Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Fakt se bavím tím, co za texty jsou schopni vymyslet markeťáci, když mají prodat kočičí zlato

http://tip.seznam.cz/tip-dne?id=4109

Čas nejsou peníze.

Čas je mnohem víc než to.

Nedá se vydělat. Nedá se půjčit. Ani naspořit. Dostali jste ho darem a je jen na vás, co s ním uděláte.

Začněte tím, že nad ním budete mít absolutní kontrolu

Vyzbrojte své zápěstí luxusními pánskými hodinkami Detomaso Savona.

• špičkový mechanický strojek se 17 drahokamy
  • elegantní robustní design
  • superluminiscenční vrstva na ručičkách a číslicích (kromě modelu C)
  • minerální sklíčko
  • voděodolné do 3 atmosfér
    přímo od výhradního distributora pro ČR
  • s výjimečnou slevou 67 %
    •  
Odesláno

Povídá tchyně zeťovi: ?Tady máš sto tisíc korun a dělej, co umíš, ale až umřu, chci mít hrob na Veleslavíně.?

Zeť si vezme peníze a na několik dní se ztratí. Pak přijde a říká tchyni: ?Dělej, co umíš, ale pohřeb je zítra.?

Ve Veleslavíně není hřbitov. 

Odesláno

Klobadýsku, Klobadýsku... :sad01_anim:  :sad01_anim:  :sad01_anim:

no ale on tam fakt neni hrbitov :) spis chtel upozornit, ze ten na Vysehrade je Slavin. Anebo to je cely jinak.

Návštěvník Radius
Odesláno

No ale na Slavíně zase nesežene parcelku za kilo, nebo je to fakt celý jinak :-D

Odesláno

Jo a ten hřbitov neřešte, šlo spíš o to splnit tchýni všecna přání....................

a víceméně se ani o hřbitovu nepíše, jen o hrobu.

Odesláno (upraveno)

Já jim fandím, jen trochu zapracovat na aranžmánu, textu, hudbě, vyzáži, zpěvu, a bude to dobrý.........tedy možná no

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

Já jim fandím, jen trochu zapracovat na aranžmánu, textu, hudbě, vyzáži, zpěvu, a bude to dobrý.........tedy možná no

Omlouvám se, ale dal jsem to jen do tohoto bodu: "kovář zvoní podkovou, kůň čeká, až jí okovou". Tak jestli je to text od Borovce, tak už nám pán senilní a ztrácí nějak kontakt s jazykem.

Odesláno

Omlouvám se, ale dal jsem to jen do tohoto bodu: "kovář zvoní podkovou, kůň čeká, až jí okovou". Tak jestli je to text od Borovce, tak už nám pán senilní a ztrácí nějak kontakt s jazykem.

Text od Borovce to je, jen je z roku 1985 a z pohádky : Co takhle svatba,princi.

Zas už ten větřík z pahorků,

s píšťalkou přihnal do dvorků,

i kohout spustil na povel,

a bzučí strom pod křídly včel.

Už zvoní kovář podkovou,

kůň čeká až jej okovou,

snad každé jitro složí píseň takovou..........

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...