Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Každopádně ultraštýlová volba káry k člověku, to smekám..přitom je na trhu Multipla ze stejného roku :D

To je styl ala Rasputia nebo Raspuča z Norbita. Já jsem kdysi takovouhle matrónu vozil jako řidič se starou stodvácou, když k nám přijela jako kontrola z podniku. Jednak když dosedla, klepl jsem hlavou o boční okno a za těch pár dní, co jsem jí vozil jsem měl klouby pravé ruky odřené na krev - při řazení jsem je brousil o její kožeňák, který hrdě nosila snad po nějakém německém oficírovi.... 

post-5787-0-50720800-1423931755_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Start letadla, kapitán jako obyčejně: "Vážené dámy a páni, pěkně vás vítám na palubě našeho letadla. Náš let prebíhá nad Atlantickým oceanem, ve výšce 10.000 metrů, rychlost je 900 km/h, teplota vzduchu.... sakra! Do řiti! Mě šlehne! Ježišmarja! " Kapitán sa odmlčí, mrtvolné ticho, pasažéři jou bledí, panika, křik..... Po delší chvíli sa kapitán ohlásí: "Dámy a páni, prosím, omluvte mě! Letuška mě polila. Kdyby jste jen viděli moje kalhoty zepředu ...." Jeden z pasažérů křikne: "Ty hovado! Kbybys viděl moje kalhoty zezadu"

Odkaz ke komentáři

Po tom, co jsem navštívil vlákno Hodinky a ženy jsem si vzpomněl na jeden starej vtip:

Manželka říká muži: "Prosím tě, promluv s ním. Nosí samé pětky, chodí za školu, já na něj už nestačím."
Taťka si vezme kluka do pokoje, sednou si a po chvíli mlčení mu nabídne cigaretu.
"No tatííí..."
"Se nedělej, hulíš za barákem každej den!"
"Tak dík nó."
Následuje panák alkoholu.
"No tatííí..."
"Se nedělej, Chlastáš na diskotéce jako duha!"
"Tak dík nó."
Za chvilku vytáhne taťka Penthouse a ukazuje mu ty nahatý baby. "Co jim říkáš?"
Syn se už osmělí: "No jó, dobrý nó..."
Taťka na to: "No a víš kdo je šuká? Jedničkáři, vole, jedničkáři!"

Odkaz ke komentáři

Jinak, kdo neviděl starou klasiku z Texasu:

https://www.youtube.com/watch?v=jVeDueK1Zbk

A tady je odpověď dcery:

Zajímalo by mě, na čí staru se přikláníte. :pokey:

kdyby mlada vynechala to otcovo auto, pak by se priklanel na jeji stranu. pripada mi, ze otce hlavne s*alo, ze dcera je lesba...

Odkaz ke komentáři

Staví policajt auto a řidič je úplně na kaši.

"Pane řidič, silniční kontrola - vaše doklady prosím!"

"Ale no tak, vždyť vidíte, že jsem úplně mimo, pojďme to smazat a pojedeme si každý dál svojí cestou."

"Tak znovu - vaše doklady prosím!!!"

"Tak znovu, jsem nalitej a úplně mimo, tak mi prosím dejte pokoj a nechte mne jet."

"Víte vy vůbec, kdo já jsem? Víte s kým mluvite??!!!!"

"No vidíte - já jsem úplně mimo, vy nevíte, kdo jste, tak proč si komplikovat život, prostě pojedeme oba dál svojí cestou."

Odkaz ke komentáři

kdyby mlada vynechala to otcovo auto, pak by se priklanel na jeji stranu. pripada mi, ze otce hlavne s*alo, ze dcera je lesba...

Není tam ukázaný co té dodávce udělala, takže nevím. Každopádně stojím na straně tý holky, ikdyž taky není "čistá". :whip:

Odkaz ke komentáři

Sedí chlap na veřejným záchodku a ne a ne se vykadit. Na sousední kabinku někdo přijde a je slyšet: "Prrrrrd, žbluňk." Chlap pronese: "Vám to teda krásně jde, to vám závidím!"
Odvedle: "Nemáte vůbec co. To první bylo do kalhot a to žbluňknutí, to mi spadl do záchoda mobil!"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...