jovani Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 foto som nepridal, este by mi zrusili email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 To zakončení jeho skřehotání je geniální a mluví samo za sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Kovboj Hank s kalhotama je celkem dobrej, akorád, že si nasral hlavně do svejch slipů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Vejde otec do koupelny, kde si jeho 15 letý syn maluje pusu rtěnkou: Otec: Ty jsi gay? Syn: Ne, princezna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Kovboj Hank s kalhotama je celkem dobrej, akorád, že si n....l hlavně do svejch slipů :-)Ty jsi ale puntičkář........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Sidliskove lumparstvo vecne zive. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 A já myslel, že znaky se už nekradou............ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 ..jeden z mnoha podobných.Přesně na tomhle principu fungovala před léty má Škoda Favorit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tak tento jsem ještě neznal, tak posílám hned do éteru...he he he Na policejní akademii vysvětluje major Meisner rovnici: 5 -7+2 = 0. Všichni frekventanti dementně čumí jako puci a cucají si palec.....prostě nechápou. Major : Dobrá tedy, dám vám příklad, vy kokoti ! V autobusu jede 5 policajtů a sedm jich vystoupí. Kolik policajtů musí zase nastoupit, aby byl autobus prázdný ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 a ještě jeden na téma policajti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) kua zase double, soráč Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Accountnamejoke.PNG Tak to jsem se fakt dobře zasmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Jsem myslel, ze to je jen rozcvicka a pak prijde nejaky KO. KO nepride, ale aj tak je to hopsanie sranda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 StefanM: Tohle uz patri spis do sekce co me dnes nastvalo. Taky mi na Zizkove nekdo odcizil znak MB a ponicil pri tom kapotu.Zdejsi osazenstvo v tom ale prsty nema, logo chronomagu na aute zustalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Zoufale mi to připomíná mnoho věcí, co "prostě nejdou" :D StefanM: Tohle uz patri spis do sekce co me dnes nastvalo. Taky mi na Zizkove nekdo odcizil znak MB a ponicil pri tom kapotu.Zdejsi osazenstvo v tom ale prsty nema, logo chronomagu na aute zustalo... to bude tím, že logo drží jak helvétská víra Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasirka Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Vejde otec do koupelny, kde si jeho 15 letý syn maluje pusu rtěnkou:Otec: Ty jsi gay?Syn: Ne, princezna Moty123 tak to mě dnes fakt pobavilo.Včera můj 10letý syn na mne vybalil taky vtip:" Tatííí, víš kolik toho musí RUS vypít, aby měl 2 promile v krvi?.......................................dva dny nic". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) StefanM: Tohle uz patri spis do sekce co me dnes nastvalo. Taky mi na Zizkove nekdo odcizil znak MB a ponicil pri tom kapotu.Zdejsi osazenstvo v tom ale prsty nema, logo chronomagu na aute zustalo... Keby to bolo cerstve, tak by to tam putovalo. Uz tomu je par dni co sa to susedovi prihodilo. Fakt som si myslel, ze to vymizlo. A pritom to je huste sidlisko s vela oknami.... Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem StefanM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Kolik je hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Parba na východě se blíží :-))) http://zpravy.idnes.cz/zeman-chce-aby-cesko-bylo-mediatorem-mezi-ruskem-a-ukrajinou-plq-/domaci.aspx?c=A140425_140104_domaci_kop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky