Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevim zda je tohle to spravne vlakno, ale opravdu mi to nedalo, abych se s Vami nepodelila o to, na co jsem pred chvilkou pri surfovani narazila...

Nekteri lide jsou vazne uplne mimo...

http://www.sbazar.cz/drnholecka/detail/3758207-breitling-hodinky-prodam-tyto-breitling-hodinky-nejlepe

:lol2: nejsou to kopie, néé...

Odesláno

:lol2: nejsou to kopie, néé...

Pánovi jsem napsal, že kopie to opravdu nejsou, protože B. nic podobnýho nedělá. A že je to fík jak prase. Jestli něco odpoví, tak to sem postnu :).

Odesláno

Pánovi jsem napsal, že kopie to opravdu nejsou, protože B. nic podobnýho nedělá. A že je to fík jak prase. Jestli něco odpoví, tak to sem postnu :).

Jsem zvedava, jestli a s cim se ti ozve :-)))

Návštěvník swanieck
Odesláno

Nevim zda je tohle to spravne vlakno, ale opravdu mi to nedalo, abych se s Vami nepodelila o to, na co jsem pred chvilkou pri surfovani narazila...

http://www.sbazar.cz/drnholecka/detail/3758207-breitling-hodinky-prodam-tyto-breitling-hodinky-nejlepe

To jsem zvědav, kdo je koupí za 10,-- Kč a pak je provrtá durch.....to bude švanda, až z nich vypadnou plastový piliny :clap:

Odesláno

tak jsem dostal odpoved od sbazaru - neco ve smyslu 'my pouze poskytujeme prostor a neni nasim roli rozlisovat co je a co neni fik'... nemate nekdo email na lukacovice?

Odesláno (upraveno)

tak jsem dostal odpoved od sbazaru - neco ve smyslu 'my pouze poskytujeme prostor a neni nasim roli rozlisovat co je a co neni fik'... nemate nekdo email na lukacovice?

proč mu psát, dáme na Sbazar do prodeje celý Seznam od korunky a uvidíme, jestli budou rozlišovat :D :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

proč mu psát, dáme na Sbazar do prodeje celý Seznam od korunky a uvidíme, jestli budou rozlišovat :D :D

Ty woe, tak na totok gule nemam - ale pokud to udelas, koupim ti metr piv! :)

Odesláno

"Haló, to je Štátna ochrana prírody? Mám v byte hada."

"Ste členom Zväzu ochrancov prírody, Vlk alebo Deti zeme?"

"Nie, to nie som."

"Tak ho normálne jebnite lopatou po hlave!"

Odesláno (upraveno)

Kráčí lesem myslivec se svým synkem. Náhle vyskočí z houští zajíc. Myslivec ho oddělá a povídá:
"Bude z něj maso a kůže."
Po chvíli chůze se před nimi objeví jelen. Otec prásk - a jelen padl.
"Bude z něj maso, kůže a také parohy," libuje si otec.
Tu se objevil na pasece turista. Synek vytrhl tátovi pušku a turistu zastřelil:
"Bude z něj kabát, košile, ruksak, čepice a boty," povídá zděšenému otci.

Přijde paní ke gynekologovi. Vysvlékne se a pan gynekolog povídá: "Paní, ale vy strašně sm.díte! Támhle je kabinka, tak se jděte umýt!" Tak paní jde a najednou se ozve strašný výkřik!
"Paní, stalo se vám něco?"
"Ne, ne, to se jen filckam dostalo mýdlo do očí!"

Pepík luští křížovku a ptá se bratra:
"Neznáš nějakého ptáka na sedm písmen, který už neexistuje?"
"Jo, kanárek, před hodinou nám ho snědla kočka."

Sedí dva hluchoněmí u stolu a pod nohama jim běhá kočka. Najednou jeden z nich tu kočku popadne a uškrtí. Druhý se posunkovou řečí ptá:
"Ty blbe, proč jsi ji zabil? Vždyť byla tak roztomilá."
"Ale strašně mňoukala!"
"Jak to můžeš vědět, když jsi hluchoněmý?"
"Odečítal jsem jí z úst."

Malý Honzík nachytá rodiče v ložnici. Ptá se otce:
"Tati, co to děláte?"
"Děláme ti brášku."
"Ale já nechci brášku, přestaňte!"
"Druhý den se opakuje to samé, jen v jiné poloze. Honza opět přijde do ložni a křičí:
"A berte na vědomí, že nechci ani štěně."

Upraveno uživatelem mondeo2
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...