Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck
Odesláno (upraveno)

Tady se někdo zbláznillllll !Poslední co jim v Bruselu chybí je překládat z vietnamštiny. Co takovej vietnamec může prosazovat v Evropským parlamentu????? Daňový úlevy pro večerky, nebo nižší sazbu za pěstování trávy a nebo prodej na tržištích bez účtenky. Vždyť naše milá pilná šikmoočka už s náma dlouho nehrají hru na DPH a clo, zato nás rádi zásobují značkovým zbožím z podzemních dílen a čerstvou trávou..

S pozdravem "neumí šééésky, neumííííí"

že by už apríl ? - ukažme sílu komunity ? hmmmm

Upraveno uživatelem swanieck
Odesláno

A protože jsme opravdu Lachende bestien,

Za mě dobrý, já sem se s mladou skvěle bavil!

Co je to? Drahé obleky, parfémy, hodinky za 150 tisíc korun, tu a tam majitel hotelu?

Zasedání odborářů

Odesláno

že by už apríl ? - ukažme sílu komunity ? hmmmm

Obávám se, že je to pokus o zoufalost. Jsou to trapáci a už neví, co by, aby se tam dostali.

Odesláno

Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí:
"Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele!

A ty, mami, ty na mně nečum! Taky jsi mě nas*ala!"

Návštěvník Alda
Odesláno

A kurva, tak toto jsem určitě nechtěl vidět.

si nikdy nevidel umele dychani kurburtu ?

Odesláno

Tyvado, dlouho jsem takhle nevyprsk smíchy. I když to sem asi nepatří, např.moje nejstarší holka (10) sem furt chce přihlásit...

Však, ať se holka v pohodě přihlásí.

Aspoň přijde na to, že ...

Życie to nie bajka.
Odesláno

A kurva, tak toto jsem určitě nechtěl vidět.

Asi ti není smutno... ;)

Tyvado, dlouho jsem takhle nevyprsk smíchy. I když to sem asi nepatří, např.moje nejstarší holka (10) sem furt chce přihlásit...

Budeš jí brát i k Pinkasům? :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...