Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ehm.. Zaprodals dusi?

Ne, proč? Já na rozdíl od ostatních rád s Tadou při každé příležitosti pokecám. Možná to bude tím, že jsem mu věkem blízko.

tak sorry, trochu legrace by prospělo. když jsme připravovali kámošovu kandidaturu do senátu, použili jsme například mou fotku - jednoletý mimino s krásnýma kukadlama před studiovým dortem se zapálenou svíčkou - a bublina skrývala text - věřím v budoucnost, volím XY. a podobné vtípky. kromě toho, že jsme kolem fakulty dávno před tím pořádali různé akce a filmový, čtenářský kluby a klub poezie, fotografovali akty a byli i jinak všeobecně populární:) bylo výsledkem kampaně to, že jsme drtivě porazili dva snaživé studenty z ODS. prostě nešlo o to, že by kolega něco měl začít dělat! už dávno jsme pro fakultu něco udělali. jó, zlatý devadesátý leta..

Já to dostal direktivně :crying_anim: Takže jsem se snažil aspoň z té fotky dostat maximum.

Devadesátky byly fajn, doufám, že se znovu vrátí doba fialových sak!

Upraveno uživatelem Jakubisko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Devadesátky byly fajn, doufám, že se znovu vrátí doba fialových sak!

taky jsem maturoval ve fialovým. letos ke státnicím chystám mírný posun: červený kalhoty a košili k černýmu saku, bez kravaty samosebou. doufám, že mi to za ten outfit natlačí - ať už ho tu neuvidíme, chachara.
Odkaz ke komentáři

Já to dostal direktivně :crying_anim: Takže jsem se snažil aspoň z té fotky dostat maximum.

Upřímně? Nehodnotím grafickou ůpravu, ale Tada s dýmkou mi přijde stejně "uvěřitelný" jako papež s hrstí prezervativů. Dýmka - to jsou pro mě pojmy jako rozvaha, moudrost, kvalita, jistota a tak... Tada - to je přesný opak. Jako recesi bych to bral, ale jestli to fakt mělo být myšleno vážně - no tak to potěš koště.

Odkaz ke komentáři

Pozdravy.

Mé jméno je MRS LILIAN JONES, obchodník v Dubaj, v U.A.E. Jsem byla diagnostikována rakovina jícnu Má poskvrnil všem formám léčby, a teď mám jen o pár měsíců žít, podle lékařských expertů.

poslední z mých investic, které nikdo neví, za milión dolarů, že jsem se finance / bezpečnostního technika společnosti v zahraničí.

Jsem zrušil 25% pro Vás a za Váš čas, pokud chcete, aby mi pomohl, shromažďovat tento fondů a také investovat.

Prosím o více informací kontaktujte Ot přes své soukromé e-mail:

joebenson1124@aol.com

Nejlepší Rgards

BARRISTER.JOE BENSON

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...