Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Z kasína v Monte Carlu vycházejí dva muži.
Jeden v trenýrkách a druhý zcela nahý. Ten nahý povídá: ?Člověče, já Tě obdivuju. Vždycky víš, kdy přestat.?

Upraveno uživatelem Georf
Odesláno

vzkaz od jednoho nováčka:

galanMajdan

Začátečník

•  
  • Members
  • 0 příspěvků(y)

Odeslat Dnes, 20:35

tě střelím s tlumičem v metru na eskalátu a nikdo ti nepomůže. Od teď se koukej za sebe..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sakra když já metrem jezdím tak 3x za rok. mno bude to mít těžký pak zabiják :gunsmilie: :goof:
Odesláno

jee, a ja myslel, ze jsem jedinej clen s fan klubem.. GalanMajdan

Teď mě velice mě dobře posloucehj ty jeden arogantní vykurvenej vyjebanče z Komína, ty Rolexovej Džejáre. Nemysli si, že seš neprůstřelnej jako Superman. To co si roky dovoluješ bude mít konec. Brzy se potkáme osobně v Brně, miluju to město podvodníků a z...venců, tak už raději z baráku nevylízej neozbrojenej a nejezdi autem sám, doporučuju ti šalinu, tam jsou lidi, teda socky hehe. Co bys řekl demokratickýmu vydloubnutí očí a uříznutí hlavy jako na Majdanu. Nebo raději rovnou kulku do hlavy jako dostal včéra kamarád Muzyčko.

Odesláno
  V 25. 3. 2014 v 19:54, sibirnaya napsal:

Teď mě velice mě dobře posloucehj ty jeden arogantní vykurvenej vyjebanče z Komína, ty Rolexovej Džejáre. Nemysli si, že seš neprůstřelnej jako Superman. To co si roky dovoluješ bude mít konec. Brzy se potkáme osobně v Brně, miluju to město podvodníků a z...venců, tak už raději z baráku nevylízej neozbrojenej a nejezdi autem sám, doporučuju ti šalinu, tam jsou lidi, teda socky hehe. Co bys řekl demokratickýmu vydloubnutí očí a uříznutí hlavy jako na Majdanu. Nebo raději rovnou kulku do hlavy jako dostal včéra kamarád Muzyčko.

I já jsem členem:

galanMajdan

Začátečník

Members

0 příspěvků(y)

Odeslat Dnes, 20:32

Kulka do hlavy třeba v Chomoutově na silnici chytráku? Dobrý místo, nejsou tam kamery.

Odesláno
  V 25. 3. 2014 v 19:54, sibirnaya napsal:

tvl ten popis. Von te asi fakt zná :-)))
Odesláno

proč tento ostrostřelec ještě nebyl preventivně vyloučen z našeho klubu?

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Co to je za dementního ostrostřelce??

-------------------------------------------------------

podprůměrní, primitivní blbci, kteří umí řešit své momentální mentální problémy pouze násilím (v základu virtuálním) - v minulosti tu již byl výskyt zaznamenán

*zpoplatnit členství a je klid 

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno
  V 25. 3. 2014 v 20:15, SCIFI napsal:

bohužel byl. Mohla byt legrace

no to by byl mrtvých srandy kopec, twl... :)

Odesláno
  V 25. 3. 2014 v 20:18, lib napsal:

Chomoutov? Neni to Valis, kdyz ho porad serete se vsim na pockani? :lol2:

Ani bych se nedivil. :D

Ty vole nestraš, včera jsem Valise zrovna trochu upomínal.... :gunsmilie:

Odesláno
  V 25. 3. 2014 v 20:18, lib napsal:

Chomoutov? Neni to Valis, kdyz ho porad serete se vsim na pockani? :lol2:

Ani bych se nedivil. :D

Vodhalen :lol2: 

jinak jen nevěřícně čučím teda, ještě že ve správném vlákně... :eek:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...