Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Manželský pár jde na výlet do ZOO. Manželka je sexy kočka 90-60-90. Před klecí s orangutanem se zastaví a manžel povídá: Zkus se svlíknout do půl těla, schválně co to sním udělá. Manželka poslechne. Orangutan začne skákat po kleci jak magor. Zkus se svlíknout celá. Manželka opět poslechne. Orangutan rve za mříže, buší si do hrudi a řve jak pominutý. Najednou manžel otevře klec, strčí manželku dovnitř a říká:

A teď mu skus miláčku vysvětlit, že nemáš náladu

Posted Image

Upraveno uživatelem Previtor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Policajti jdou na preventivku. Sestra vykoukne z ordinace a říká. "Vás teda je, tak to budete chodit po čtyřech."

Jeden policajt padne na všechny čtyři a říká. "Já, já, já, já jdu první, já jsem velitel."

Upraveno uživatelem tombed
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Vrátí se chlápek z výpravy do džungle. Po čase se manželka začíná vyptávat, protože se jí zdá nějaký zamlklý, smutný,prostě jiný než předtím. A tak se jí manžel svěří, že ho jednou v té džungli přepadl a znásilnil gorilí samec. Manželka ho soucitně obejme, že takové věci se v přírodě stávají, ať si z toho nic nedělá, že ona to nikomu neřekne a ta gorila přece taky nemluví... "No právě," říká smutným hlasem chlápek. "Nemluví, nezavolá, nenapíše....."?

• Dát hlas 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...