Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hasič gdy mám přijet ? Ale habych Ti nestrhl váhu mám zhruba 120, myslíš že to bude stačit ?

V poho , spolupracuji s firmou Cannoneer, vykup srotu a demolice a mame super vahu i na vagony!

Odesláno

Dneska máme sraz 10 let od maturity. Mám ještě celé odpoledne na to, abych zhubl, stal se úspěšným, bohatým a měl ženu a dvě děti...

Akorát že za dalších deset let už se bude závidět těm svobodným :D :D 

Odesláno

Jdou dva myslivci v lese, najednou jeden z nich upadne do bezvědomí. Druhý myslivec vytáhne mobil a zavolá na záchranku:"Pomoc! Můj kamarád je mrtvý.
V telefonu se ozve odpověď":"Klídek, nejdřív se ujistěte, jestli je dotyčný opravdu mrtvý.
Chvíli je ticho a potom se ozve výstřel se slovy:"A co dál?"

Odesláno

To mi Vojta něco připomněl:

Na honu dojde k postřelení jednoho myslivce. Ostatní ho naloží a dovezou na pohotovost a čekají na verdikt Lékaře. Když vyjde ze sálu, tak ho obklopí a ptají se: Mel ještě šanci?

Lékař odpoví: Copak o to, šanci by asi měl, kdyby jste ho byli napřed nevybrali.

Odesláno

To mi Vojta něco připomněl:

Na honu dojde k postřelení jednoho myslivce. Ostatní ho naloží a dovezou na pohotovost a čekají na verdikt Lékaře. Když vyjde ze sálu, tak ho obklopí a ptají se: Mel ještě šanci?

Lékař odpoví: Copak o to, šanci by asi měl, kdyby jste ho byli napřed nevybrali.

No jo myslivci jsou holt drsní hoši :)

potřebuju pracovat a místo toho vybírám telefon, sluchátka a čtu věci na chronomagu. Pořád si chci koupit jednu knížku o prokrastinaci, ale nějak se k tomu nemůžu dokopat :)

Odesláno (upraveno)

Za deviatimi horami, deviatimi dolinami a deviatimi riekami je v hustom lese malá chalúpka. V nej býva stará babička

Každý deň sedí s tvárou v dlaniach a narieka: "Prečo zrovna ja musím bývať tak ďaleko?"

Vrtuľa na lietadle slúži na ochladzovanie pilota. Ak sa prestane točiť, pilot sa začne potiť.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Tak tou vrtulí jsi mi dostal na lopatky.

A babička mi taky něco připomněla:

Bydlí dědek u lesa pět kilometrů od vesnice, a když mu přinese pošťák důchod a nadává, jak daleko bydli, tak mu dědek odemkne: Drž hubu mladej, nebo si obědnám denní tisk!.

Odesláno

Když je to tu tolikrát, zkusil to už někdo provést prakticky?

Me se stalo neco podobnyho, novy hodinky a byl sem nadsenej z lumi, tak sem mladou dotahl do koupelny, ze se pochlubim. Cekala rychlovku na tajnacku (barak jejich rodicu), ale aspon mela nejakou vtipnou historku, kdyz sla nekam na damskou jizdu :D

Odesláno (upraveno)

Me se stalo neco podobnyho, novy hodinky a byl sem nadsenej z lumi, tak sem mladou dotahl do koupelny, ze se pochlubim. Cekala rychlovku na tajnacku (barak jejich rodicu), ale aspon mela nejakou vtipnou historku, kdyz sla nekam na damskou jizdu :D

úplně to vidím  :lol2:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/357335-madarska-strana-slibuje-vecny-zivot-a-pivo-zdarma.html

Maďarská strana slibuje věčný život a pivo zdarma

Věčný život plus dvacet let navíc, nulové daně, pivo zdarma a 93procentní záruku, že po zvolení nebudou její členové krást. To jsou hlavní body programu recesistické Maďarské strany dvouocasého psa, která byla před nedávnem oficiálně zaregistrována.

Nová strana chce vystupovat na ochranu práv rostlin a virů. Chce prosadit jejich zastoupení v parlamentu, protože tvoří ?tichou většinu? života na zemi. Ve zdravotnickém programu slibuje strana zrušení největšího problému zdravotnictví - chorob. V sociální oblasti podporuje strana totální nezaměstnanost, ale s pravidelným příjmem všech občanů. ?V případě, že sestavíme vládu, budeme se řídit heslem: Není potřebná práce, ale peníze. Lidstvo není hodno toho, aby muselo pracovat za peníze,? píše se v programu strany. Bezpečnostní politika strany pozůstává pouze jediného bodu: je potřeba zavést světový mír.

Upraveno uživatelem Liqid
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...