Honza.manta Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Zastaví si takhle nad ránem silně podnapilý muž taxi, strčí hlavu dovnitř a ptá se taxikáře:"Vejde se vám tam ještě kuře a basa dvanáctky?"Taxikář""Samozřejmě pane.""Blééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Rákos http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/361684-chlapec-hodil-petardu-do-kanalu-vybuch-ho-vymrstil-do-vzduchu.html tak ten mel z pr*ele kliku ze mu ten poklop nepristal na hlave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Málem mu to rozemlelo fejkový rolády ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Každopádně ultraštýlová volba káry k člověku, to smekám..přitom je na trhu Multipla ze stejného roku To je styl ala Rasputia nebo Raspuča z Norbita. Já jsem kdysi takovouhle matrónu vozil jako řidič se starou stodvácou, když k nám přijela jako kontrola z podniku. Jednak když dosedla, klepl jsem hlavou o boční okno a za těch pár dní, co jsem jí vozil jsem měl klouby pravé ruky odřené na krev - při řazení jsem je brousil o její kožeňák, který hrdě nosila snad po nějakém německém oficírovi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Start letadla, kapitán jako obyčejně: "Vážené dámy a páni, pěkně vás vítám na palubě našeho letadla. Náš let prebíhá nad Atlantickým oceanem, ve výšce 10.000 metrů, rychlost je 900 km/h, teplota vzduchu.... sakra! Do řiti! Mě šlehne! Ježišmarja! " Kapitán sa odmlčí, mrtvolné ticho, pasažéři jou bledí, panika, křik..... Po delší chvíli sa kapitán ohlásí: "Dámy a páni, prosím, omluvte mě! Letuška mě polila. Kdyby jste jen viděli moje kalhoty zepředu ...." Jeden z pasažérů křikne: "Ty hovado! Kbybys viděl moje kalhoty zezadu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Po tom, co jsem navštívil vlákno Hodinky a ženy jsem si vzpomněl na jeden starej vtip: Manželka říká muži: "Prosím tě, promluv s ním. Nosí samé pětky, chodí za školu, já na něj už nestačím."Taťka si vezme kluka do pokoje, sednou si a po chvíli mlčení mu nabídne cigaretu."No tatííí...""Se nedělej, hulíš za barákem každej den!""Tak dík nó."Následuje panák alkoholu."No tatííí...""Se nedělej, Chlastáš na diskotéce jako duha!""Tak dík nó."Za chvilku vytáhne taťka Penthouse a ukazuje mu ty nahatý baby. "Co jim říkáš?"Syn se už osmělí: "No jó, dobrý nó..."Taťka na to: "No a víš kdo je šuká? Jedničkáři, vole, jedničkáři!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Jinak, kdo neviděl starou klasiku z Texasu: https://www.youtube.com/watch?v=jVeDueK1Zbk A tady je odpověď dcery: Zajímalo by mě, na čí staru se přikláníte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 na žádnou, je to jen přiblblá Amerika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 já se chvíli přikláněl na malou stranu.. ale pak jsem slyšel nějaký škrundání tak jsem si radši sed, kdyby to třeba šlo i na velkou stranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Jinak, kdo neviděl starou klasiku z Texasu: https://www.youtube.com/watch?v=jVeDueK1Zbk A tady je odpověď dcery: Zajímalo by mě, na čí staru se přikláníte. kdyby mlada vynechala to otcovo auto, pak by se priklanel na jeji stranu. pripada mi, ze otce hlavne s*alo, ze dcera je lesba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Staví policajt auto a řidič je úplně na kaši."Pane řidič, silniční kontrola - vaše doklady prosím!""Ale no tak, vždyť vidíte, že jsem úplně mimo, pojďme to smazat a pojedeme si každý dál svojí cestou.""Tak znovu - vaše doklady prosím!!!""Tak znovu, jsem nalitej a úplně mimo, tak mi prosím dejte pokoj a nechte mne jet.""Víte vy vůbec, kdo já jsem? Víte s kým mluvite??!!!!""No vidíte - já jsem úplně mimo, vy nevíte, kdo jste, tak proč si komplikovat život, prostě pojedeme oba dál svojí cestou." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 U ohrady staveniště se drží opilý muž sudu a neustále chodí kolem něho. Přijde k němu vrátný a houkne na něj:"Člověče, co tu blbnete?""Co bych blbnul. Až skončí tenhle dřevěnej plot, tak zahnu doleva!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Jinak, kdo neviděl starou klasiku z Texasu:Zajímalo by mě, na čí staru se přikláníte. Ja sem na strane ty cici. Ikdyz to je nahrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Ja sem na strane ty cici. Ikdyz to je nahrany Sákra! a zrovna tomuto jsem tak chtěl věřit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Analytik Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 kdyby mlada vynechala to otcovo auto, pak by se priklanel na jeji stranu. pripada mi, ze otce hlavne s*alo, ze dcera je lesba... Není tam ukázaný co té dodávce udělala, takže nevím. Každopádně stojím na straně tý holky, ikdyž taky není "čistá". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Sedí chlap na veřejným záchodku a ne a ne se vykadit. Na sousední kabinku někdo přijde a je slyšet: "Prrrrrd, žbluňk." Chlap pronese: "Vám to teda krásně jde, to vám závidím!"Odvedle: "Nemáte vůbec co. To první bylo do kalhot a to žbluňknutí, to mi spadl do záchoda mobil!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Filmová novinka 50 odstínů šedi unikla na Youtube k volnému shlédnutí! https://www.youtube.com/watch?v=9yK_d_-3i6w&feature=share Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Filmová novinka 50 odstínů šedi unikla na Youtube k volnému shlédnutí! https://www.youtube.com/watch?v=9yK_d_-3i6w&feature=share Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 :-D dokonalé, večer zkouknem se ženou! Díky za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky