Frostie Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Nevim zda je tohle to spravne vlakno, ale opravdu mi to nedalo, abych se s Vami nepodelila o to, na co jsem pred chvilkou pri surfovani narazila...Nekteri lide jsou vazne uplne mimo... http://www.sbazar.cz/drnholecka/detail/3758207-breitling-hodinky-prodam-tyto-breitling-hodinky-nejlepe nejsou to kopie, néé...
Waya03 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 Kdo nevěří ať tam běží. .... fakt to stojí za to ))))) http://www.modnipeklo.cz/diskuse/hodinky-inspirace-1015/strankovani/8/ Ajaj, tak to je absolutní peklo!
Petr_123 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 nejsou to kopie, néé...a nejlépe sběrateli
prischera Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2013 nejsou to kopie, néé... Pánovi jsem napsal, že kopie to opravdu nejsou, protože B. nic podobnýho nedělá. A že je to fík jak prase. Jestli něco odpoví, tak to sem postnu .
seven.of Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Pánovi jsem napsal, že kopie to opravdu nejsou, protože B. nic podobnýho nedělá. A že je to fík jak prase. Jestli něco odpoví, tak to sem postnu . Jsem zvedava, jestli a s cim se ti ozve :-)))
IzTaPa Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 80s Pop Singer Jimmy Somerville Surprises German Street Musician as the Busker Sings Somerville?s Hit http://www.youtube.com/watch?v=Y_DWWE3cjgg
Návštěvník swanieck Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Nevim zda je tohle to spravne vlakno, ale opravdu mi to nedalo, abych se s Vami nepodelila o to, na co jsem pred chvilkou pri surfovani narazila...Nekteri lide jsou vazne uplne mimo... http://www.sbazar.cz/drnholecka/detail/3758207-breitling-hodinky-prodam-tyto-breitling-hodinky-nejlepe To jsem zvědav, kdo je koupí za 10,-- Kč a pak je provrtá durch.....to bude švanda, až z nich vypadnou plastový piliny
tommas4 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 nejsou to kopie, néé... Takhle hustý dýnko jsem ještě neviděl . . .
tombed Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 homer žije!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Nevim zda je tohle to spravne vlakno, ale opravdu mi to nedalo, abych se s Vami nepodelila o to, na co jsem pred chvilkou pri surfovani narazila...Nekteri lide jsou vazne uplne mimo... http://www.sbazar.cz/drnholecka/detail/3758207-breitling-hodinky-prodam-tyto-breitling-hodinky-nejlepe tak jsem dostal odpoved od sbazaru - neco ve smyslu 'my pouze poskytujeme prostor a neni nasim roli rozlisovat co je a co neni fik'... nemate nekdo email na lukacovice?
gougy Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) tak jsem dostal odpoved od sbazaru - neco ve smyslu 'my pouze poskytujeme prostor a neni nasim roli rozlisovat co je a co neni fik'... nemate nekdo email na lukacovice?proč mu psát, dáme na Sbazar do prodeje celý Seznam od korunky a uvidíme, jestli budou rozlišovat :D Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem gougy
Ondoni Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 proč mu psát, dáme na Sbazar do prodeje celý Seznam od korunky a uvidíme, jestli budou rozlišovat :D
Chorche Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 tak jsem dostal odpoved od sbazaru - neco ve smyslu 'my pouze poskytujeme prostor a neni nasim roli rozlisovat co je a co neni fik'... nemate nekdo email na lukacovice?Zkus lukacovic.ivo@firma.seznam.cz
IzTaPa Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 proč mu psát, dáme na Sbazar do prodeje celý Seznam od korunky a uvidíme, jestli budou rozlišovat :D Ty woe, tak na totok gule nemam - ale pokud to udelas, koupim ti metr piv!
SCIFI Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Ty woe, tak na totok gule nemam - ale pokud to udelas, koupim ti metr piv! škoda že nepiju pivo :-(
horal Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 "Haló, to je Štátna ochrana prírody? Mám v byte hada.""Ste členom Zväzu ochrancov prírody, Vlk alebo Deti zeme?" "Nie, to nie som.""Tak ho normálne jebnite lopatou po hlave!"
mondeo2 Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Kráčí lesem myslivec se svým synkem. Náhle vyskočí z houští zajíc. Myslivec ho oddělá a povídá:"Bude z něj maso a kůže."Po chvíli chůze se před nimi objeví jelen. Otec prásk - a jelen padl."Bude z něj maso, kůže a také parohy," libuje si otec.Tu se objevil na pasece turista. Synek vytrhl tátovi pušku a turistu zastřelil:"Bude z něj kabát, košile, ruksak, čepice a boty," povídá zděšenému otci. Přijde paní ke gynekologovi. Vysvlékne se a pan gynekolog povídá: "Paní, ale vy strašně sm.díte! Támhle je kabinka, tak se jděte umýt!" Tak paní jde a najednou se ozve strašný výkřik!"Paní, stalo se vám něco?""Ne, ne, to se jen filckam dostalo mýdlo do očí!" Pepík luští křížovku a ptá se bratra:"Neznáš nějakého ptáka na sedm písmen, který už neexistuje?""Jo, kanárek, před hodinou nám ho snědla kočka." Sedí dva hluchoněmí u stolu a pod nohama jim běhá kočka. Najednou jeden z nich tu kočku popadne a uškrtí. Druhý se posunkovou řečí ptá:"Ty blbe, proč jsi ji zabil? Vždyť byla tak roztomilá.""Ale strašně mňoukala!""Jak to můžeš vědět, když jsi hluchoněmý?""Odečítal jsem jí z úst." Malý Honzík nachytá rodiče v ložnici. Ptá se otce:"Tati, co to děláte?""Děláme ti brášku.""Ale já nechci brášku, přestaňte!""Druhý den se opakuje to samé, jen v jiné poloze. Honza opět přijde do ložni a křičí:"A berte na vědomí, že nechci ani štěně." Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem mondeo2
Doporučené příspěvky