Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tak jsem se vydal na úřad práce abych získal sociální dávky pro svého PSA.

Paní u okénka mi řekla, že to nejde, že psi nemůžou dávky dostat. Tak jsem jí vysvětlil, že můj pes je černej, nezaměstnanej, línej, neumí česky. Byl několikrát napomínán za sexuální obtěžování, má plno potomků po celé vesnici. Navíc neplatí daně, na záchod chodí do parku, obtěžuje cizí lidi a žebrá. Krade jídlo a netuší, kdo byl jeho otec. Paní se ještě jednou podívala do papírů a v pondělí se mám stavit pro peníze......

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Geniální napad a myšlenka to nemá chybu!

Upraveno uživatelem mondeo2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) Nahodit Google překladač

2) Nastavit překlad z angličtina do např. ČJ

3) Zapnout reproduktory

4) Vložit větu: An old Lada engine is starting: vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv

5) Kliknout vlevo dole na tlačítko Poslech

Znalci mohou jako vyšší level později zkusit překlad z němčiny.Posted Image

to je řiť

btw, mi to připomíná (možná už to tu bylo) - zadejte do Google translate:

pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpkzvpvzk kkkkkk bsch

a poslech v němčině :)

Odkaz ke komentáři

Vylezou z pr**le dvě tasemnice, jedna větší a druhá menší. Rozhlédnou se po světě a ta menší se ptá: "To je nádhera mami. Mami, co to je to barevné na tom zeleném?" "To jsou květy na louce, synku." A co to je to zářivé žluté, co tak příjemně hřeje na tom modrém?" To je přece sluníčko na obloze chlapče." Ten svět je tak nádherný, maminko. A mamíí, proč my žijeme v té smradlavé prdeli, když je svět tak nádherný?" "No přece proto, že to je naše vlast, chlapče."

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...