bandicoot Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 a nyní moment k zamyšlení . . . odkud to ten burák má?Zřejmě kouká na frívideo na castingy, tam ty holky z východu maj angličtinu děsnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Hasňa má pravdu, viz. obrázek. Zdroj je Sinclair Nicholas, Americký slang, vydal Horizont Praha už v roce 1992. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Mě to přijde v poho. Jakej lid, takovej prezident :-) Podle mě jsme si ho zasloužili :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Hasňa má pravdu, viz. obrázek. Zdroj je Sinclair Nicholas, Americký slang, vydal Horizont Praha už v roce 1992.za čtvrtstoletí se ledacos změnilo a ta poznámka obsc. znamená asi co? Fakt nechutně škaredé koťátko? Mě to přijde v poho. Jakej lid, takovej prezident :-) Podle mě jsme si ho zasloužili :-)souhlasím Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Zřejmě kouká na frívideo na castingy, tam ty holky z východu maj angličtinu děsnou To je docela možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Fakt nechutně škaredé koťátko? Ano, i takový jsou okolo nás . . . zajímavý je jak se stahujou do barů k nalitejm kocourům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Karlovi sice přikreslovali číro, ale Miloš, to je punk! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Ano, i takový jsou okolo nás . . . zajímavý je jak se stahujou do barů k nalitejm kocourům z Moravy, tož to znáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Jj, od jistý doby radši už moc nepiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) já si v souvislosti se Zemanem a výslovností vzpomněl na jednoho ředitele u O2, který se "hnán chtíčem zalíbit se lidem a podpořit "PEACE revoluci" po svém nudném proslovu rozloučil výkřikem P I S on YOU! (s důrazem na P a krátké I a to vše před několika stovkami manažerů a zahraniční delegací ) Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Tož asi tak.Hmmm, no jo, mně to fachalo, díky za upozornění, už je to stejně pryč... eman vede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Příliš dlouhá lajna v Prostřeno.. http://play.iprima.cz/prostreno/prostreno-185-12-e-bonuspecka. Ale tohle vypadana travu spíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 pecka. Ale tohle vypadana travu spíšeJá bych to viděl na kombinaci, jak si furt tře ten šňupák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Já bych to viděl na kombinaci, jak si furt tře ten šňupák..každopádně to chci na svátky taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 každopádně to chci na svátky taky jako tu slepici nebo tem matroš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 každopádně to chci na svátky taky No a nebo neměla nic a je to debilita.. A to by jsi nechtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Bylo mi 14 a věřil jsem tomu, že jednoho pěkného dne budu mít přítelkyni. Když mi bylo 16, chodil jsem s jednou dívkou, ale v tomto vztahu nebyla žádná vášeň. Rozhodl jsem se, že zbytek svého života prožiji s vášnivou ženou. Na vysoké škole jsem poznal jedno vášnivé děvče, byla však příliš citlivá. Byla jako vystřižená z dobře napsaného dramatu: vždy jen plakala a vyhrožovala sebevraždou. Rozhodl jsem se, že potřebuji ženu, která mi nabídne stabilitu. Když mi táhlo na 25, seznámil jsem se s vyrovnanou ženou, byla však dost nudná. Byla absolutně spolehlivá a nic ji nedokázalo přivézt do varu. Můj život se stal strašně monotónním, myslel jsem si, že potřebuji trochu vzrušení. Když mi bylo 28, potkal jsem vzrušující ženu, ale nedokázal jsem s ní držet krok. Skákala z jednoho dobrodružství do druhého, nikdy se s ní nedalo dohodnout. Bez zábran vyváděla všechno možné a flirtovala s každým.Častěji jsem se s ní cítil příšerně než šťastně. Myslel jsem si, že potřebuji ambiciózní ženu. Když jsem dosáhl 31, na takovou ženu jsem natrefil. Ona se skutečně držela při zemi. Vzali jsme se. Byla tak ambiciózní, že se se mnou rozvedla a obrala mě o všechno. Teď mi je 40 a cítím, že jsem konečně duševně zralý. Chci jednoduše takovou ženu, která má velký kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 jako tu slepici nebo tem matroš ? obe prece. Koukal jsem dnes kvuli tomu na prostreno a je to holka v pohode. Jen si proste dala do nosu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) Baví se dva chlapi v hospodě: Včera měla moje manželka narozeniny. A co jsi jí koupil? Ale, šli jsme kolem autosalonu a ona se zasnila a povídá - Chtěla bych něco co udělá 0-100 za 4 sekundy nebo méně. Víš že mám brzo narozeniny, překvap mě! Tak jsem ji koupil osobní váhu. Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Tohle jsou snad nejlepší opráski :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky