Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jdou dva staří známí kanibalové proti sobe a jeden nese v podpaží urnu. Jeho kolega se zamilovaně zahledí na urnu a po chvilce konverzace z něj nakonec vypadne otázka: Víš, strašně rád bych se tě zeptal...

No tak se ptej

Prosímtě řekni mi, kde si sehnal instant???

Odesláno

Taky přihodím trošku do mlýna. Jinak na základě předchozího příspěvku budu muset zavolat svojí poradkyni u ČS :happybday:

post-26444-081025400 1358862948.jpg

Odesláno

Tak jsem na to cislo volal, pan to nebere:-)))) Asi ma vitr, ze volaji policajti:-))))

Odesláno

Baví se 3 kamarádky.první se chlubí: představte si,manžel mi k narozeninám zaplatil týden na horách a když jsem se vrátila,měla jsem doma novou kuchyň z finský břízy.druhá řiká: to mě k výročí svatby zaplatil dovolenou u moře a když jsem přijela,měla jsem nový obývák z kanadské borovice.a poslední si povzdychne:tak to mě poslal na víkend k rodičům a když jsem se vrátila našla jsem doma kurvu z Český Lípy....

Odesláno

Tak jsem na to cislo volal, pan to nebere:-)))) Asi ma vitr, ze volaji policajti:-))))

Podle data to už bude asi starší inzerát, takže je možné, že už dojezdil....ale zase byla amnestie...ještě bych to zkusil :D

Odesláno

Jde tatínek se synem kolem drogerie, kde jsou za výlohou vystavené kondomy.

Syn se ptá otce: "Co to je?"

A on odpoví: "To je na bezpečný sex."

Na to synek: "Aha, to nás ve škole učili a proč jsou v balíčku 3?"

Táta: "No, to je pro středoškoláky - jeden na pátek, jeden na sobotu a jeden na neděli."

Syn: "A proč tady ten balíček má 6?"

Táta: "To je pro vysokoškoláky - 2 na pátek, 2 na sobotu, 2 na neděli."

Syn: "A táto, tady jich je 12?"

Táta: "No," vzdychne, "to je pro nás ženaté muže - 1 na leden, jeden na únor, jeden na březen..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...