Red Dwarf Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Fejsbůk sice prohledává bilion odkazů aby vám nabídl reklamu na to, co opravdu chcete, ale někde by ještě potřeboval doladit... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ahoj ty vypadáš jako slušná holka, která by se nevyspala jen tak s někým, koho nezná. ..Takže já jsem Libor..
Tommek Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Mala holcicka se jde v noci napit a v kuchyni narazi na nahateho chlapa....."ahoj, ty jsi nas novy babysitter?" pta se nevinne......"ne, ja jsem vas novy motherfucker"...suse odpovi muz:-D
Tomas_2002 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 "Ne, já jsem váš nový motherfu.cker!"
Lu2cz Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 "Ne, já jsem váš nový motherfu.cker!" Díky!!!! Slyšel jsem ho tak dávno, že jsem si nevzpomněl a vtip nepobral.... přeci jenom *********************** je slabá nápověda.... Jo a každopádně Kamilovi +1 to byl opravdu vydařenej fórek
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Mala holcicka se jde v noci napit a v kuchyni narazi na nahateho chlapa....."ahoj, ty jsi nas novy babysitter?" pta se nevinne......"ne, ja jsem vas novy motherfucker"...suse odpovi muz:-D babymaker?
Povidláček Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Slyšel jsem dobré pořekadlo: "Když pí*u večer lížeš, polévku ráno nedosolíš..."
mondeo2 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Slyšel jsem dobré pořekadlo: "Když pí*u večer lížeš, polévku ráno nedosolíš..." Což mi připomíná Ptá se Pán Bůh AdamaAdame kde je EvaÁle šla se vykoupat do moře.Tak to je v prdeli................už to z těch ryb nikdy nedostanem dolů
McStinger Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ide slepec okolo rybieho trhu a kričí: "Čaute baby!"
clockyclock Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Obávám se, že novináři teď budou držet víc než minutu ticha....
pavel67 Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Docela dobré.https://www.youtube.com/embed/9J7GpVQCfms
Liqid Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Jen na to musíš mit oholenou ruku a čitelnost na slunci bude kolem nuly.
mikymik Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Hehe, tohle funguje i na opici a na přímém slunci Ale třeba jednou...
tommas4 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Pokračování ságy SAP u dodavatele viz. mé předchozí posty k tomuto. Chudáci." Vážení zákazníci,jak jsme Vás již informovali, 5.ledna jsme přešli v rámci modernizace naší společnosti na nový informační a skladový systém SAP.Jsme si vědomi, že náš servis v tomto období nedosahuje optimální úroveň a za to prosím tímto přijměte naši upřímnou omluvu."
gougy Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Pokračování ságy SAP u dodavatele viz. mé předchozí posty k tomuto. Chudáci. " Vážení zákazníci, jak jsme Vás již informovali, 5.ledna jsme přešli v rámci modernizace naší společnosti na nový informační a skladový systém SAP. Jsme si vědomi, že náš servis v tomto období nedosahuje optimální úroveň a za to prosím tímto přijměte naši upřímnou omluvu."chudáci :D(jinak k otázce, co máš na ruce - chrona )
tommas4 Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Pokud jde o mysteriózní hodinky popsané v mém podpisu, tak to chrona rozhodně nejsou
Povidláček Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Skejtům a bmx odzvonilo. Teď frčí kolečka https://www.youtube.com/watch?v=wWhI4gi9nNk
gougy Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Pokud jde o mysteriózní hodinky popsané v mém podpisu, tak to chrona rozhodně nejsou ta sákryš, chyba, vyšla mi 6mm dlouhá.. ale počítat se s tím teď už nebudu
Tomas_2002 Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Přijde chlap s kalašnikovem do redakce Charlie Hebdo.?To jsou ale blbý vtipy,? řekne šéfredaktor.?No právě,? odpoví terorista.
martar Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 ta sákryš, chyba, vyšla mi 6mm dlouhá.. ale počítat se s tím teď už nebudu Pokud vyšlo 6mm, a není to chrono, tak nějaké krásky se small second :-)
Doporučené příspěvky