Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska se bude někdo hodně divit. Viděl jsem včera partu částečně adaptovaných spoluobčanů s krumpáčema a říkal jsem si, jestli to myslej vážně, nebo ne. Evidentně mysleli. Ale nevim, jestli tam nebylo nějaký upozornění nebo tak....

post-8501-090251300 1316941244.jpg

Odesláno

Jsem omylem zabrousil na jedny stránky a pobavil mě ten textík...

"Why is replica Panerai watch so famous in the Wourldwide nowadays? Because all replica watch is descounted and look like damage replica Panerai watch. We are offering the best replica watch is replica Panerai watch. If you buy only one replica Panerai watch, you each day will know exact time! All these goods are made from natural materials of exceptional quality."

Odesláno

Muž potřebuje pomoc v obchodě a ptá se prodavačky, kde najde

menstruační tampony.

Ta mu vysvětlí, kde jsou a muž jde pro ně.

K pokladně však přijde s košíkem plným vaty a balíkem

šňůrek.

Prodavačka se na něho překvapeně podívá a ptá se, jestli

nenašel

tampóny. Muž jí odpovídá: "Já jsem poslal ženu koupit

balíček

cigaret a ona mi místo toho koupila tabák a papírky a

řekla,že je to

prý o mnoho lacinější.

Tak ať si taky ubalí..."

Odesláno

Chlap si dá v hospodě 6 fernetů a číšník se ho ptá:"K jaký příležitosti si je dáváte?"

A chlap nato:"Moje první vykouření."

"No, jestli to je takhle, tak tady máte sedmýho ferneta na mě!"

"Hm, jestli jich šest tu chuť nesmeje, tak sedmej už to nevytrhne...!"

Odesláno

Jsem rozklik Ricousův odkaz ve vlákně music a vypadlo na mě tohle:

500 Internal Server Error

Omlouváme se, ale stala se chyba.

Už jsme vyslali tým speciálně vycvičených opic, aby situaci vyřešily.

If you see them, show them this information:

TesqGj4Q4tkDIPNZaRrzGKeEs7vZIQC8tH0sczkFuYIftba0dH4Ak_hsMY08 9zMkdKx83SDJ4SNNZ6zvMkllWjyU5pfKMvgcjOP6omkc9IEKxWquhCRdyBv2 QOE1Ns6aY-bV-fmtWOoIccHY9iaWqt3RzwSlk13U9EX0coWgXn2XtERFFdW_ o6hXGMLjl6pHbiF-6JQOMMSiu11hAwI_bH0mTrm7NYHQdHeTffD-SzUBmHsm ZCe3X................

Hlavně ta představa cvičených opic mě nadchla

Odesláno

ON: "Vždyť jsem nebyl tak ožralý ne?"

ONA: "No, hodil jsi s mým křečkem o zem a řval jsi u toho: "Pikaču, volím si tebe." Potom jsi hodinu křičel ve skříni, že vchod do Narnie nefunguje, a když jsi vylezl, stál jsi v krbu a neustále křičel: "Příčná ulice." Pak jsi vřískal na moje auto: "OPTIMUSI, já vím, že jsi to ty, přetransformuj se." Potom ses posypal tvář třpytkami a křičel jsi, že jsi Edward Cullen. Zbytek noci jsi pak vypouštěl bazén s tím, že hledáš Nema. A když ses pak vracel domů, skočil jsi po vousatém bedomovci a nadšeně křičel: "Brumbále, ty žiješ!"

Posted Image

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...