long Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Chce se mi zvracet.Fuj ta představa,du si dát panáka Panáka jsem málem nestihl. Fuj to je hnus velebnosti ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Přijde Taschunko Sapa do obchodu a povídá:"Já chci 20 metrů lana."Prodavač: "Kolik?"Taschunko: "Kolik si strč do p....e,já chci 20 metrů lana!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 (upraveno) www.youtube.com/watch?v=OVUO4ux1I1w Upraveno 13. července 2012 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Deliver a baby 1) Project Manager is a Person who thinks nine women can deliver a baby in One month. 2) Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a Baby. 3) Onsite Coordinator is one who thinks single woman can deliver nine babies in one month. 4) Client is the one who doesn?t know why he wants a baby. 5) Marketing Manager is a person who thinks he can deliver a baby even if no man and woman are available. 6) Resource Optimization Team thinks they don?t need a man or woman; they?ll produce a child with zero resources. 7) Documentation Team thinks they don?t care whether the child is delivered, they?ll just document 9 months. 8. Quality Auditor is the person who is never happy with the PROCESS to produce a baby. And lastly?????.. 9) Tester is a person who always tells his wife that this is not the Right baby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 http://www.stream.cz/video/693686-stinohra-pro-dospele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Pohlreich s Vaňkem by asi dostali atomovej záchvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Přišla tlustá cigánka ke gynekologovi, rozvalila se do křesla, doktor se nad ní skloní a padne na podlahu. Cigánka skloní hlavu dolů a prohlásí: "Co, gadžo, práce ti nevoní?" :-D :-D Příště tam dej varování... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 Docela se tu rehtam vlastnim predstavam, jak si pripada slecna jupiter po te, co zjistila, ze jeji milionar ma srackovy hodinky za litr. Jak tenka je hranice mezi laskou milionare a upocenym seksem fejkare... ZDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 nějak tomu nerozumím, pan premiér si myslí že vrcní policajt Lessy není nestranný a nepolitický když říká že policajti by se neměli nechat ovlivnit vlivem bohatých, známých a mocných. Můj odkaz Když jsem to dnes slyšel v rádiu tak jsem se musel opravdu zasmát. To už není ani k naštvání, to je prostě absurdní humor. Dokonce mám pocit že to není politika, to je jen neuvěitelná blbost a arogance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 17. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2012 A co teprve tohle . Bude následovat p. Lessy a jeho plukovníci? Třeba proto, že pořádali hromadné orgie s vačicí opossum? Pořád ještě si myslíme, že je to humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Tahle fotka má atmosféru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Pobavil mě komentář k článku na idnesu, ve kterém se píše o tom, že si lidi do hospody nosí záložní levný telefony.Jako by to bylo odsud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 (upraveno) A co teprve tohle . Bude následovat p. Lessy a jeho plukovníci? Třeba proto, že pořádali hromadné orgie s vačicí opossum? Pořád ještě si myslíme, že je to humor? Určitě humor. Akorát nevím, kdo v té komedii bude za šaška ... http://zpravy.idnes.cz/danhel-propusten-0eb-/domaci.aspx?c=A120718_164044_domaci_wlk Upraveno 18. července 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Tak to vím poměrně přesně. My všichni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 (upraveno) Elmagicovo příspěvky Upraveno 19. července 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 No fuj, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Blondýna stele postel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky