Hasňa Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Ten automechanik je skutecny romantik. Kouzelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Fanoušek Indiana Jonese evidentně, hned jsem si vzpomněl na Křížovou výpravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 kombinace zpěvu, výraziva, choreografie a přirozeně altruistickodrsnosti mne upřímně pobavila. Chyběla mi tam pomyslná třešnička na dortu... líbilo by se mi v tom autě na zadním sedadle akvárium se žralokem.jak mam Landu rad, tak tenhle remix a klip jsou dost zoufaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 To Sibir: Super podpis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 To Sibir: Super podpis + 1 to je největší humor minimálně za sobotu tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 (upraveno) jak mam Landu rad, tak tenhle remix a klip jsou dost zoufaly..On byl vždycky "svůj" a docela jsem to i bral zhruba tak do Krysaře. Muzikál se mi líbil. Ale už to nějak nedávám skinheads, vlastenecká liga, vlastní landovi skins, pak chcíply dobrý víly s nějakými pouličními texty, krysařské příživnictví na vděčém tématu, pak zase se v pozdravu strašně ztotožňoval s legionáři, pak zase něco strašně in ve Smrtihlavovi, do toho začal s křesťanským pseudotemplářským řádem, pak zase kryla, pak zase závodník, pak tatér, pak thaibox, pak fantasy skaut, kousky kouzelníka žita atd. atd. ... to už si říkám WTF EDIT: nemůžu si pomoct, ale že se na tom videu tváří jako kdyby měl v prdeli šišku Upraveno 30. listopadu 2013 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) Když pominu, že relativně dost z...vil mojí oblíbenou píseň a doplnil ji směšným klipem...proč to má zvuk jak z p....e? Zní to, jak když to nahrál v 90.letech v garáži.Ach jo, a to jsem ho měl dřív taky docela rád...mám dojem, že mu prostě jeblo.Ale do této sekce je to asi ok. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) hm vůbec jsem nepochopil tu kombinaci tý písně a toho klipu, no nic no. ale ta blondýna na těch schodech byla dobrá - dávám moc malé plus Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 jak mam Landu rad, tak tenhle remix a klip jsou dost zoufaly..+1 za super podpis. Hodně mě to pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) http://cdn.gifbay.com/2013/11/the_internet_vs_reality-101162.gif Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Univerzální ovladač na ženy... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 (upraveno) To jsem neměl vidět - jeho ku.vení Krylových písniček nezná mezí. Ubožák. kombinace zpěvu, výraziva, choreografie a přirozeně altruistickodrsnosti mne upřímně pobavila. Chyběla mi tam pomyslná třešnička na dortu... líbilo by se mi v tom autě na zadním sedadle akvárium se žralokem. Upraveno 1. prosince 2013 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 To jsem neměl vidět - jeho ku.vení Krylových písniček nezná mezí. Ubožák.Vydržel jsem půl minuty a je mi na blití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej80 Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Add Landa... jednoznacne suhlas s Bedjasson. Ja sa len desim, kolki ho zeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2013 Krásná dáma vkročí do lékárny, jde rovnou k magistrovi a hledíc mupřímo do očí klidně říká:"Potřebuji kyanid."Lékárník se ptá:" Na co proboha potřebujete kyanid?".Dáma odpoví: "Jdu otrávit manžela."Lékárník vyvalí oči a namítá: "Panebože! Nemůžu Vám dát kyanid nazabití manžela! To je protizákonné! Přijdu o licenci! Oba půjdemedo vězení! V žádném případě NEDOSTANETE kyanid!"Dáma sáhne do kabelky a ukáže fotografii manžela v postelis lékárníkovou ženou.Lékárník koukne na obrázek a povídá: " No to je úplně něco jiného. Neřekla jste, že máte recept." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Pobavil mě nedávno tenhle vtip (teda spíš taková pasáž) - trošku drsnější.. ...a letošní cenu za záchranu lidského života vyhrál 6ti letý chlapec, který upozornil na bouličku na varlatech místního faráře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Včera: Ja: Dobrý deň. Môžete mi prosím ukázať hodinky DOXA Ceramica vo výlohe?Predavačka: Tie hodinky nie sú keramické. Sú z chirurgickej ocele.Ja: Nevadí. Môžete mi vyložiť aj tie. Ja: Tie NATO remienky vo výlohe máte aj v šírke 20mm?Predavačka: Načo remienky?? Ja: Prosím Vás, máte 20mm barety?Predavačka: Momentálne nie sú ale vyskúšajte tieto 24mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 To je peklo, kde to bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 Nemenované OC v Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2013 (upraveno) http://gifs-for-fun.tumblr.com/ Upraveno 2. prosince 2013 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky