Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck
Odesláno (upraveno)

tak ten moderátor byl "hotovson"  :clap:

Upraveno uživatelem swanieck
Odesláno (upraveno)

V letadle říká pilot cestujícím: "Bohužel nám přestal fungovat jeden z motorů, abychom mohli znova nabrat výšku, musíme letadlu trochu odlehčit, zavazadlový prostor je již vyprázdněn, takže už musí vyskočit jen někteří cestující. Aby to ale nebyl rasismus, tak se bude skákat podle abecedy. Takže první jdou Arabové, buzeranti, cikáni, však to znáte." Malý chlapeček černé pleti se zeptá tatínka: "Tati, jsme ještě pořád ti Afroameričani?" "Nene, synáčku. Dneska jsme z...vený negři."

Dnes v mejlu,snad z toho tady nebude kovbojka. :cheers:

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Fany Šmelr

Heeeej, tak to je hukot, to nemá absolutně chybu...člověk se musí smát, už když toho moderátora vidí...taky mě hrozně pobavila výslovnost příjmení - Chmelar jako šmelr, to je super... ale jmenovat se jako dámské přirození, to je prostě paráda...chudák holka...

Odesláno

když vidím ty fotky, tak se mi líbilo, jak Voráček dával všem na střídačce pokyny, jak a co mají hrát a vedla se živá diskuze a Lojza z poza hráčů jen naslouchal a držel hubu a ten svůj zmačkanej papír s poznámkama  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Včera glosa v pořadu Na vlastní oči Josefa Klímy:
"Prezident Zeman se sám pasoval na maskota české olympijské výpravy- I přes to začali naši olympionici vyhrávat první medaile"

Odesláno

Dědeček si zavolá vnuka a říká: "Když mi doneseš nenápadně jednu tu modrou pilulku co má tatínek v nočním stolku, tak zítra u snídaně najdeš pod talířkem stokorunu".

Vnuk udělal co dědeček chtěl a těšil se na snídani.

Ráno u snídaně se vnuk opatrně podíval pod talířek a bylo tam tisíc korun.

Naklonil se k dědečkovi a pošeptal mu: "Dědo, ale říkal, že mi dáš stovku a je tam tisíc".

"Já vím," řekl dědeček" těch devět stovek je od babičky".

Odesláno

Ruská expozice, jako pomocný stroj tam stojí Polikarpov 2, u ní hlupec Ivánek.

Americká expozice: F16 u ní John a Jack.

Potkají se všichni tři, slovo dá slovo, Ivánek tvrdí, že jeho PO2 je rychlejší než americká F16. Krátká hádka, nakonec se vsadí.

F16 roluje na start, za ní v závěsu Ivan s PO2. Než odstartují, přepadnou Ivana pochybnosti, a tak se pro jistotu přihákne za F16 jako pytel na cvičnou střelbu.

Start. F16 letí necelý 1 mach. John říká Jackovi: "Koukni dozadu co dělá Váňa."

Jack na to: "Lítá sem tam za námi, asi nasazuje na předlétnutí!"

John zakleje, zrychlí, mění se geometrie křídel a už to mastí 1,5 machu.

John znovu na Jacka: "Jak to vypadá?"

Jack: "Ivan se nějak rozkurážil, lítá zleva doprava, nahoru dolů, asi nás chce předletět."

John zakleje, zrychlí na maximum a volá: "Tak jak to vypadá?'

Jack na to: "Je to v prdeli, Johne, asi jsme prohráli. Ivan odhazuje podvozek a poprvé mění geometrii křídel!"

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...