Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Muž se topí v řece, ale poblíž stojící policajti si ho nevšímají. Tak zařve: "Prezident je kokot!" Policajti se vrhnou do vody a vytáhnou ho. "Jste zatčen za urážku hlavy státu." - "Ale já jsem myslel amerického prezidenta", říká zachráněný. "Nás neoklamete", říkají policajti. "My dobře víme, který prezident je kokot!"

Odesláno

Dvě řádové sestry jedou metrem. Jedna z nich má ruku v sádře.Copak se vám stalo? ptá se zúčastněně druhá.Ale, uklouzla jsem ve vaně.Vedle stojící cikán se ptá kamaráda: Co je to vana?Co já vím, já nejsem katolík!

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Jsou to taky asi chronomagoři a tohle bude fotka z jejich posledního srazu!

post-5787-072977000 1358366336.png

Na týhle fotce je komický to, že Miuek nosí Bondovky mid size (36 mm), stejně jako moje žena s velmi subtilní rukou.

Upraveno uživatelem Ondra
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Je to ekonom - víš o kolik jsou levnější než ty pro chlapa, co si kupujem my?

Jeden člen fóra říkal, že je... (sprosté slovo označující homosexuála) :)

Na ekonoma si jen hraje, jinak je chemik.

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

Ondoni, nedá mi to, abych se neoptal, co to má znamenat? Není to náhodou japan verze našeho "Polámal se mraveneček...", tedy v jejich podání "Polámala se ropucha..."?

Odesláno

Dneska mě pobavilo nové téma na druhém foru (telefony).

Dotyčný s jedním příspěvkem (uživatelé do 5ti příspěvků jsou velmi nebezpeční) si založil nové téma, které nazval po sobě.

Celým textem pak bylo "K čemu slouží TV výstup?"

(tzn jako kdybych já se chtěl zeptat, k čemu je vteřinová ručička v tématu "Trojan").

Jestli vám to nepřijde vtipné tak mě omluvte, moderátoři mají pokroucený smysl pro humor. :D

Odesláno

Dneska mě pobavilo nové téma na druhém foru (telefony).

Dotyčný s jedním příspěvkem (uživatelé do 5ti příspěvků jsou velmi nebezpeční) si založil nové téma, které nazval po sobě.

Celým textem pak bylo "K čemu slouží TV výstup?"

(tzn jako kdybych já se chtěl zeptat, k čemu je vteřinová ručička v tématu "Trojan").

Jestli vám to nepřijde vtipné tak mě omluvte, moderátoři mají pokroucený smysl pro humor. :D

mě nejvíc pobavila věta,že uživatelé do 5ti příspěvků jsou velmi nebezpeční,to sou jako nějaký zákeřný krysy,nebo copokey.gif

Odesláno

mě nejvíc pobavila věta,že uživatelé do 5ti příspěvků jsou velmi nebezpeční,to sou jako nějaký zákeřný krysy,nebo copokey.gif

Nejsou to zákeřné krysy, často se z nich vyvinou normální uživatelé. Zmetkovitost příspěvků je ale u těchto přispěvatelů kolem 70% :D

Pokud jim člověk zamkne téma kvůli duplicitě nebo blbosti, obvyklým tahem je založení dalšího, lautr stejného tématu. :D Občas se taky stane, že nějakým způsobem dorazí uživatelé uplně jiného operačního systému a pokoušejí se z nás vymámit moudra třeba o Symbianu :D

Odesláno

Nejsou to zákeřné krysy, často se z nich vyvinou normální uživatelé. Zmetkovitost příspěvků je ale u těchto přispěvatelů kolem 70% :D

Pokud jim člověk zamkne téma kvůli duplicitě nebo blbosti, obvyklým tahem je založení dalšího, lautr stejného tématu. :D Občas se taky stane, že nějakým způsobem dorazí uživatelé uplně jiného operačního systému a pokoušejí se z nás vymámit moudra třeba o Symbianu :D

jasný,však já to myslel z legraceoneeyed02.png

Odesláno

Lezou Schwarzenberg a Kalousek na skálu a v tom nejtěžším úseku se zaseknou. Schwarzenberg říká: "Kdyby tady byl Boriš, ten by nás zachránil." Kalousek na to: "Prosimtě, lez!" Ale Schwarzenberg po kuse zase řekne: "Kdyby tu tak byl ten Boriš, ten by nás zachránil, ten by nás z toho vytáhl!" A Kalousek na to: "A kdo je ten Boriš?" Schwarzenberg: "Neznáš českou hymnu? Zpívá se tam: Boriš umí po skalinách!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...