gougy Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Jj, karate kid okamura je první šikmovokej v Evropě, co spoléhá na hlasy skinheads :lol2
Baldic Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 TAk Japonci jsou jedni z nejvetsich rasistu. Zjevne se krev nezapre.
instant Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Ked uz sme v rasovo rozsafnej nalade: ako rozoznas zidovskeho pedofila? Hovori detom: nechces si kupit cukriky?
Povidláček Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
brownwld Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 To mi pripomina co se ted odehralo u nas ve tride...Spoluzak prisel za spoluzackou a pta se ji: ,,Kikina vlastne planuje jet v lete do toho Nizozemska, ze?"Ona Kristyna to zaslechla a s opovrzenihodnym pohledem na spoluzaka zarvala: ,,Do Holandska!!!" :D
Tomas_2002 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Naše IT oddělení opět perlí Refresh, please ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Naše IT oddělení opět perlí Refresh, please ! Tak v tom nejsem sám, vidím Já když například zapínám system v AJ, píše to authorization is running. Když dám volbu v ČJ, tak prováděj autorizaci v běhu. No a dál se to už v češtině nedá pochopit vůbec.
dieegoo Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 K tématu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 On: Miláčku, pojď si hrát na znásilnění.Ona: Já nechci!On: Začínáš dobře ...
gougy Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 (upraveno) K tématu dáš mi kontakt na vaše HR, prosím? Upraveno 6. ledna 2015 uživatelem gougy
Povidláček Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 On: Miláčku, pojď si hrát na znásilnění.Ona: Já nechci!On: Začínáš dobře ... Honzo tobě se ten vtip se znásilněním fakt hodně líbí co?
mondeo2 Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 On: Miláčku, pojď si hrát na znásilnění.Ona: Já nechci!On: Začínáš dobře ... HONZO........................už zase ?????????????
martar Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Potřetí je to náhodou od Honzy zase vtipný :-) :-) :-)
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 On: Miláčku, pojď si hrát na znásilnění.Ona: Já nechci!On: Začínáš dobře ... Honzo tobě se ten vtip se znásilněním fakt hodně líbí co? HONZO........................už zase ????????????? Zde je něco, čemu nerozumím, protože já to nebyl - tak blbej zase nejsem. To by mně naopak zajímalo, jak se to sem dostalo?
FrantisekH Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Hele on je Honza nějakej náruživej nee??
martar Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 No jestli má heslo a práva jednoho z moderátorů někdo jinej, tak to teprve začne sranda.
straspol Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Honzo, čéče, už to radši nehul, dělá to kolem Tebe divnou časovou smyčku. Jednou bude všude kolem šábes a Ty budeš mít úterý...
Doporučené příspěvky