Frostie Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Svet je barevnej, me to treba neprislo vtipne vubec. Spise hloupe.to je sice hezké, nicméně barevnost čtvrtí východně od Grönlandu v Oslu je už taková, že jsem se tam bál v létě za bílého dne autobusem, nedejbože to tam projít pěšky....
horal Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Ber to s nadhledem. Já taky klidně budu fandit cikánskýmu atletovi na OH, když bude reprezentovat naši republiku a nebudu s tím mít nejmenší problém. Jejich pracovní výsledky je ale bohužel zatím odsuzují pouze k tomu, abychom si z nich dělali p...l. Tak určitě, na OH by to ve sběru drahých kovů nemuselo dopadnout vůbec špatně, natrénováno mají, tak určitě... Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem horal
Tomas_2002 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Tak určitě, na OH by to ve sběru drahých kovů nemuselo dopadnout vůbec špatně, natrénováno mají, tak určitě... Je zvláštní, že romové tvoří zhruba 3% lidí, ale nikdy jsem na olympiádě nebo mistrovstvíí světa žádného neviděl....přitom existují i vyloženě levné sporty, takže na zázemí se vymlouvat nelze. Přitom černochů je ve sportu mraky. Tak kde je ten zakopanej pes ?
Návštěvník swanieck Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Mladý Hannibal Tak to je teda brutus matko představená ....hned se mi vybavuje takový "ftípek z dětství" Jaký je rozdíl mezi dítětem a polenem ?????Poleno ti tolik nezasviní cirkulárku !!!! Jsem to kdysi řekl doma a maminka se vůbec nesmála a přitom je to takovej dobrej bonmot......beztak ho ani Eman Aligátor ...toho času na vozíku....nezná.
Návštěvník Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Víte proč je na Shanzelize tolik stromů ? K tomu aby Němci mohli pochodovat ve stínu.
mondeo2 Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 V Afganistánu jedou v autě dva Talibánci. Jeden povídá druhému:"Víš ty, co? Vyhoď mě před americkým velvyslanectvím."
vanderB. Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Němec povídá Němci: "Chtěl jsem si nechat postavit dům od české firmy, nádhernej plán, super výhodný, akorát se tu za ty dva roky nikdo neukázal...a materiál zmizel."
African Odesláno 7. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2013 Dobré, jsi mě připomněl, jak letí těhotná Talibánka do New Yorku a letuška se ptá, copak to bude, holčička nebo klučina? Talibánka na to, dvojčata" V Afganistánu jedou v autě dva Talibánci. Jeden povídá druhému:"Víš ty, co? Vyhoď mě před americkým velvyslanectvím."
Trojan Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 20 kusová limitka, no neber to.http://www.slevadne.cz/sleva_16051_luxusni-hodinky-yves-camani-cr?utm_source=Sleviste.cz&utm_medium=aggregator&utm_campaign=rival.cz ...unisex...
spineshank Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 tak taky přidám nějaké o té menšině co nemá olympioniky Barko a stát by jim mohlo dělat sponzora Přijde cikán do předprodeje Dopravního podniku a chce si předplatit tramvaj.Prodavačka se ptá: "Chcete to na měsíc?"Cikán: "Né, po městě! Copak jsem kosmonaut? Policejní auto přijelo na místo nehody, kde řidič náklaďáku narazil do Roma a zabil ho.- Policajt se chvíli dívá na řidiče, pak na mrtvolu, načež vytáhne protokol a zeptá se: "Tak, pane řidiči - jakou rychlostí do vás ten Cikán vběhnul?" Na silnici po autonehodě leží běloch a cikán. Přijede sanitka, okamžitě spěchá k bílýmu. Cikán začne hulákat: "No co to je, zase rasismus!" Saniťák se k němu otočí a říká: "Jakou barvu má ta sanita? Bílou. Takže ty si počkej na tu svojí."
Klotzman Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Tohle mi poslala dcera, shodou okolností zdravotní sestra. Jestli si to vařili na noční nebo co...
Andrew Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Víte proč je na Shanzelize tolik stromů ? K tomu aby Němci mohli pochodovat ve stínu. Kde?
McStinger Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Kde? V Paríži, ale už to kúpili Číňania.
sibirnaya Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 neco mi rika, ze myslel Avenue des Champs-Élysées
kdojinej Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Reportér z reportáže o ukradených hodinkách... http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/loupez-v-centru-prahy-z-hodinarstvi-si-odnesli-zbozi-za-7-milionu.html
Doporučené příspěvky