chose Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 prihodilo sa cestou z prace Chudák speedbird Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friedrich Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 První fógl, co má Škodovku u pr....biskupa........a to doslova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2009 První fógl, co má Škodovku u pr....biskupa........a to doslova. Výstižné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David83 Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Myslím, že vodotesné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Somálský imigrant přiletí do Bruselu. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu: " Díky, pane Evropane, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!" Muž ale odpoví: "Ne, mýlíte se, já jsem Mexičan." Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího: "Děkuji za vaši krásnou Evropu!" Ale kolemjdoucí odpoví: "Já ne Evropan. Já Vietnamec." Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne: "Díky za báječnou Evropu!" Kolemjdoucí řekne: "Nejsem Evropan, jsem z Blízkého východu!" Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá: "Jste Evropanka?" Žena odpoví: "Ne, jsem z Kazachstanu." Somálec je zmatený a ptá se: "Kde jsou všichni Evropani?" Kazaška se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: " v práci!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steirn Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Prodám velblouda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 sluneční hodiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 sluneční hodiny Mch... To má fakt nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2009 To prodám velblouda mi něco připomnělo Kuk sem: Medvěd na prodej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessio Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 ááá, na obrázku je paní Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně (kdyby to někdo nevěděl...slavná dotazovaná ze sloupku z lidovek myslím) :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 ááá, na obrázku je paní Věra Pohlová, 72 let, důchodkyně (kdyby to někdo nevěděl...slavná dotazovaná ze sloupku z lidovek myslím) :-D V jakém jazyce asi programuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny63 Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Sedí tygr,slon a prase u baru a hádají se kdo umí více nahánět strach.... tygr : jáá když zařvu tak se každej klidí a má strach....... slon : já když zatroubím tak mne jde každej z cesty..... prase neví co vymyslet a najednou ho napadne a říká......tak to jste poserové vážení ....to mne stačí si zakašlat a se*e strachy celej svět........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Člověče, zase to tak nehroť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Docela dobrý, ale nepatří to do vlákna humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 to jsou ale mili mladi lide! Moje reakce je lehce opožděná, poněvadž jsem vlákno pročítal po dlouhé době až včera, ale Kibi, tohle je pro mně naprosto nejlepší hláška za poslední dobu směju se tomu už druhý den...zlatým hřebem bylo, když mi něco podobného včera přišlo na obchod. V tu chvíli se mi vytratila veškerá profesionalita a musel jsem na chvíli zmizet. Fakt díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Docela dobrý, ale nepatří to do vlákna humor? Už je to v prasečí chřipce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Docela dobrý, ale nepatří to do vlákna humor? Presunuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 9. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2009 Škoda, že jsem tou dobou zrovna na dovolené , Tohle mi akorát teď přišlo: Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže Talibanu smrtelným hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho vlastní. Jakmile by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat sebevraždu. Vyzýváme tímto všechny ženy, aby v sobotu 25.5. přesně ve 14 hodin vyšly nahé na ulici. Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí teroristy tzv. spáče. Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl dostatečný antiteroristický efekt. Vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a položili se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy. Prokáží tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou odvahu dívat se na nahé ženy i když to nejsou jejich vlastní. Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby podpořili své ženy v boji proti terorismu. Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého antiteroristického postoje. Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem všem děkuje za pomoc proti terorismu. Milý čtenáři, je Tvou zatracenou vlasteneckou povinností, tento text šířit dál!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky