Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No...zvládla... :lol2:

No....zvládla? Mám dvoje doma a oboje šlapou bez problému. vnitrek teda vypadá, jako by to dělala nějaká babka doma na koleně při vaření nedělního obědu. Všechno to jsou jen kousky plechu, ale zatím jsem neměl žádný problém. A mě osobně se líbí

• po 2 týdnech...
Odesláno

kdyby někdo chtěl modry cifr na sport automaty - tady mate moznost za vskutku přátelskou cenu 6990 :))

jelikož jde o stále probihajici aukci, nedavam zde odkaz :) zajemci se mohou obrátit na mne, ja jim prodam stejny i za polovic :)

post-1383-0-72715300-1419200542_thumb.jpg

Odesláno

kdyby někdo chtěl modry cifr na sport automaty - tady mate moznost za vskutku přátelskou cenu 6990  :))

jelikož jde o stále probihajici aukci, nedavam zde odkaz :) zajemci se mohou obrátit na mne, ja jim prodam stejny i za polovic :)

Šlechetná nabídka, jen co říct. Neviděl jsem tenhle cifr už někde?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak podle mě ten strojek trochu "odvrtaný" bude, nebo ne? Každopádně je to IMHO hnus.

Odesláno

O parexo ručkách ani zmínka a vložka lunety vypadá nějak divně...křivý potisk, jiný font, že by nějaký domácí výtvor? Ještě se mi nezdá samotná luneta, ale tam by to chtělo fotky z boku.

http://aukro.cz/unikat-krasne-hodinky-prim-sport-i-generace-1968-i4972474497.html

Ještě jsem přehlédl popis předmětu - pán je asi znalec:

Nabízím hodinky od firmy PRIM SPORT z šedesátých let. Hodinky jsou pěkně zachovalé a funkční. Super kousek pro sběratele! 

Odesláno

Jsou tam rozdílné markanty v logu a taky jiné ručky.

Hodinky z aukra

attachicon.gif4972474497_1.jpg   

Elton renovace

attachicon.gifElton renovace.jpg

Původní Igeny

attachicon.gifElton původní.jpg

attachicon.gifIgen původní 2.jpg

Přiznám se, že nevím, které markanty v logu Ti přijdou rozdílné, já kromě ruček na těch hodinkách nevidím nic špatného.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...