maccin Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Nevím jestli tohle patří rovnou do humoru, ale nevěděl jsem kam s tím. INDIE MÁ TALENT - aneb hodně šílení magoři. http://www.youtube.com/watch?v=n5QdWmgtNRs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 IWC Velká Moucha(sorry, odkaz dát nemůžu, jsou tam ale další srandy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Otomatik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Otomatik A to tam maj nejen turbilonlu, ale i chronolu, tiktakwatch iwc apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 A to tam maj nejen turbilonlu, ale i chronolu, tiktakwatch iwc apod... chronolulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 TOHLE asi nepatří jinam než do humoru. Nenapadlo mě, co všechno se dá dělat s autobusem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Koukám... dokonce rozdělujou hodinky na pánský a dámský, jen to zatřídění modelů jim nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Otomatik mě to nepříjde směšný, prostě nenápadně upozorňují na zemi původu (Turecko) :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Něco ze včerejší Ranní show na Evropě 2 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 geniální video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Nevím, jestli to patří sem. Následující text mi dorazil do mailu. Swiss Haute Horor s japonskými strojky? A chudáci Moráváci a Slezané, SMALTO je dostupné jen v Čechách. Vážení, ráda bych Vám představila novou značku hodinek SMALTO. Jde o prestižní módní značku renomovaného výrobce. Kromě nádherného provedení Vás příjemně překvapí cena! V příloze najdete nabídku a více informací. Zakoupíte na e-shopu: www.nest-sro.cz SMALTO Timepieces Podpisem licenční smlouvy mezi Franck Muller Group - vedoucím hráčem Swiss Haute Horologerie a pařížskou módní značkou Francesco SMALTO vstoupila do v roce 2010 hodinářského světa nová značka. Od konce roku 2011 je dostupná také v Čechách! Kombinace švýcarské kvality s výrazným rukopisem uznávaného módního návrháře je zárukou pro úspěch hodinek SMALTO. Díky více než příznivé ceně (v Čechách 6.500 -12.500 Kč) jsou navíc přístupné široké veřejnosti. SMALTO je opravdový luxus za rozumnou cenu. Věřím, že se Vám nové hodinky budou líbit a těšíme se na Vás na našem e-shopu. S pozdravem, Ivana Broklová marketing manager NEST, spol. s r.o. Ke Dráze 422/4 109 00 Praha 10 tel.: +420 281 913 697 fax: +420 281 915 955 mob. +420 602 677 737 www.svycarskehodinky.cz Informace, co je SWISS MADE: A watch is considered Swiss if: ? the movement is Swiss ? the movement is fitted in Switzerland, and if ? the final manufacturing control takes place in Switzerland According to Article 2, para. 1, a movement is considered Swiss if: ? it is assembled in Switzerland ? controlled by the manufacturer in Switzerland and ? at least 50% of the value of its components are produced in Switzerland, not including the assembly costs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 http://forum.chronom...post__p__728492 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 ... a má to, smrad jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 ... a má to, smrad jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Otomatik takhle se to turecky píše, no A to tam maj nejen turbilonlu, ale i chronolu, tiktakwatch iwc apod... to "lu" znamená "s" Koukám... dokonce rozdělujou hodinky na pánský a dámský, jen to zatřídění modelů jim nejde... baba je turecky otec mě to nepříjde směšný, prostě nenápadně upozorňují na zemi původu (Turecko) :-D tak tak, nějak se mu tam ta turečtina motá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 ... a má to, smrad jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 (upraveno) ... a má to, smrad jeden No tak to je špica . Taky jsem měl takové tendence o pololetkách, ale nakonec jsem se k tomu neodhodlal. Upraveno 8. března 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 80s jsou zpět KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VL3FqVgBIXA&feature=fvst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 9. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2012 ... absinth mně absolutně zboural Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky