Traveller Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Desert Eagle 50 do ruky ženský prostě nepatří Trošku mi to připomnělo "borečky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 Víte kdy je chlap v prdeli??? Když si vymění noční stolek za ledničku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2009 http://vimeo.com/2317118? dobre udelane video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Nejlepsi aplikace na telefon : http://www.youtube.com/watch?v=-j-DGrWry6k Tak kvuli tomuto si snad ten iPhone pororidim jako druhy telefon ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 S sekáčem by zase jen tak něco nepohlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 New World Vyborne protikrizove opatreni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Bez komentare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfidler Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 Bez komentare Přeložil by to někdo laskavý i pro nás co nešprechtí, a z translátoru jim lezou kraviny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 neukazuj dedovi chronomag... Děda je držgrešle a škot, stále vymetá nějaké slevy, potraviny kupuje jen ty v akci, takže se to pak nedá jíst, nebo koupí i něco co jim pak nechutná, ale hlavně že je to laciné, takže u něj by Chronomag nepochodil. Takové věci jsou jen vyhazování peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2009 -Ach, drahý! Daj si dole ten prsteň, škriabeš ma tam... - Ach, drahá! To nie je prsteň, to sú náramkové hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 (upraveno) Na výletě Upraveno 14. května 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Přeložil by to někdo laskavý i pro nás co nešprechtí, a z translátoru jim lezou kraviny? Trosku to ale ztrati na autenticite. ?Parada ? vstupenky jsem si vyzvedl a pri te prilezitosti prefikl jeho starou - YES" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Trosku to ale ztrati na autenticite. ?Parada ? vstupenky jsem si vyzvedl a pri te prilezitosti prefikl jeho starou - YES" No je tam durfte knallen - to je smět (místo "habe ich geknallt" - tedy ve smyslu provedl jsem), takže možná by překlad mohl znít: Kartičky (mohlo jít i o hokejové karty) jsem si vyzvedl a mezitím jsem mohl *** jeho starou I když překládat něco z němčiny: Federhaus: Feder - pero (péro, pružina), haus - dům, ale v češtině se používá pérovník moje nejoblíbenější: Winkelhebelfederschraube - šroubek stavěcí páky co je to Bodenkleinrad ani netuším (malé kolo na dně to asi nebude ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 No je tam durfte knallen - to je smět (místo "habe ich geknallt" - tedy ve smyslu provedl jsem), takže možná by překlad mohl znít: Kartičky (mohlo jít i o hokejové karty) jsem si vyzvedl a mezitím jsem mohl *** jeho starou I když překládat něco z němčiny: Federhaus: Feder - pero (péro, pružina), haus - dům, ale v češtině se používá pérovník moje nejoblíbenější: Winkelhebelfederschraube - šroubek stavěcí páky co je to Bodenkleinrad ani netuším (malé kolo na dně to asi nebude ). No, je to takovy prekladatelsky orisek . Nechtel jsem pouzit to "mohl jsem..." nebo "smel jsem..." to mi znelo, jako ze mu ten pan za jeho pritomnosti dovolil ojet jeho drahou polovicku, coz si tak nejak nedovedu predstavit. A taky to mohly byt mapy, karty na hrani, jizdenky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Tak neco tady od nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Tak neco tady od nas ja neco podobneho zazil a od te doby si celkem vazim IT lektoru. asi umi vypnout a chovat se jako roboti, protoze ackoli jsem to jednou vydrzel asi 30min byt pak flegmous, tak pak jsem odesel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2009 Nevím, jestli je to humor, ale takto se loví kožka na řemeny k hodinkám.. http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=17203 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Nevím, jestli je to humor, ale takto se loví kožka na řemeny k hodinkám.. http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=17203 Chudák had se nechal napálit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steirn Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2009 (upraveno) fakt dobry videoklip i ten song je mazec http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw a jeste jeden indickej http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo...B2B&index=0 Upraveno 15. května 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky