Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Milý Chucku Norrisi, prosíme te, zavri si dvere od mrazáku!! Děkujeme, s úctou - celá Evropa! :)

Odesláno

Den daňové svobody letos připadá na 19. června, tedy o čtyři dny později než v loni. Je z toho důvodu, že ministr financí Miroslav Kalousek by rád zavedl den daňové svobody na své narozeniny, tedy 17. prosince. 

Odesláno

aj, já jsem právě nic nenašel, a google našel jen jeden odkaz v music :)

Naposledy ZDE. Nevím, proč to není ve vyhledávání. Ale musel jsem teď upravit odkaz, Youtube to oficiální video smazalo :worried_anim:
Odesláno (upraveno)

<Cichoslav I.> z.k.u.r.v.e.n.i uhori

<Borek> promiň nemohl bys použít diakritiku? nevím na které straně toho "uhori" má být čárka... nevím tedy jestli jde o proroctví nebo stížnost...

Upraveno uživatelem Ilario De Meo
Odesláno

Při střídání směn policajtů povídá v šatně jeden druhému:

?...čoveče, to byl dneska zase den! Stojím na kraji křižovatky a najednou ke mně přijde takový malý klučík a povídá - pane policisto, můžu se vás na něco zeptat? - a já mu říkám - samozřejmě, že můžeš chlapče. A on se zeptal - točí se Země kolem Měsíce, nebo Měsíc kolem Země??

?Hmm..., těžká otázka. A co jsi mu řekl??

?No, takovou vyhýbavou, neutrální odpověď.?

?...a jakou??

?Táhni do p....e ty malej hajzle zasranej, nebo dostaneš pendrekem přes držku, až se z toho posereš!!!?

Odesláno

Dívka povídá otci:

"Tati...jeden kluk ve škole mi říkal něco čemu sem nerozuměla. Říkal, že mám hezký čelní sklo, překrásnej kufr, supr karoserii a moje nárazníky jsou bezchybný..."

Otec na to:

"Řekni mu, že si ještě v záruce, a jestli se opováží otevřít ti kapotu, aby zkontroloval hladinu oleje , tak mu urvu výfuk....!!!!

Vejde policista do knihkupectví.Prodavačka: "Venku prší?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...