lucid Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 že by už apríl ? - ukažme sílu komunity ? hmmmmA já si trouba vždycky myslel, že pravice sází na sílu individuality.
Návštěvník swanieck Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) Tady se někdo zbláznillllll !Poslední co jim v Bruselu chybí je překládat z vietnamštiny. Co takovej vietnamec může prosazovat v Evropským parlamentu????? Daňový úlevy pro večerky, nebo nižší sazbu za pěstování trávy a nebo prodej na tržištích bez účtenky. Vždyť naše milá pilná šikmoočka už s náma dlouho nehrají hru na DPH a clo, zato nás rádi zásobují značkovým zbožím z podzemních dílen a čerstvou trávou.. S pozdravem "neumí šééésky, neumííííí"že by už apríl ? - ukažme sílu komunity ? hmmmm Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem swanieck
Georf Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Sedlin Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 A protože jsme opravdu Lachende bestien,Za mě dobrý, já sem se s mladou skvěle bavil! Co je to? Drahé obleky, parfémy, hodinky za 150 tisíc korun, tu a tam majitel hotelu?Zasedání odborářů
F.B. Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 že by už apríl ? - ukažme sílu komunity ? hmmmmMa napadlo jedno slovo?"Rákosníček" F.
Sphinxx Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 že by už apríl ? - ukažme sílu komunity ? hmmmm Obávám se, že je to pokus o zoufalost. Jsou to trapáci a už neví, co by, aby se tam dostali.
spineshank Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 nechtěl bych být poblíž až to lupne http://www.novinky.cz/koktejl/334968-kanadskou-vesnicku-desi-nafouknuta-velryba.html
Liqid Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 nechtěl bych být poblíž až to lupne http://www.novinky.cz/koktejl/334968-kanadskou-vesnicku-desi-nafouknuta-velryba.html To se občas stane https://www.youtube.com/watch?v=vS4MN7sptLw
Qvido Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 že by už apríl ? - ukažme sílu komunity ? hmmmmto naprostý zoufalství ODS snad ani nepatří do humoru
mondeo2 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí:"Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele! A ty, mami, ty na mně nečum! Taky jsi mě nas*ala!"
tombed Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tommas4 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 A kurva, tak toto jsem určitě nechtěl vidět.
Návštěvník Alda Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 A kurva, tak toto jsem určitě nechtěl vidět.si nikdy nevidel umele dychani kurburtu ?
bandicoot Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Tyvado, dlouho jsem takhle nevyprsk smíchy. I když to sem asi nepatří, např.moje nejstarší holka (10) sem furt chce přihlásit...
marosh Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Tyvado, dlouho jsem takhle nevyprsk smíchy. I když to sem asi nepatří, např.moje nejstarší holka (10) sem furt chce přihlásit... Však, ať se holka v pohodě přihlásí.Aspoň přijde na to, že ... Życie to nie bajka.
tombed Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 A kurva, tak toto jsem určitě nechtěl vidět.Asi ti není smutno... Tyvado, dlouho jsem takhle nevyprsk smíchy. I když to sem asi nepatří, např.moje nejstarší holka (10) sem furt chce přihlásit...Budeš jí brát i k Pinkasům?
bandicoot Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Budeš jí brát i k Pinkasům? Myslím, že teď posledně jsme našli nový Stammlokal.
Doporučené příspěvky