Tomas_2002 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 tvl :-) sem si hned pripomel do ceho sme voblikli naseho psa :-D Do česnekovejch knoflíků ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 https://www.youtube.com/watch?v=7mtEkF80S1M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Až vám pěkná holka řekne "vem nohy na ramena", tak hlavně neutíkejte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Kucí na tom pěkně rýžujou, jeden větší expert než druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Ježíši, to je debilek!!!! :-))) Nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Ježíši, to je debilek!!!! :-))) Nadhera.Mne z toho vyskocil opar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Přijde pomlácený chlap k doktorovi.?Přejelo mě auto, pak letadlo, a pak po mě ještě přešli sloni.??A co pak???Co co pak? Pak vypnuli kolotoč!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 To produkoval Čtvrtníček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 hoši to neee, schválně určitě má hodinky Graf de něco..................... asi pudu do akce.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Beeeeeeniček paradicka...voni italacci a whippeti to potrebujou :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 28. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2014 Jsem si teď po letech vzpomněl na Miloše s Romanem https://www.youtube.com/watch?v=On9H-FbmXsY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Jde stary pan pres park a vidi partu mladych lidi uplne spite na srot... Prijde k nim a rika: "Za mych mladych casu jsme si uzivali jinak. Jeli jsme do Parize, sedli jsme si do nejluxusnejsi restaurace, pili jsme a jedli jsme a kdyz doslo na placeni, tak jsme zbili cisnika. Potom jsme sli do nejluxusnejsiho hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnejsi sampanske, doruzova jsme se vyspali, a kdyz doslo na placeni, tak jsme zbili recepcniho...Za mesic jde stary pan zase tim samym parkem a vidi jak jsou mladici uplne zbiti, tak se jich hned pta, co se stalo... "Jeli jsme do Parize, jak jste nam poradil. Sli jsme do nejluxusnejsi restaurace, pili jsme a jedli jsme a kdyz doslo na placeni, tak jsme zbili cisnika. Vtom vsak prisla ochranka a strasne nas zmlatila. Potom jsme sli do nejluxusnejsiho hotelu, tam jsme pili jen to nejluxusnejsi sampanske, doruzova jsme se vyspali, a kdyz doslo na placeni , tak jsme zbili recepcniho. Vtom prisla security a strasne nas zmlatila..."Stary pan nechapave krouti hlavou a pta se: "A s kym jste tam jeli?" "No s Cedokem..." "Aha, tak to ja jsem tam byl s Wehrmachtem" 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Tak to je moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 jeden černej Před barák přijede pohřební vůz, vyleze z něj pohřebák, zezadu vytáhne dvě rakve, položí je na chodník, na jednu si sedne, z kapsy vytáhne svačinu a začne svačit. Z okna ho sleduje ženská, chvíli kroutí hlavou a pak na něj začne řvát:?To si snad děláte srandu, chlape jeden mizerná?! To jako myslíte vážně? Jen tak si tu přijet, vyložit před obytný dům dvě rakve a ještě beze vší úcty u toho klidně svačit? Jste normální? Hezky si ty mrtvoly sbalte a táhněte odkud jste přišel, tady bydlí slušný lidi.?Chlápek jen zvedne hlavu, mrkne na babu a zeptá se:?Jste paní Vodičková???Jsem, a co má být???Tak Vám vezu děti z tábora!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 jeden černej Před barák přijede pohřební vůz, vyleze z něj pohřebák, zezadu vytáhne dvě rakve, položí je na chodník, na jednu si sedne, z kapsy vytáhne svačinu a začne svačit. Z okna ho sleduje ženská, chvíli kroutí hlavou a pak na něj začne řvát: ?To si snad děláte srandu, chlape jeden mizerná?! To jako myslíte vážně? Jen tak si tu přijet, vyložit před obytný dům dvě rakve a ještě beze vší úcty u toho klidně svačit? Jste normální? Hezky si ty mrtvoly sbalte a táhněte odkud jste přišel, tady bydlí slušný lidi.? Chlápek jen zvedne hlavu, mrkne na babu a zeptá se: ?Jste paní Vodičková?? ?Jsem, a co má být?? ?Tak Vám vezu děti z tábora!? Jé, tak ten je hodně černej To zas bude "marosh" obtížně vydejchávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) jeden černej ...já bych řekl spíš blbej... Upraveno 30. července 2014 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 ...já bych řekl spíš blbej...Ja bych rekl hodne blbej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky