tombed Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 jak to bylo v Chile doopravdy http://www.youtube.com/watch?v=fUVPoerV5s4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Tak jdu navštívit jednoho nejmenovaného hodináře, zabočím na Stodolní a co nevidím. Zelené vytuněné něco s olámaným předním spoilerem a nápisem banan.cz a vedle stojí živý Kaluža s IQ 160. Doteď jsem si myslel, že toho exota si někdo vymyslel pro pobavení a ono to fakt existuje. Škoda, že s sebou neměl svoje "modelki s kozi". Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Kde asi udělali soudruzi z Číny chybu? uff. tak to uz hej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 citát z webu D.I.C.: ...nože již byly na českých misích v Kosovu, Kuvajtu, Iráku i Afghánistánu. Jsou tak spolehlivé až nebezpečné, že například nože Falco A a Charón A se pro soukromý sektor vůbec nevyrábějí... To je prča, asi jim tyhle slinty píše stejná firma jako... no vlastně nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 citát z webu D.I.C.: ...nože již byly na českých misích v Kosovu, Kuvajtu, Iráku i Afghánistánu. Jsou tak spolehlivé až nebezpečné, že například nože Falco A a Charón A se pro soukromý sektor vůbec nevyrábějí... To je prča, asi jim tyhle slinty píše stejná firma jako... no vlastně nic... Je to opsaný přímo ze stránek Maďariče. A potřebuju být poučen. Vtipný je to proč, v tom že se dají ty dva modely jako normálně koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 No mně přijde vtipné to spojení "spolehlivé až nebezpečné" no a pak to, že je amaterům raději neprodávají/nevyrábí. Asi aby je ochránili před sebou samými. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Je to opsaný přímo ze stránek Maďariče. A potřebuju být poučen. Vtipný je to proč, v tom že se dají ty dva modely jako normálně koupit? No Maďarič je mezi českými nožíři něco jako Chuck Norris mezi ostatními akčními hrdiny. Tedy aspoň si to myslí. Jeho nože totiž mají tak skvělé (až nadpřirozené) vlastnosti, že normálním smrtelníkům prostě nepatří do rukou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 (upraveno) Ten citát je samozřejmě ptákovina Jde o to, že ti kdo zadávali zakázky pro ozbrojené složky si vymohli, že vzory těch nožů zůstanou jen jim a nebude se to komerčně prodávat. Myšlenka to podle mne není úplně zcestná, je to jako nechat si udělat limitku... Otázka jiná ovšem jsou ty PR bláboly Edit: krucajz, ono je to v humoru, sem si splet vlákno... Upraveno 20. dubna 2011 uživatelem Harry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Aldo: kluci už odpověděli za mě. A to pominu ty zběsilý kecy o noži s kamenem, které tam dále mají, jakožto geniálním investičním nástroji. Já tipuji, že kámen bude dvojnásobně předražen a celý to bude mít třetinovou hodnotu. Nekoupí to ani nožíř ani investor, leda hejl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 A to pominu ty zběsilý kecy o noži s kamenem, které tam dále mají, jakožto geniálním investičním nástroji. Já tipuji, že kámen bude dvojnásobně předražen a celý to bude mít třetinovou hodnotu. Nekoupí to ani nožíř ani investor, leda hejl.D.I.C. je velmi dobře zmáknutý MLM, nic víc. Investice je to asi jako já hodinář. O serióznosti společnosti vypovídá i ubohý způsob reklamy, do které se dnes pustili. Ale někdo jim to určitě sežere, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Něco pro vás, kdo nemáte rádi holky kost a kůže, ale dokážete ocenit ženy, jaké mají být. Když ale takové kočce upadne ve sprcháči mýdlo, tak nevím nevím, zda není lepší trošíčku hubenější dívenka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 jak ta si asi vytírá p...l... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Trošku jsem se připoblil. Narazil jsem na kus, co mi zvednul náladu - Beetlejuice a Harry Belafonte http://www.youtube.com/watch?v=AQXVHITd1N4&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Trošku jsem se připoblil. Narazil jsem na kus, co mi zvednul náladu - Beetlejuice a Harry Belafonte To iste s trochu pozmenenym textom http://www.youtube.com/watch?v=AdFa0WK1nkU&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Aldo: kluci už odpověděli za mě. A to pominu ty zběsilý kecy o noži s kamenem, které tam dále mají, jakožto geniálním investičním nástroji. Já tipuji, že kámen bude dvojnásobně předražen a celý to bude mít třetinovou hodnotu. Nekoupí to ani nožíř ani investor, leda hejl. Díky kluci! Já se v nožích nevyznám, tak jsem to nepochopil, teda ta první zvýrazněná část mi hned přišla jako blbost, ale to druhý jsem nepochopil, teď už chápu pointu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Tak jdu navštívit jednoho nejmenovaného hodináře, zabočím na Stodolní a co nevidím. Zelené vytuněné něco s olámaným předním spoilerem a nápisem banan.cz a vedle stojí živý Kaluža s IQ 160. Doteď jsem si myslel, že toho exota si někdo vymyslel pro pobavení a ono to fakt existuje. Škoda, že s sebou neměl svoje "modelki s kozi". kdo je to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 D.I.C. je velmi dobře zmáknutý MLM, nic víc. Investice je to asi jako já hodinář. O serióznosti společnosti vypovídá i ubohý způsob reklamy, do které se dnes pustili. Ale někdo jim to určitě sežere, to zase jo. Taky to nejsou žádný začátečníci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Taky to nejsou žádný začátečníci.... No vždyť píšu, velmi dobře zmáknutý. Po všech stránkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Narazil jsem na kus, co mi zvednul náladu - Beetlejuice a Harry Belafonte Catherine O'Hara je dokonalá - jen je škoda, že v naší republice proslula jen jako maminka Kevina, co je "Sám doma". Kromě toho, že krásně zpívá (viz burtonovská Nightmare Before Christmas) je to špičková komediantka. Zrovna tuhle jsem se válel smíchy postupně u dvou filmů, který točil Christopher Guest: jednak For Your Consideration a hlavně A Mighty Wind, kterej vážně doporučuju všem, kdo kdy poslouchali folkovou muziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 21. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2011 A well dressed man walks into a bar accompanied by a huge snarling lion. "Do you serve lawyers?" asks the man. The bartender looks at the man then at the lion, thinks a moment and then reluctantly says "Yeah, sure". "Good" replies the man, "I'll have a cold Bud, a packet of nuts and the lion will have four pints of milk and a dozen lawyers". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky