mondeo2 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Chci taky takovej matroš :-) Tipuju to na super houbičky :-)jóó´to muselo být asi krásné odpoledne, no spíš i zbytek dne..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 jóó´to muselo být asi krásné odpoledne, no spíš i zbytek dne..................... Taky si myslim. Tem lidem je krasne......nebo na to aspon vypadaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 King http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=36674-dejte_opici_kalacha.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Smích léčí Říká manžel manželce po nezdařeném pokusu o milování: "Mám kvadratickou nemoc.""A co to je proboha za nemoc?""Stojí mě jen u druhé." Totálně ožralý chlapík jde z hospody, udělá dva kroky a spadne do příkopu.Postaví se, odplivne si a říká: "Pojebanej mikrospánek" Víte, kdo je to stínová tchýně?Matka vaší milenky. Co je absolutní stáří?Když vycházíte z muzea a spustí se alarm. Co dostane havíř po smrti?Tři dny volna a šup zase pod zem!Blondýnka, po transplantaci srdce, píše dopis z nemocnice:"Milý dárče, díky Ti za srdíčko. Doufám, že se uzdravuješ stejně rychle jako já.? Babička ráno říká svému dospívajícímu vnukovi:?Vnoučku můj, zase jsem ve snu lítala na motorce a vznášela se jako na vlnách po celém městě s vlajícími vlasy.??Babi,? zlobí se vnuk, ?kolikrát ti mám opakovat, že tvoje tabletky jsou v té druhé krabici!? Zastaví policajt auto a chce doklady. Prohlíží, obrací, koukne na řidiče:"Jméno a adresu!?"A ten, co uměl číst, už u vás nedělá??" Princezna si umínila, že aby si mohla vybrat toho pravého, musí se s ním projít přisvitu měsíce zámeckým parkem. Potíž je v tom, že z takové procházky sevždy vrátí sama a po princi ani vidu, ani slechu. To se rychlerozkřikne a další nápadníci se už nehlásí. Zoufalý král tedy nechávyhlásit, že dá princeznu za ženu a půl království prvnímu, kdo se z téprocházky vrátí živ a zdráv. Přihlásí se jediný zájemce - Honza.Jde tedy s princeznou do parku a když přijdou k jezírku s krokodýly, princeznasi sundá z ruky prsten hodí ho do jezírka. Nato se otočí k Honzovi a říká: "Vyndej ho!" Honza si ho vyndá, princezna se radostně usměje a říká: "No vidíš, a ti ostatní blbci skákali do vody..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Stoji mne jen u druhe? Spis jen na druhe, ne? I tak je to takovy zvlastni vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 ta je luxusní, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Stoji mne jen u druhe? Spis jen na druhe, ne? I tak je to takovy zvlastni vtip.Znám to tak, že " už to není ono, zacinam myslet kvadraticky... A jak to jako je? No na druhou"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Tak tohle naštve https://www.youtube.com/watch?v=8V7aA0RHK-Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 sice nejsem z Prahy, tak mi to může být jedno, ale nevim jestli výběr "osobností" je skutečně myšlen vážně: http://kohonaletne.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 sice nejsem z Prahy, tak mi to může být jedno, ale nevim jestli výběr "osobností" je skutečně myšlen vážně: http://kohonaletne.cz/Je to vtip (teda já upřímně doufám a to nejen kvůli logu "dotováno EU" ) A zůstaneme ve vlákně a budu volit Bohdalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Je to fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borp18 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Výsledkem bude nejspíše kokot na Letné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Výsledkem bude nejspíše kokot na Letné. Těch už se tam jednou za dva týdny schází docela dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Těch už se tam jednou za dva týdny schází docela dost ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Stojí takhle chlápek před barákem u cirkulárky a řeže na ní psa. Vykoukne z okna soused, totálně šokovanej, a ptá se:"Sakra, chlape, co to děláte???""Vidíte, ne? Psí kusy." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 V kavárně na terase krásně svítí slunce, Franta s Lojzou sedí, popíjejí kávu a všimnou si hezké mladé Cikánky, která vychutnává zmrzlinový pohár. Mini sukénka, noha překřížená přes nohu. Franta říká Lojzovi: ?Podívej, když má tak pěkně překřížené nohy, jsou jí vidět černé kalhotky.? ? ?To nejsou kalhotky,? oponuje Lojza, ?ona nemá kalhotky, to jsou chloupky na přirození.? ? ?Tak se vsadíme o 1000 korun. Já tvrdím, že jsou to kalhotky!? ? ?Platí! Já říkám, že je to ochlupení.? Zavolali číšníka, dali mu stovku, aby zjistil, co to tam ta Cikánka má. Číšník šel k černovlásce, nenápadně mu upadla z tácku lžička, jak ji zvedal, podíval se pod stůl, ušklíbnul se, vrátil se ke kamarádům a říká: ?Pánové, ani jeden z vás neměl pravdu. Nejsou to ani černé kalhotky, ani černé chloupky, je to hejno much?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) U tohohle jsem se opravdu zasmál. Kterak uložit dvojčata ke spánku. Jak ten druhej pořád načuhuje k bráchovi. Fakt mi to spravilo náladu. Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 U tohohle jsem se opravdu zasmál. Kterak uložit dvojčata ke spánku. Jak ten druhej pořád načuhuje k bráchovi. Fakt mi to spravilo náladu. Trpělivá máma.. klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 "Co ti dala manželka k padesátinám? Krásně se se mnou pomilovala. A to ti po tolika společných letech stačí? Jo ty mluvíš o mojí ženě? Já měl na mysli tvoji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky