uff Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 u tohohle bych potreboval vysvetleni, ani na podruhy ten for nechapu...z dnesneho updatu na LinkedIn..
Baldic Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 To je takovy detinsky humor. Uplne stvoreny pro me. Pan na LinkedInu se jmenuje Les Gay. To samo o sobe staci. A kdyz si to predstavis jako Less Gay, tak to jeste graduje :-)
uff Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 tak to fakt nepobiram, mozna proto, ze mam taky celkem srandovni prijmeni. Kolegove z Chorvatska se s moji vizitkou fotili a postovali to na FB nebo kam...
Trojan Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 ty lížeš v hornbachu kladiva? Já jednou v Ikee natáhl asi 30 minutek na různé časy a zahrabal je do toho zbytku. Navíc jsem tam jel na párky místo abych šel na zkoušku....ty vole připadal jsem si jak rebel...
Trojan Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 tak to fakt nepobiram, mozna proto, ze mam taky celkem srandovni prijmeni. Kolegove z Chorvatska se s moji vizitkou fotili a postovali to na FB nebo kam... Hmm já jsem si odesílatele na balíku vůbec nepřečetl, škoda
Ondoni Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 tak to fakt nepobiram, mozna proto, ze mam taky celkem srandovni prijmeni. Kolegove z Chorvatska se s moji vizitkou fotili a postovali to na FB nebo kam... Zřejmě na Liceknjige
Tomas_2002 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Já jednou v Ikee natáhl asi 30 minutek na různé časy a zahrabal je do toho zbytku. Navíc jsem tam jel na párky místo abych šel na zkoušku....ty vole připadal jsem si jak rebel... Já zas v elektrech zapínám a vypínám telefonem televize. Minule jsem ještě chlapíkovi, co nás školil na bezpečnost práce 5x po sobě vypnul telefonem projektor a firmě tím ušetřil asi 33 hodin produktivního času V každém z nás je trochu z rebela
Tondaa73 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Já si zase v restauraci na toaletě nemůžu pomoci, a otočím takový ten chobot na sušáku rukou směrem nahoru. Umírám smíchy , když si představím, jak to dalšímu foukne ten teplý vzduch přímo do ksichtu.Ach jo .......... a to už mi bylo 41..... Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem Tondaa73
siwi Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Každej se holt bavíme po svém, no... Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
MJ. Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Já si zase v restauraci na toaletě nemůžu pomoci, a otočím takový ten chobot na sušáku rukou směrem nahoru. Umírám smíchy , když si představím, jak to dalšímu foukne ten teplý vzduch přímo do ksichtu.Ach jo .......... a to už mi bylo 41..... eště že fukary nepoužívam. takže mě nenachytáš pacholku ;-)
uff Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 nechtej vedet, co si utira do rucniku...
MJ. Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) nechtej vedet, co si utira do rucniku... no abych se utiral do nejakyho hadru v hospode, to by me nenapadlo teda vubec. papír nebo nic. voda oschne.. abych nebyl moc OT, snad to tu nebylo Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem the MJ
Karki Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Lékař: Kouříte?Pacient: Občas si zapálím, ale když se rozjedu, vykouřím i celou krabičku.Lékař: Pijete?Pacient: No občas si dám skleničku - dvě. Ale když se rozjedu, tak klidněvypiju i celou flašku.Lékař: Souložíte?Pacient: Tak 2krát 3krát do týdne.Lékař: No to není kdovíco...Pacient: No tak - na katolického kněze z malého města...---
spineshank Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 jeden vostřejší Dcera chce jít na dízu ale fotr ne a ne svolit, tak za ním dojde a říká: ?Tatí, prosím, můžu jít na tu dízu??otec: ?můžeš, ale až mi vykouříš péro?ona: ?to snad nemyslíš vážně?!?Znechucená odejde do svýho pokojíku. . .po půl hodině to jde zkusit zase, ale situace se opakuje. Na fejsbůku do ní hučí kámošky ať jde, ať fotrovi to péro vykouří a že může jít. . .že už zažila horší. . . Po chvíli přemlouvání uzná, že tohle je cesta. Dojde za tatíkem do obýváku a ptá se znova: ?tatí, můžu jít na tu dízu??otec: ?jasně, ale musíš mi vykouřit to péro?ona: ?tak jo?Vezme ho do pusy a po chvíli: ?to chutná jak hovno?otec: ?tož co, mladej chtěl jít na fotbal. . . ?
gorlo Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 (upraveno) Bývala kolegyně z práce byla svědkem, jak chlapovi scvakla nastražené past na myši mezi ostatními v regálu od nějakého vtipalka. Jen takovej tip, jak byt rebelem. Kolegyně se skoro neudržela, aby nevyprskla smíchy. Upraveno 25. srpna 2014 uživatelem gorlo
Kat251 Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 Když tu budou ty quoty Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Doporučené příspěvky