Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Ve dvě hodiny v noci staví policie postaršího muže, kontroluje doklady a pak se ptá, kam v tuto hodinu jede .

"Jedu na přednášku o škodlivosti alkoholu a jeho neblahých účincích na lidský organismus.

A taky o škodlivosti kouření a ponocování."

Policista kroutí nevěřícně hlavou: "Opravdu? A kdopak to přednáší v tuhle hodinu?"

"Moje manželka,"  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Minulý týden jsem byl v hodinářství, došel tam mladík že by potřeboval opravit hodinky, že nejdou seřídit. Koutkem oka jsem zahlédl oranžový pásek a lunetu. Tak jsem zbystřil, POčka že by nešly seřídit? Za minutu byla slečna zpět a říká mu jak to myslí že "nejdou seřídit" když to normálně jde?

A on na to že jak to, mu nešlo hnout s korunkou?

Slečna viditelně v šoku, ale zachovala dekórum a vysvětlila že korunka je šroubovací.

Odkaz ke komentáři

Minulý týden jsem byl v hodinářství, došel tam mladík že by potřeboval opravit hodinky, že nejdou seřídit. Koutkem oka jsem zahlédl oranžový pásek a lunetu. Tak jsem zbystřil, POčka že by nešly seřídit? Za minutu byla slečna zpět a říká mu jak to myslí že "nejdou seřídit" když to normálně jde?

A on na to že jak to, mu nešlo hnout s korunkou?

Slečna viditelně v šoku, ale zachovala dekórum a vysvětlila že korunka je šroubovací.

Je asi někde čórnul a nevěděl si s nima rady. Nechybí tu někomu Omegy?

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník swanieck

V nebi na bílých obláčcích jsou dvě bílá lehátka na na nich dva starší manželé....se rozumí, že také celí v bílém. Dědek si dopřává grilované koleno se zelím domácí klobásky a uzeného lososa, zapíjí to plzeňskou dvanáctkou a jako aparitiv střídá becherovku s fernetem. Babka na vedlejším lehátku zobe jednohubky, koláčky a zákusky a k tomu srká griotku a kafíčko.

Dědek dožvýká, kopne tam další "plzeň" s fernetem a vstane a přistoupí k babce. Dá jí několik ran pěstí a strhne ji dolů a k tomu přidá pár kopanců do žeber.

Zděšená manželka bolestně zakřičí.....ty jsi se zbláznil Františku, takový násilí tady v nebi, že se nestydíš, proč jsi takový agresivní.

Načež František suše odvětí.......ty krávo blbá, nebýt té tvé zdravé výživy, mohli jsme tady být už o deset let dříve!!!!!

Odkaz ke komentáři

Kolik uživatelů fóra je potřeba an výměnu žárovky?

__1 uživatel vymění žárovku a napíše příspěvek o tom, že vyměnil žárovku.

_14 uživatelů na to, aby napsali o podobných zkušenostech o výměně žárovky a o tom, jak různě mohou být žárovky vyměňovány.

__7 uživatelů k upozornění na to, jak nebezpečné může vyměňování žárovky být.

__1 uživatel k tomu, aby přesunul téma do sekce "Světlo".

__2 uživatelé na obhajobu toho, že téma mělo být přesunuto do sekce "Elektrické spotřebiče".

__7 uživatelů, aby poukázali na gramatické chyby v příspěvcích, týkajících se předchozích příspěvků o výměně žárovky.

__5 uživatelů na flame s těmi, kdo poukazují na gramatické chyby v předchozích příspěvcích.

__3 uživatele na nápravu flamů ohledně gramatiky.

__5 uživatelů na to, aby se dohadovali, jestli se má říkat "žárovka" nebo "výbojka".

__2 uživatele "průmyslové profesionály", kteří budou všechny informovat o tom, že správný termín je "světlo".

_15 uživatelů tzv. "vševědů", kteří o sobě budou prohlašovat, že jsou také odborníci z průmyslu a že výraz "žárovka" je naprosto správný.

_19 uživatelů na to, aby všechny ostatní informovali o tom, že tohle fórum není o žárovkách a ať ostatní laskavě pokračují v diskuzi ve fóru o žárovkách.

_11 uživatelů k obraně příspěvků tohoto fóra, kteří budou říkat že všichni používáme žárovky a proto jsou ty příspěvky vlastně relevantní.

_36 uživatelů na diskuzi o tom, která z metod výměny žárovky je nejlepší, kde nakoupit nejlepší žárovky, která značka žárovek funguje nejlépe pro jakou techniku výměny a která značka žárovek je nejchybovější.

__7 uživatelů ke vkládání příspěvků s odkazy, kde mohou ostatní uživatelé vidět různé druhy žárovek.

__4 uživatele, kteří napíšou příspěvky se správnými odkazy.

_13 uživatelů, kteří budou odkazovat na všechny příspěvky napsané do současnosti, kompletně je citovat a to včetně všech hlaviček a podpisů, a nakonec svého příspěvku přidají "Já taky".

__5 uživatelů, kteří budou psát skupině uživatelů, která dlouho nepsala, že nepíšou, protože nemůžou oponovat jejich názorům.

__4 uživatelé, kteří budou říkat "A neřešilo se tady tohle před chvílí?".

_13 uživatelů, kteří budou říkat "nejdřív hledej, než se tady budeš ptát na něco o žárovkách".

__1 uživatel, který se zeptá, jak vyměnit kolo u auta.

__1 uživatel, který byl doposud skrytý a bude reagovat na prapůvodní první příspěvek, který byl napsán před půl rokem, takže všechen ten cirkus se bude opakovat.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

To si je radeji vystrouham ze dreva a subcifry si tam namaluji sam :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...