bandicoot Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 15:54, Liqid napsal: Blond hlava + slušný kozy = http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/nejhloupejsi-holka-na-sveteTýpek to glosuje vtipně. Ta holka musí zabít erekson každýmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 15:02, organic napsal: Já měl tenhle v 1985, schovaný mám discman Technics. Furt hraje, ale na dvě tužkový přehraje jedno CD 213411000360040_01.jpgTak tohle jsem měl taky ale pod značkou Cayman.Hrálo to dobře i při zapojení do normální domácí sestavy.Kovová mechanika,to se nevidělo ani u některých stolních přístrojů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 15:54, Liqid napsal: Blond hlava + slušný kozy = http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/nejhloupejsi-holka-na-svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 15:54, Liqid napsal: Blond hlava + slušný kozy = http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/nejhloupejsi-holka-na-sveteHolt boží stvoření, no. Skvělej komentář se snad ještě vtipnějším přízvukem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Saláti. Vůbec se neumíte ke svým věcem hezky chovat. Našel jsem svůj první mp3 přehrávač a ještě má i přelepku na displayi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Co mi to delate s tema walkmanama. Ja nikdy nezapomenu, jak jsem celej podzim vysvetloval rodicum, proc chci celokovovej walkman s autoreverzem a ze rozhodne nepotrebuju radio a pak jsem pod stromeckem nasel plastikovej a hlavne odulej walkman casio bez autoreverzu! Sice mel super digitalni radio s pameti na dvacet stanic, ale to nemohlo zmirnit me rozcarovani.Nechybelo mnoho a dopadlo to u nas jak v Peliscich s kozackama. Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Dneska nás v práci, v hloučku ženáčů, rozštípl jeden mládenec otázkou: ,,Jaký je rozdíl mezi placeným a neplaceným sexem?",,-Ten neplacený je dražší! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 (upraveno) Na ten kovovy Bedjassonuv Sonak si vzpominam. Kdyz jsem delal skolu v Anglii, tak ho meli borci z Hong Kongu. A jeste Aiwa delal podobny spickovy. No zavidel jsem . Ja mel zluty Sony Sport, ktery spolubydlici vyhodil do kose, ja ho vytahnul a zaviracim nozem a elektrikarskou izolepou opravil.<br /> Upraveno 16. ledna 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 18:30, pavel67 napsal: Dneska nás v práci, v hloučku ženáčů, rozštípl jeden mládenec otázkou: ,,Jaký je rozdíl mezi placeným a neplaceným sexem?",,-Ten neplacený je dražší! " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 17:20, flagolo napsal: Saláti. Vůbec se neumíte ke svým věcem hezky chovat. Našel jsem svůj první mp3 přehrávač a ještě má i přelepku na displayi Přelepka displeje je vždy první věc, co sundavám. Ale i přelepka není nic proti našemu sousedovi, který měl všechny ovladače zatavené v pytlíku, aby se neošahaly. Vypadalo to v obýváku na stolku moc hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 18:59, travex napsal: Přelepka displeje je vždy první věc, co sundavám. Ale i přelepka není nic proti našemu sousedovi, který měl všechny ovladače zatavené v pytlíku, aby se neošahaly. Vypadalo to v obýváku na stolku moc hezky.nojo, ale když mu upadnul do talíře s omáčkou tak si ho jen opláchl........................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 19:02, mondeo2 napsal: nojo, ale když mu upadnul do talíře s omáčkou tak si ho jen opláchl........................ To dělám taky. To oplachování myslím. Když mi upadne do talíře s omáčkou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Jde si medvěd k lišce pro radu: "Víš, liško, mám problém. Kdykoliv potkám zajíce, mám děsnou chuť ho seřezat. Když ho neseřežu, hned mám blbej den.""No a kde je problém?" diví se liška."No já ho vždycky seřežu kvůli čepici, ale už mi to přijde takový bez fantazie.""No to je jednoduchý: Chtěj od něj cigaretu. Když bude mít s filtrem, chtěj bez filtru. Když bude mít bez filtru, chtěj s filtrem. A kdyby to nevyšlo, chtěj připálit. Když bude mít zápalku, chtěj zapalovač. Když bude mít zapalovač, chtěj zápalku. Dyť ty už si poradíš."A tak medvěd jde lesem a potká zajíce: "Hej, zajíc, dej mi cígo!"A zajíc s úsměvem: "S filtrem, nebo bez filtru?""Bez filtru," zavrčí medvěd."A teď mi připal!""A je libo zapalovač, nebo zápalku?""Hajzle! Kde máš čepici?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Presne ty sluchatka jsem mel pozdeji taky. Sony rulez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 18:30, pavel67 napsal: Dneska nás v práci, v hloučku ženáčů, rozštípl jeden mládenec otázkou: ,,Jaký je rozdíl mezi placeným a neplaceným sexem?",,-Ten neplacený je dražší! " Jojo - to už jsem slyšel jinak: "Manželka je nejdražší kurwa na světě." V 16. 1. 2014 v 19:42, Bedjasson napsal: ...já ho v Anglii koupil. Zprvu jsem se bál, že se rozpadne, vše bylo titěrné, ale přehrál několik set kazet a ještě jede. Navíc měl neuvěřitelnou výdrž na jednu tužkovou.Ještě jsem k walkmanu dokoupil tato sluchátka (taky kupodivu pořád hrají)...a punk mohl pronikat do morku kostí. Tyhle skládací mám ještě někde taky, jen jsou žlutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Ja s Discmanem Sony a temito sluchatky vystudoval vysku. Nosil jsem to v batohu, co mi mati usila ze sve dzinove sukne. Discmana jsem kupoval na deset splatek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Já myl v USA měsíc nádobí, abych si mohl kromě jiného koupit tento vysněný SONY WM-FX425. Model který se k nám ani nedovážel. Měl autoreverz, Dolby B, Antirolling systém, Digitální tuner ... a k němu za 39 USD vysněné Koss Porta Pro ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 Chlapi zalozte si na ty walkmany svoje vlakno, ja tady furt cekam na vtipy a kdyz pak uz nejaky dobry prijde tak si ho v tom plevelu uz ani nevsimnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 kolo štestí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 16. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2014 V 16. 1. 2014 v 21:07, MadButcher napsal: Chlapi zalozte si na ty walkmany svoje vlakno, ja tady furt cekam na vtipy a kdyz pak uz nejaky dobry prijde tak si ho v tom plevelu uz ani nevsimnu Toš sorry synku. Abych to vyvážil: ODVAHA 1. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.Tvoje žena stojí u dveří s koštětem a ty se jí zeptáš:"Zametáš, nebo ještě někam letíš?" ODVAHA 2. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.Manželka leží v posteli a nespí.Vezmeš si židli a sedneš si k ní.Na její otázku: "Co to má znamenat?" odpovíš:"Chci sedět v první řadě, až ten cirkus začne." ODVAHA 3. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.Smrdíš dámským parfémem a na košili máš rtěnku. Plácnešmanželku po zadku a řekneš:"Tak a teď jsi na řadě ty!" ODVAHA 4. stupeň:Ve tři hodiny ráno příjdeš domů ožralý.V dobré náladě a objetí dvou slečen. Manželce ve dveřích řekneš:"Stará, nebuď svině, řekni že jsi ségra..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky