Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nikam nejedu, jedna praseci hlava na pokoji stacila....

tobě jak tobě Dane, ale co asi nebožka uklízečka, když ji našla v igelitce, když ji Fazer v deliriu zapoměl na pokoji :D
Odesláno (upraveno)

novinky hadr..obcas premyslim jestli chodim na forum dospelych lidi, pubertalnich vyrostku, nebo pacientu z bohnic. jen se ukazuje jak se sirsi dostupnosti internetu uroven a inteligence uzivatelu klesa

Upraveno uživatelem FrantisekH
  • Dát hlas 1
Odesláno

Budu se tvářit, že si to vůbec neberu osobně :worried_anim:

Jestli si stravil na celostatnim srazu noc v igelitce Fazerovi pod posteli tak je to namireny na tebe... :D

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Ja myslel ze jsi prisel ohlasit Army vyprodej.... Ale myslim , ze minimalne jednomu si udelal radost. Jeho svatecni kosile v provedeni Afrika corps uz byla slusne jeta tak mozna ze od tebe neco koupi, a ty vostatni kramy taky upotrebi. Akorat ti za to uz neda Breitlingy.. ty uz vymenil.

Ale k veci .. nekoho, kdo tady na forum cumi furt, treba na.s..e, ze musi cist deset prispevku za sebou vo nicem , jen aby autor dosahl hranice potrebne pro vlozeni inzeratu... A jeste to pak ani nejsou hodinky.

na cem jedes? :) mrkni jake prispevky jsem vlozil, pak se omluv a je to :guitar: nebo jsem koupil 2 dobre hodinky, ktere jsem tu prezentoval jen abych mohl prodat svuj komplet z KVH ? To by asi bylo divne. Ja bych jen od fora ocekaval pratelskou atmosferu, takove nadrazovani je zbytecne.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 10
Odesláno

Dejte se dohromady, ja ta prisel zjistit neco o hodinkach, popripade okukovat co maji ostatni.

Tak piš něco aleaspoň trochu rozumného o hodinkách a nebudou tady na tebe hnusný.

• Dát hlas 4
Odesláno

na cem jedes? :) mrkni jake prispevky jsem vlozil, pak se omluv a je to :guitar: nebo jsem koupil 2 dobre hodinky, ktere jsem tu prezentoval jen abych mohl prodat svuj komplet z KVH ? To by asi bylo divne. Ja bych jen od fora ocekaval pratelskou atmosferu, takove nadrazovani je zbytecne.

Ja nejedu na nicem, mozna kdybych mel prachy tak se svezu na vlne IWC....a jak to tak procitam tak jsi se uz uvedl takze nejaka reakce pozbyva smyslu.

• Dát hlas 2
Odesláno

mrkni jake prispevky jsem vlozil, pak se omluv a je to

To jsou dobrý hlody od mlaďocha... by mě zajímalo jak by se yubari tvářil v reálu, kdyby zjistil, že je mezi dospělými.

Hochu, tady nejsi na facebooku ani ve škole...

• Dát hlas 3
Návštěvník Snow
Odesláno

Hele Yubari, Tobě se líbí jistý smajlík, mně zase velice tenhle Posted Image , který je pro Tebe jako dělaný. Mám podobný názor jako bandicoot, tady skutečně nejsi facebooku nebo Twitteru. Začni se chovat slušně nebo vypadni.

O fungování fóra, které bylo původně založeno jako zdroj infomací ze světa ozubených koleček vypovídá skóre, které má každý z nás v profilu. Hodně zajímavá je kolonka Nejaktivnější v. Skutečně fascinující skóre má jiný exot s nickem FrantišekH, který je na hodinkovém fóru patrně velkým omylem o čemž vypovídá jeho bilance. František má celkem 622 příspěvků, 423 v sekci Ostatní a zábava což je hezkých 68%. Báječné.

• Dát hlas 5
  • Hlasovat proti 7
Odesláno

To jsou dobrý hlody od mlaďocha... by mě zajímalo jak by se yubari tvářil v reálu, kdyby zjistil, že je mezi dospělými.

Hochu, tady nejsi na facebooku ani ve škole...

To není věkem :sad01_anim: . Je mi 19 let a na Chrogomagu jsem od 16, co jsem dostal první Seamastery.. jen asi nemám potřebu kazit dny ostatním lidem, i když bych to pak na ten věk svádět mohl.

Odesláno

hele...Seamastery v 16-ti....to čumím...v dnešní době frikulínů a "windowshopperů/rek" ....asi rodiče, že?! ( to nemyslím nijako zle a ani rejpavě ) ... jen Ti blahopřeji ( i když, automaty ...ehm....ale to už je můj problém ).

Odesláno

hele...Seamastery v 16-ti....to čumím...v dnešní době frikulínů a "windowshopperů/rek" ....asi rodiče, že?! ( to nemyslím nijako zle a ani rejpavě ) ... jen Ti blahopřeji ( i když, automaty ...ehm....ale to už je můj problém ).

Můj otec je zde na fóru také :smile_anim: . Někteří spolučlenové náš rodinný klan znají, někteří ještě to "štestí" neměli.

Odesláno

Holmesova? ja myslel, covece, ze ty mas pani Watsonovou? a co na to Holmes, nic netusi? ;)

To je dobrý, tohle vlákno. Pučmeloun říkal" samý sádlo...".

Holmes byl od počátku Holmesová, von mi to Doyle při konečném přepisu mých deníků nevzal, že by to lidi nečetli protože tehdáž byla emacipovaná pouze Holmesová, po půlroce spolubydlení já a někde v RakouskoUhersku nějakej da Cimrman. Možná ještě MUDr. Quinnová ale to si pletu se Stevem McQeenem. Asi.

Edit: je fakt, že jsem od Holmese dostal po půlroce do ..., přez ústa a tak jsem ho z deníků taky vyškrtl a nechal jen jeho paní. Tedy pak už svou, někdo mi ty polámané kosti musel ošetřovat... Pak se to uložilo protože mu nikdo, krom mne, nechtěl dát recept na morfium a kokain. Furt jakože 30 korun za vyšetření a položku a málem ho z toho hráblo. Holmesový to oplatil s Irenoou Adlerovou, vona se pak rozvedla a já na ni teď peru, vařím, žehlím, dělám techtle a někdy dokonce i mechtle... Normální rodinka viktoriánský Anglie, no...

Aby to nebylo OT, hodinky nosí všichni i vlastní a nevlastní holmečata, atmosféru dýcháme také všichni a fungujem docela dobře. Forum nemáme ale lezeme na cizí.

Odesláno

Hele Yubari, Tobě se líbí jistý smajlík, mně zase velice tenhle Posted Image , který je pro Tebe jako dělaný. Mám podobný názor jako bandicoot, tady skutečně nejsi facebooku nebo Twitteru. Začni se chovat slušně nebo vypadni.

O fungování fóra, které bylo původně založeno jako zdroj infomací ze světa ozubených koleček vypovídá skóre, které má každý z nás v profilu. Hodně zajímavá je kolonka Nejaktivnější v. Skutečně fascinující skóre má jiný exot s nickem FrantišekH, který je na hodinkovém fóru patrně velkým omylem o čemž vypovídá jeho bilance. František má celkem 622 příspěvků, 423 v sekci Ostatní a zábava což je hezkých 68%. Báječné.

Ono to bude asi jen o tom že se vyjadřuju jen k tomu čemu rozumím a o čem něco vím. Zdaleka lepší než plácat hovadiny v technických sekcích, které přenechávám lidem s většími zkušenostmi. A pokud se to nelíbí můžu se začít vyjadřovat i v těhle forech, bohužel to nebude mít vubec žádný přínos jen mi to upraví statistiku. Tvoje narážka mě poměrně uráží a to hlavně přesto, že jsem podle tvých reakci v ostatních tématech, považoval za inteligentního a chytrého člověka se slušným chováním. A to jako jednoho z mála na tomto foru. Bohužel forum eviduje pouze počet rakcí nikoli počet přečtených příspěvků. Myslím si, že tvoje reakce byla vážně nepřiměřená a nevhodná.

• Dát hlas 9
  • Hlasovat proti 3
Odesláno (upraveno)

Nic si z toho nedelej. Trebas jen ujel. Takhle pitome kadrovat jine lidi u Snowa snad neni bezne. Doufam. Ma toho ted dost a kazdy obcas placne hovadinu. Ale nechci mluvit za nej samozrejme.

PS: Tohle forum uz je davno vseobecne. Mirne to sice inklinuje k hodinkam, ale vlakno Humor a Muzika, kde je mimochodem Snow velice aktivni, pokud si vzpominam, jsou casto to nejzajimavejsi mezi aktivnimi thready. :-)

PPS: I takove instituce na foru, jako treba tombed, jsou nejaktivnejsi v ?Ostatni a Zabava?. Jsem si prave vsimnul, kdyz jsem mu ted psal SZ. To je cilem kazdeho tady. Proste stavovska cest. :-) Smysl pro humor je nad vsechny Rolady sveta. Howg.

Upraveno uživatelem Hasňa
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...