Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

citace z jiného fóra, nevím jestli je to vůbec možné

Před nedávnem jsem s doslovným překvapením sledoval, jak si jeden velice opálený mladík vzal z regálu u LIDLA do vozíku asi 30 lahví piva. Místo pokladny zamířil k vracečce, která je přímo v prodejně vedle pekárny. Tam zdatně vyndával plné pivní lahve z košíku, a dával je do vracečky. Ta mu lahve přijala, a vyplivla lístek s 90,0 Kč. Mladík nelenil, otočil se a udělal toto ještě 2x. S údivem jsem sledovala, jak počítá, že dostane za vrácené lahve s pivem asi 240, Kč. Zamířil k pokladně, a nechal si peníze vyplatit. Pokladní si lístky z vracečky vzala, peníze dala cikánskému poluobčanovi, a všichni byli spokojení. Potom, že se ekonomika nebude točit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před nedávnem jsem s doslovným překvapením sledoval, jak si jeden velice opálený mladík vzal z regálu u LIDLA do vozíku asi 30 lahví piva. Místo pokladny zamířil k vracečce, která je přímo v prodejně vedle pekárny. Tam zdatně vyndával plné pivní lahve z košíku, a dával je do vracečky. Ta mu lahve přijala, a vyplivla lístek s 90,0 Kč. Mladík nelenil, otočil se a udělal toto ještě 2x. S údivem jsem sledovala, jak počítá, že dostane za vrácené lahve s pivem asi 240, Kč. Zamířil k pokladně, a nechal si peníze vyplatit. Pokladní si lístky z vracečky vzala, peníze dala cikánskému poluobčanovi, a všichni byli spokojení. Potom, že se ekonomika nebude točit.

keby zobral aj prepravku, mal by to este lepsie ... ale trochu sa mi to nezda :)

Odkaz ke komentáři

Asi bych to nejprve ověřil na hoax.cz, což?

Odkaz ke komentáři

Tady jsem se dnes trochu zasmál!!!

http://forum.nosime-hodinky.cz/viewtopic.php?f=19&t=22

první co mi dneska zvedlo náladu... ten troll se vážně zbláznil, kluk co byl zvyklej žít ve světě hodinek Breitling, Omega atd teď bude vysvětlovat 13 letejm dětem že automaty nemaj baterku a že hodinky za 14 tisíc opravdu existujou

EDIT: :D :D :D :D :D tak s tim trollem jste mě vážně rozesmáli :D :D už jsem myslel, že si půjdu lehnout s kyselym ksichtem, ježiš :D

Upraveno uživatelem Matthew
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...