijala, a vyplivla lístek s 90,0 Kč. Mladík nelenil, otočil se a udělal toto ještě 2x. S údivem jsem sledovala, jak počítá, že dostane za vrácené lahve s pivem asi 240, Kč. Zamířil k pokladně, a nechal si peníze vyplatit. Pokladní si lístky z vracečky vzala, peníze dala cikánskému poluobčanovi, a všichni byli spokojení. Potom, že se ekonomika nebude točit. keby zobral aj prepravku, mal by to este lepsie ... ale trochu sa mi to nezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 citace z jiného fóra, nevím jestli je to vůbec možné Před nedávnem jsem s doslovným překvapením sledoval, jak si jeden velice opálený mladík vzal z regálu u LIDLA do vozíku asi 30 lahví piva. Místo pokladny zamířil k vracečce, která je přímo v prodejně vedle pekárny. Tam zdatně vyndával plné pivní lahve z košíku, a dával je do vracečky. Ta mu lahve přijala, a vyplivla lístek s 90,0 Kč. Mladík nelenil, otočil se a udělal toto ještě 2x. S údivem jsem sledovala, jak počítá, že dostane za vrácené lahve s pivem asi 240, Kč. Zamířil k pokladně, a nechal si peníze vyplatit. Pokladní si lístky z vracečky vzala, peníze dala cikánskému poluobčanovi, a všichni byli spokojení. Potom, že se ekonomika nebude točit. Asi bych to nejprve ověřil na hoax.cz, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 rozhovor s Tomi "Kid" Kovacsem.......výborný !!!! http://www.youtube.com/watch?v=V1Vw0Q-0tEk&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmuf Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 keby zobral aj prepravku, mal by to este lepsie ... ale trochu sa mi to nezda no tušil bych, že ty automaty kontrolují tvar lahve a snad i hmotnost..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 25. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2011 já som sa nehněval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 26. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2011 (upraveno) Tak kto by mal záujem? No nebojte sa chlapi, dajte ponuku, budete first bidder http://cgi.ebay.com/...=item3cb64ffac6 Upraveno 26. března 2011 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 KLIK no pěkný masakr:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 27. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2011 (upraveno) Tady jsem se dnes trochu zasmál!!! http://forum.nosime-hodinky.cz/viewtopic.php?f=19&t=22 první co mi dneska zvedlo náladu... ten troll se vážně zbláznil, kluk co byl zvyklej žít ve světě hodinek Breitling, Omega atd teď bude vysvětlovat 13 letejm dětem že automaty nemaj baterku a že hodinky za 14 tisíc opravdu existujou EDIT: :D :D tak s tim trollem jste mě vážně rozesmáli :D už jsem myslel, že si půjdu lehnout s kyselym ksichtem, ježiš Upraveno 27. března 2011 uživatelem Matthew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Kdo z vás hledal hodinky u toho bejka? http://www.novinky.cz/krimi/229178-byk-na-jesenicku-tezce-zranil-muze-hledajiciho-hodinky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 (upraveno) troll edit: ty vado, ono to s tím trollem fakt funguje Upraveno 29. března 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Kdo z vás hledal hodinky u toho bejka? http://www.novinky.cz/krimi/229178-byk-na-jesenicku-tezce-zranil-muze-hledajiciho-hodinky.html Aktuálně píšu z Jeseníku, jdu do stáje... Třeba něco najdu. Jinak chlapík na tom prý není moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky