Jay Doll Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Jen doplním překlad závěrečného titulku z prvního videa co postoval Dr. Watson: "Mercator-Woonoplosingen. Omdat u ooit toch weer alleen gaat wonen""Mercator - řešení (vašeho) bydlení. Protože zase jednou budete žít sama" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 google opet vali cekal jsem neco jako prispevek viz vyse, ale google se prekonal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 google opet vali cekal jsem neco jako prispevek viz vyse, ale google se prekonal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 a máme tu něco, pro milovníky postelových scén . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Zajímavý úhel pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 začalo mistrovství světa v rugby... tak jeden k tématu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Firma Megaman chtěla ve spotu vyzdvihnout přednost svých žárovek, tedy že její "bulbs" narozdíl od výrobků konkurence nevypouštějí žádné neblahé emise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Zajímavý úhel pohledu Video vtipné, to jo. Jen jsem nějak nepochopil, o čem ta stránka je, může mi to někdo vysvětlit? Nebo to je prostě jen nějaký umělecký projekt bez hlubšího smyslu, jak je dnes zvykem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saturnax Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Agent Provocateur http://www.youtube.com/watch?v=q_1PNw9lNi8&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 11. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2011 Jen dodam, ze Agent Provocateur je znacka pradla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 dneska u nás ve sběrném dvoře...už vím jak recyklují hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 konecne im chce niekto pomoct... http://mcu.cz/news.php?extend.2609.17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Jdu takhle Londýnem a najednou proti mě negr a nese notebook. Říkám si: Ten vypadá jako můj. Ale to je blbost, můj je doma a leští mi boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 (upraveno) Manželský pár jde na výlet do ZOO. Manželka je sexy kočka 90-60-90. Před klecí s orangutanem se zastaví a manžel povídá: Zkus se svlíknout do půl těla, schválně co to sním udělá. Manželka poslechne. Orangutan začne skákat po kleci jak magor. Zkus se svlíknout celá. Manželka opět poslechne. Orangutan rve za mříže, buší si do hrudi a řve jak pominutý. Najednou manžel otevře klec, strčí manželku dovnitř a říká: A teď mu skus miláčku vysvětlit, že nemáš náladu Upraveno 12. září 2011 uživatelem Previtor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 (upraveno) Policajti jdou na preventivku. Sestra vykoukne z ordinace a říká. "Vás teda je, tak to budete chodit po čtyřech."Jeden policajt padne na všechny čtyři a říká. "Já, já, já, já jdu první, já jsem velitel." Upraveno 12. září 2011 uživatelem tombed 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Vrátí se chlápek z výpravy do džungle. Po čase se manželka začíná vyptávat, protože se jí zdá nějaký zamlklý, smutný,prostě jiný než předtím. A tak se jí manžel svěří, že ho jednou v té džungli přepadl a znásilnil gorilí samec. Manželka ho soucitně obejme, že takové věci se v přírodě stávají, ať si z toho nic nedělá, že ona to nikomu neřekne a ta gorila přece taky nemluví... "No právě," říká smutným hlasem chlápek. "Nemluví, nezavolá, nenapíše....."? 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Včera jsem ve zverimexu vyfotil psouna. Fotku jsem nazval "maximální veget" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Včera jsem ve zverimexu vyfotil psouna. Fotku jsem nazval "maximální veget" ten už je tuhej:-) jinak oblíbená poloha našeho mopse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 http://www.stream.cz/uservideo/535136-reklama-na-mercedes-benz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Historie v piktogramech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky