Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tak jdu navštívit jednoho nejmenovaného hodináře, zabočím na Stodolní a co nevidím. Zelené vytuněné něco s olámaným předním spoilerem a nápisem banan.cz a vedle stojí živý Kaluža s IQ 160. Doteď jsem si myslel, že toho exota si někdo vymyslel pro pobavení a ono to fakt existuje. Škoda, že s sebou neměl svoje "modelki s kozi". :)

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

citát z webu D.I.C.:

...nože již byly na českých misích v Kosovu, Kuvajtu, Iráku i Afghánistánu. Jsou tak spolehlivé až nebezpečné, že například nože Falco A a Charón A se pro soukromý sektor vůbec nevyrábějí... :lol2:

To je prča, asi jim tyhle slinty píše stejná firma jako... no vlastně nic... :D

Odkaz ke komentáři

citát z webu D.I.C.:

...nože již byly na českých misích v Kosovu, Kuvajtu, Iráku i Afghánistánu. Jsou tak spolehlivé až nebezpečné, že například nože Falco A a Charón A se pro soukromý sektor vůbec nevyrábějí... :lol2:

To je prča, asi jim tyhle slinty píše stejná firma jako... no vlastně nic... :D

Je to opsaný přímo ze stránek Maďariče. A potřebuju být poučen. Vtipný je to proč, v tom že se dají ty dva modely jako normálně koupit?

Odkaz ke komentáři

Je to opsaný přímo ze stránek Maďariče. A potřebuju být poučen. Vtipný je to proč, v tom že se dají ty dva modely jako normálně koupit?

No Maďarič je mezi českými nožíři něco jako Chuck Norris mezi ostatními akčními hrdiny. Tedy aspoň si to myslí. Jeho nože totiž mají tak skvělé (až nadpřirozené) vlastnosti, že normálním smrtelníkům prostě nepatří do rukou.
Odkaz ke komentáři

Ten citát je samozřejmě ptákovina :D Jde o to, že ti kdo zadávali zakázky pro ozbrojené složky si vymohli, že vzory těch nožů zůstanou jen jim a nebude se to komerčně prodávat. Myšlenka to podle mne není úplně zcestná, je to jako nechat si udělat limitku... Otázka jiná ovšem jsou ty PR bláboly :lol:

Edit: krucajz, ono je to v humoru, sem si splet vlákno... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Harry
Odkaz ke komentáři

Aldo: kluci už odpověděli za mě.

A to pominu ty zběsilý kecy o noži s kamenem, které tam dále mají, jakožto geniálním investičním nástroji. Já tipuji, že kámen bude dvojnásobně předražen a celý to bude mít třetinovou hodnotu. Nekoupí to ani nožíř ani investor, leda hejl.

Odkaz ke komentáři

A to pominu ty zběsilý kecy o noži s kamenem, které tam dále mají, jakožto geniálním investičním nástroji. Já tipuji, že kámen bude dvojnásobně předražen a celý to bude mít třetinovou hodnotu. Nekoupí to ani nožíř ani investor, leda hejl.

D.I.C. je velmi dobře zmáknutý MLM, nic víc. Investice je to asi jako já hodinář. O serióznosti společnosti vypovídá i ubohý způsob reklamy, do které se dnes pustili. Ale někdo jim to určitě sežere, to zase jo.
Odkaz ke komentáři

Aldo: kluci už odpověděli za mě.

Díky kluci! Já se v nožích nevyznám, tak jsem to nepochopil, teda ta první zvýrazněná část mi hned přišla jako blbost, ale to druhý jsem nepochopil, teď už chápu pointu. Posted Image

Odkaz ke komentáři

Tak jdu navštívit jednoho nejmenovaného hodináře, zabočím na Stodolní a co nevidím. Zelené vytuněné něco s olámaným předním spoilerem a nápisem banan.cz a vedle stojí živý Kaluža s IQ 160. Doteď jsem si myslel, že toho exota si někdo vymyslel pro pobavení a ono to fakt existuje. Škoda, že s sebou neměl svoje "modelki s kozi". :)

kdo je to?

Odkaz ke komentáři

Narazil jsem na kus, co mi zvednul náladu - Beetlejuice a Harry Belafonte

Catherine O'Hara je dokonalá - jen je škoda, že v naší republice proslula jen jako maminka Kevina, co je "Sám doma". Kromě toho, že krásně zpívá (viz burtonovská Nightmare Before Christmas) je to špičková komediantka. Zrovna tuhle jsem se válel smíchy postupně u dvou filmů, který točil Christopher Guest: jednak For Your Consideration a hlavně A Mighty Wind, kterej vážně doporučuju všem, kdo kdy poslouchali folkovou muziku :)
Odkaz ke komentáři

A well dressed man walks into a bar accompanied by a huge snarling lion.

"Do you serve lawyers?" asks the man.

The bartender looks at the man then at the lion, thinks a moment and then reluctantly says "Yeah, sure".

"Good" replies the man, "I'll have a cold Bud, a packet of nuts and the lion will have four pints of milk and a dozen lawyers".

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...