Honza.manta Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 Rekord čeho. Buď jsem duševně prostší nebo nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2017 (upraveno) V cem rekord?Kolik jsem tam utratil? :-) Edit: Honza byl rychlejsi. Upraveno 1. srpna 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 To bylo samozřejmě cílené na kolegy, kteří na Aukru aktivně shánějí a teď si asi trochu okusují nehty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Nebýt tohoto vlákna a včerejšího odkazu na aukro, tak bych ani nevěděl, že má odstávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Z výpadku chronomagu jsem byl nervózní víc :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 Nebýt tohoto vlákna a včerejšího odkazu na aukro, tak bych ani nevěděl, že má odstávku.Jsi šťastný člověk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Nějak se na to nové aukro nemůžu přihlásit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Mně to taky dalo práci a hlavně jsem si musel vymyslet heslo nové, pod starým ne a ne a ne, pitomci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Jenže mi na mail žádná zpráva pro obnovení hesla ne a ne přijít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 Mně taky nee a to jsem si ji extra objednal... Registrace s odřenými zády na někilikátý marný pokus (vymýšlení jednoho hesla za druhým, "přijato" až to poslední) a stránky jsou líné jak vandrák v parném létě. Zatím spokojenost na nule, snad se to časem trošku rozjede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2017 prihlasenie OK, az na tu rychlost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Mně taky nee a to jsem si ji extra objednal... Registrace s odřenými zády na někilikátý marný pokus (vymýšlení jednoho hesla za druhým, "přijato" až to poslední) a stránky jsou líné jak vandrák v parném létě. Zatím spokojenost na nule, snad se to časem trošku rozjede...Asi tam policajty nemají rádi.Já jsem se tam znovupřihlásil raz dva a chodí mi to líp jak před tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tož to máš kliku, přeju ti, ať ti to vydrží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 https://ostatni.bazos.cz/inzerat/77961529/Prim-Antrophoid.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aneta Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Dobrý den, zajímalo by mne - odpovídá to pouzdro? Díky za případné názory.http://www.ceske-kralovstvi.cz/5659,prim-no.3074.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Nesedí! Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 K tomuto osminkovýmu ciferníku patří pouzdro s vroubkovanou lunetou jako mají Diplomaty a protože je uložení setrvačky Incabloc,na dýnku by mělo být výrobní číslo.Ručky se zdají být v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Zaujalo mě, zaujatost na aukro:) proč tu všichni říkají, že tam nechodí a přitom jsou tam pořád? nebo je to zástěrka pro levné nakoupení na Aukru a drahé prodání tady??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Na CHMG jsem zatím velmi krátce a tož můj názor není až tak směroplatný, nicméně jestli někdo na aukro chodí nebo nee, je každého věc (já stránky s hodinkami navštěvuju celkem často, však u toho po té "rekonstrukci" taky pěkně nadávám...), občas si i něco koupím. Zdejší nabídky prodeje taky sleduju, ale že by se tu nabízely hodinky pořízené předtím na aukru, nedejbože ve snaze na tom vydělat, jsem nezaregistroval. Možná špatně koukám, nebo tomu tak prostě není, osobně bych se přikláněl spíš ke druhé alternativě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Osobně si myslím, že hodinky z aukra se objevují ve vláknu Prim které mám právě na ruce. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se