Dr.Watson Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Tohle musím ...a je to v romantické sbírce pro Holmesovou Si pak budu vypískávat "žena muže bít nemůže, protože..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iNYhFHBZjQE&feature=related 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Jsem si to sepsal abych neměl trauma... Moudrost přichází s věkem. Někdy však věk přijde sám. V mém věku už mi nevadí, když se mé myšlenky někam zatoulají, jen se vždycky trochu bojím, jestli se ještě vrátí. Jsem ve věku, kdy má protéza vypadne ven častěji než já. Pokud ti pouhé vstávání připadá jako vzpírání, věz, žes dosáhl středního věku. Ohnete se, abyste si zavázali tkaničky, a najednou se sami sebe ptáte: ?Co bych tak ještě mohl udělat, když už jsem tady dole?? třední věk je životní etapa, ve které si koupíte průhlednou noční košilku, a pak vám dojde, že už neznáte nikoho, kdo by skrz ni ještě viděl. Nejezte zdravou stravu - ve svém věku potřebujete všechny dostupné konzervanty. V dětství děláte opičky do zrcadla. Ve středním věku vám to zrcadlo vrací. Ve vyšším věku vítězí hmota nad duchem. Duch by chtěl, ale nadváha nedovolí. Pokud vám připadá krize středního věku nesnesitelná, vzpomeňte si, že vás čeká ještě stáří. Mám problém skloubit své hrubé návyky se svým čistým příjmem. Mládí se dívá do budoucnosti, stáří se dívá do minulosti, střední věk se dívá do zrcadla a nemůže uvěřit svým očím. Za peníze si štěstí nekoupíš, ale je lepší brečet v limuzíně než v autobusu Nepříteli odpusť, ale nezapomeň jméno toho syčáka Pomoz někomu, když má problém... a on si vzpomene, až bude mít další Spousta lidí je naživu jen proto, že je nelegální je zabít Chlast problémy neřeší, ale mlíko taky ne... (vod Kudlanky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Možno dostane ministerskú výnimkuletní atmoška... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 No rastie tu nový Rytmusssssshttp://www.youtube.com/watch?v=rdONoMod0LE&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 A ja mám na svoji Omegách bez priehľadu, tak konečne viem, čo to tam dávajú tí švajčiarsi chlapci Dlouholeté výzkumy čínských hodinářů v oblasti konstrukce strojků ukázaly své první výsledky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Víte, kdo je stínová tchyně? Matka vaší milenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Jako bych to viděl: Na Marsu přistáli kosmonauti a prochází se pustou a hornatou krajinou. Náhle spatří ve skalách nějakou postavu. Přijdou k ní blíž a k svému úžasu zjistí, že je to Vietnamec.?Jak jste se sem dostal?? ptají se udiveně.?Vypouštěli jsme do kosmu svoji první raketu,? vysvětluje Vietnamec, ?dvacet tisíc nás natahovalo ten prak a na povel start jsem se zapomněl pustit...? no nic jdu na dostihy,jestli se mě někdo zeptá jakou cenu běžím tak ji má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Ženy jsou jako wi-fi: vidí všechna dostupná zařízení, ale napojí se na to nejsilnější. Muži jsou jako bluetooth: bez doporučení se spáruje s každým, kdo je aktivní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 hehe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tá Ruska bude asi domobrana, alebo záložákhehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2011 Tak to ma dostalo Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Bez komentára: 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Bez komentára: Saturnaxi, nespletl sis rubriku? - Tahle rubrika je "humor"... Nechceme sem na Chronomag tahat politiku, a náboženství tím méně. Co Tobě přijde směšné, jiné společenství může pokládat za důkaz otevírání se současné době... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Saturnaxi, nespletl sis rubriku? - Tahle rubrika je "humor"... Nechceme sem na Chronomag tahat politiku, a náboženství tím méně. Co Tobě přijde směšné, jiné společenství může pokládat za důkaz otevírání se současné době... Otváranie sa súčasnej dobe takýmto štýlom sa môže iným spoločenstvám zdať humorné... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Nikdy bych nevěřil, že mám v Polsku krásnou blonďatou antipodku... Minimálně autoškolu absolvuje podobně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepster Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 hehe..ale na to, že nasekala tolik chyb, zůstala celkem v pohodě a užívala si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 (upraveno) Sand to tu ještě nebylo - něco pro Rolexáky (speciálně ten modrej pán - Simon Pegg ) z výbornýho Big Trainu... Doporučuju i Tyrant at Home: http://www.youtube.com/watch?v=JmBemzi0KAg Upraveno 21. srpna 2011 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Saturnax: Na to lze říct jen jediné: "Krišno, kde jsi?" Já to ani nevydržel dokoukat do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2011 Tak chlapi, kdo z jižní Moravy si objednal hodinky s Unitasem...http://www.novinky.cz/krimi/242557-v-mikulove-tika-balicek-posta-vyklizena.html?ref=zpravy-dne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky