Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Jsem si to sepsal abych neměl trauma...

Moudrost přichází s věkem. Někdy však věk přijde sám.

V mém věku už mi nevadí, když se mé myšlenky někam zatoulají, jen se vždycky trochu bojím, jestli se ještě vrátí.

Jsem ve věku, kdy má protéza vypadne ven častěji než já.

Pokud ti pouhé vstávání připadá jako vzpírání, věz, žes dosáhl středního věku.

Ohnete se, abyste si zavázali tkaničky, a najednou se sami sebe ptáte: ?Co bych tak ještě mohl udělat, když už jsem tady dole??

třední věk je životní etapa, ve které si koupíte průhlednou noční košilku, a pak vám dojde, že už neznáte nikoho, kdo by skrz ni ještě viděl.

Nejezte zdravou stravu - ve svém věku potřebujete všechny dostupné konzervanty.

V dětství děláte opičky do zrcadla. Ve středním věku vám to zrcadlo vrací.

Ve vyšším věku vítězí hmota nad duchem. Duch by chtěl, ale nadváha nedovolí.

Pokud vám připadá krize středního věku nesnesitelná, vzpomeňte si, že vás čeká ještě stáří.

Mám problém skloubit své hrubé návyky se svým čistým příjmem.

Mládí se dívá do budoucnosti, stáří se dívá do minulosti, střední věk se dívá do zrcadla a nemůže uvěřit svým očím.

Za peníze si štěstí nekoupíš, ale je lepší brečet v limuzíně než v autobusu

Nepříteli odpusť, ale nezapomeň jméno toho syčáka

Pomoz někomu, když má problém... a on si vzpomene, až bude mít další

Spousta lidí je naživu jen proto, že je nelegální je zabít

Chlast problémy neřeší, ale mlíko taky ne...

(vod Kudlanky)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ja mám na svoji Omegách bez priehľadu, tak konečne viem, čo to tam dávajú tí švajčiarsi chlapci :oneeyed02:

Dlouholeté výzkumy čínských hodinářů v oblasti konstrukce strojků ukázaly své první výsledky.

Odkaz ke komentáři

Jako bych to viděl: Na Marsu přistáli kosmonauti a prochází se pustou a hornatou krajinou. Náhle spatří ve skalách nějakou postavu. Přijdou k ní blíž a k svému úžasu zjistí, že je to Vietnamec.

?Jak jste se sem dostal?? ptají se udiveně.

?Vypouštěli jsme do kosmu svoji první raketu,? vysvětluje Vietnamec, ?dvacet tisíc nás natahovalo ten prak a na povel start jsem se zapomněl pustit...?

no nic jdu na dostihy,jestli se mě někdo zeptá jakou cenu běžím tak ji má :boxing: :D

Odkaz ke komentáři

Saturnaxi,

nespletl sis rubriku? - Tahle rubrika je "humor"...

Nechceme sem na Chronomag tahat politiku, a náboženství tím méně. Co Tobě přijde směšné, jiné společenství může pokládat za důkaz otevírání se současné době...

Otváranie sa súčasnej dobe takýmto štýlom sa môže iným spoločenstvám zdať humorné...

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...