Trololo Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 To Aukro je poslední dobou ňáký divný.
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 To Aukro je poslední dobou ňáký divný. To se musí chvilku pěstovat, aby se tím daly zdůvodnit šílený požadavky na éšopech a esbazoších. Ty sis nevšimnul?
Trololo Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Tak mi místo 399kč pošli 2k - ať netrháme partu. Přece jen to jsou ultra mega super rare primky.
straspol Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Hergot, nojo, to máš pravdu...škoda že Primkám přece jen trochu rozumím a na tohle nehraju a penízky už jsem poslal, dík za obchůdek.
Návštěvník Jagman Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 To aukro je ted fakt sranda ale nedavno tam zas sly docela dost pekne TV automat zlate za 800 .
Jata Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Su tam nejaky pradajcovia co im poslednou dobou ide karta.....za celkom vysoke ceny vydrazili svoje "skvosty". Zacinam pochybovat, ci ceny neboli umelo zdvihane...
JR_2010 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 "Putovní" letecké začínají dýchat "Orlí" letce na záda, jsem zvědavý, na jakou metu je časem posune další "sběratel"
doktor584 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 "Putovní" letecké začínají dýchat "Orlí" letce na záda, jsem zvědavý, na jakou metu je časem posune další "sběratel"Taky netrpělivě čekám jak to dopadne, ani jsem se neodvážil to komentovat když jsem viděl příhozy...hergot, že bych taky něco pustil ????
doktor584 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Taky netrpělivě čekám jak to dopadne, ani jsem se neodvážil to komentovat když jsem viděl příhozy...hergot, že bych taky něco pustil ????Tak už to dopadlo, ale myslím si, že ten vydražitel (má zatím nulu) je nějaký šprímař a tak možná aukci uvidíme ještě jednou....
bohus76 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Doktore píše se šprýmař /hy,chy,ky,ry,dy,ty,ny/.
bohus76 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 S tvrdým vždy a furt.Lepší jak mrtvoli leželi
malda Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Ale "leželi jak mrtvoly" by snad projít mohlo, ne? K tématu... Taky jsem zvědavý, jestli ty letecké primky našly svého majitele, který si je bude užívat i s příběhem, nebo zase někde vyplavou. Letecké primky se mi ale začaly nekontrolovaně líbit...
Jarett Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Teď jsem to viděl ... 30tis. ... :D :D
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Teď jsem to viděl ... 30tis. ... :D :DDopytle, takovej pakatel, a já zrovna zapomenu...chtěl jsem tam vrznout páďo na poslední chvíli jdu zapít žal...
Jarett Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Mám ale obavu, že tady na Chronomagu se za tu cenu s nima nikdo chlubit nebude ...
straspol Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Mám ale obavu, že tady na Chronomagu se za tu cenu s nima nikdo chlubit nebude ... Nojo, to je asi pravda...i když, moment, já vlastně už dvoje mám....no tak to je jiná, to tu cenu naprosto chápu a jsem skálopevně přesvědčenej, že už je nikdy nikdo levnějc prodávat nebude. Uvidíte, kdepak, ty už nikdy dolů nepůjdou, a už je jich taky málo. A vůbec, koruna oslabila, frank se trhnul, všecko bude dražší, uvidíte, príště už podobné půjdou za čtyřicet bez krabky a bez papírů.
doktor584 Odesláno 30. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2015 Doktore píše se šprýmař /hy,chy,ky,ry,dy,ty,ny/.9k já to sice vím, ale když mně se to s tím měkým í líbilo víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se