Jakubisko Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Ehm.. Zaprodals dusi?Ne, proč? Já na rozdíl od ostatních rád s Tadou při každé příležitosti pokecám. Možná to bude tím, že jsem mu věkem blízko. tak sorry, trochu legrace by prospělo. když jsme připravovali kámošovu kandidaturu do senátu, použili jsme například mou fotku - jednoletý mimino s krásnýma kukadlama před studiovým dortem se zapálenou svíčkou - a bublina skrývala text - věřím v budoucnost, volím XY. a podobné vtípky. kromě toho, že jsme kolem fakulty dávno před tím pořádali různé akce a filmový, čtenářský kluby a klub poezie, fotografovali akty a byli i jinak všeobecně populární bylo výsledkem kampaně to, že jsme drtivě porazili dva snaživé studenty z ODS. prostě nešlo o to, že by kolega něco měl začít dělat! už dávno jsme pro fakultu něco udělali. jó, zlatý devadesátý leta.. Já to dostal direktivně Takže jsem se snažil aspoň z té fotky dostat maximum. Devadesátky byly fajn, doufám, že se znovu vrátí doba fialových sak! Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Devadesátky byly fajn, doufám, že se znovu vrátí doba fialových sak! taky jsem maturoval ve fialovým. letos ke státnicím chystám mírný posun: červený kalhoty a košili k černýmu saku, bez kravaty samosebou. doufám, že mi to za ten outfit natlačí - ať už ho tu neuvidíme, chachara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Já to dostal direktivně Takže jsem se snažil aspoň z té fotky dostat maximum. Upřímně? Nehodnotím grafickou ůpravu, ale Tada s dýmkou mi přijde stejně "uvěřitelný" jako papež s hrstí prezervativů. Dýmka - to jsou pro mě pojmy jako rozvaha, moudrost, kvalita, jistota a tak... Tada - to je přesný opak. Jako recesi bych to bral, ale jestli to fakt mělo být myšleno vážně - no tak to potěš koště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ne, proč? Já na rozdíl od ostatních rád s Tadou při každé příležitosti pokecám. Možná to bude tím, že jsem mu věkem blízko. Hele, to neresim, vidim to podobne jako traveller. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Číst si chaty s osobnostmi na webu je někdy sranda zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Pardon za plevel, nový klip od Lajoie http://www.youtube.com/watch?v=-ME8owgVBWU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Ze života "jednoho" místního člena zdroj s vysvětlením: marigold.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Ze života "jednoho" místního člena výborné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Tada má dokonce i ERB!!! Huuustýýý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Díky chlape! Skoro jsem se zalknul.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 (upraveno) Mr Bean trochu jinak... Pro příznivce bicích! http://www.youtube.com/watch?v=6Sf_pogZ8jE&feature=related Upraveno 12. dubna 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 (upraveno) pro ukrácení chvíle na firemních poradách Upraveno 12. dubna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 (upraveno) Chcete si zaplakat drsní kluci? Aneb 12 minut, které doporučuji shlédnout v klidu....a přeposlat polovičkám. Doma jsem teď za romantika http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/cedulky Upraveno 12. dubna 2011 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Pozdravy. Mé jméno je MRS LILIAN JONES, obchodník v Dubaj, v U.A.E. Jsem byla diagnostikována rakovina jícnu Má poskvrnil všem formám léčby, a teď mám jen o pár měsíců žít, podle lékařských expertů.poslední z mých investic, které nikdo neví, za milión dolarů, že jsem se finance / bezpečnostního technika společnosti v zahraničí. Jsem zrušil 25% pro Vás a za Váš čas, pokud chcete, aby mi pomohl, shromažďovat tento fondů a také investovat. Prosím o více informací kontaktujte Ot přes své soukromé e-mail:joebenson1124@aol.com Nejlepší Rgards BARRISTER.JOE BENSON Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 http://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=696945 babka diverzant:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Chcete si zaplakat drsní kluci? Aneb 12 minut, které doporučuji shlédnout v klidu....a přeposlat polovičkám. Doma jsem teď za romantika http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/cedulky pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 trochu úprava ve fotošopu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 trochu úprava ve fotošopu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 tomuto hovorim pracovny inzerat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky