Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak to fakt nepobiram, mozna proto, ze mam taky celkem srandovni prijmeni. Kolegove z Chorvatska se s moji vizitkou fotili a postovali to na FB nebo kam... :)

Odesláno

ty lížeš v hornbachu kladiva? :eek:

Já jednou v Ikee natáhl asi 30 minutek na různé časy a zahrabal je do toho zbytku. Navíc jsem tam jel na párky místo abych šel na zkoušku....ty vole připadal jsem si jak rebel...

Odesláno

tak to fakt nepobiram, mozna proto, ze mam taky celkem srandovni prijmeni. Kolegove z Chorvatska se s moji vizitkou fotili a postovali to na FB nebo kam... :)

Hmm já jsem si odesílatele na balíku vůbec nepřečetl, škoda :D

Odesláno

Zřejmě na Liceknjige

Odesláno

Já jednou v Ikee natáhl asi 30 minutek na různé časy a zahrabal je do toho zbytku. Navíc jsem tam jel na párky místo abych šel na zkoušku....ty vole připadal jsem si jak rebel...

Já zas v elektrech zapínám a vypínám telefonem televize. Minule jsem ještě chlapíkovi, co nás školil na bezpečnost práce 5x po sobě vypnul telefonem projektor a firmě tím ušetřil asi 33 hodin produktivního času :D V každém z nás je trochu z rebela :D

Odesláno (upraveno)

Já si zase v restauraci na toaletě nemůžu pomoci, a otočím takový ten chobot na sušáku rukou směrem nahoru. Umírám smíchy , když si představím, jak to dalšímu foukne ten teplý vzduch přímo do ksichtu.

Ach jo .......... a to už mi bylo 41..... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Já si zase v restauraci na toaletě nemůžu pomoci, a otočím takový ten chobot na sušáku rukou směrem nahoru. Umírám smíchy , když si představím, jak to dalšímu foukne ten teplý vzduch přímo do ksichtu.

Ach jo .......... a to už mi bylo 41..... :lol2:  :lol2:  :lol2:

eště že fukary nepoužívam. takže mě nenachytáš pacholku ;-)

Odesláno (upraveno)

nechtej vedet, co si utira do rucniku... :)

no abych se utiral do nejakyho hadru v hospode, to by me nenapadlo teda vubec. papír nebo nic. voda oschne..

abych nebyl moc OT, snad to tu nebylo

post-16518-0-37814000-1408981621_thumb.jpg

Upraveno uživatelem the MJ
Odesláno

Lékař: Kouříte?

Pacient: Občas si zapálím, ale když se rozjedu, vykouřím i celou krabičku.

Lékař: Pijete?

Pacient: No občas si dám skleničku - dvě. Ale když se rozjedu, tak klidně

vypiju i celou flašku.

Lékař: Souložíte?

Pacient: Tak 2krát 3krát do týdne.

Lékař: No to není kdovíco...

Pacient: No tak - na katolického kněze z malého města...

---

Odesláno

jeden vostřejší :lol2:

Dcera chce jít na dízu ale fotr ne a ne svolit, tak za ním dojde a říká: ?Tatí, prosím, můžu jít na tu dízu??
otec: ?můžeš, ale až mi vykouříš péro?
ona: ?to snad nemyslíš vážně?!?
Znechucená odejde do svýho pokojíku. . .po půl hodině to jde zkusit zase, ale situace se opakuje. Na fejsbůku do ní hučí kámošky ať jde, ať fotrovi to péro vykouří a že může jít. . .že už zažila horší. . . Po chvíli přemlouvání uzná, že tohle je cesta. Dojde za tatíkem do obýváku a ptá se znova: ?tatí, můžu jít na tu dízu??
otec: ?jasně, ale musíš mi vykouřit to péro?
ona: ?tak jo?
Vezme ho do pusy a po chvíli: ?to chutná jak hovno?
otec: ?tož co, mladej chtěl jít na fotbal. . . ?

Odesláno (upraveno)

Bývala kolegyně z práce byla svědkem, jak chlapovi scvakla nastražené past na myši mezi ostatními v regálu od nějakého vtipalka. Jen takovej tip, jak byt rebelem. Kolegyně se skoro neudržela, aby nevyprskla smíchy.

Upraveno uživatelem gorlo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...