Daftra Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Kde vidíš v knize model se 17? Jsou tam polštářky, ale napis 17 jewels je dole. Náved mě. A ty ručky to má stále jiné.Vždyť to Kerob píše: model 50 162 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Vždyť to Kerob píše: model 50 162 3 ale za co se omlouva? Však to byl furt bastl a jak to vypada je i prodany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 A vysvětlil už někdo těch 17 kamenů v padesátkovém modelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 To mě taky zajímá. Třeba je jen hodili pod dýnko a zajímavě tam chrastěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 (upraveno) Srandicky joooo vždyť to je k pláči když jsme tak zaostalí Upraveno 11. října 2019 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Nechápu...? to jsem asi zaostalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Tady by měl zakročit accutron s vysvětlením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Accutron má asi jiné starosti, takže přicházím se svým konspiračním vysvětlením já!!! Koncem šedesátých let už Elton neměl k dispozici "razítko" na potisk ciferníku s nápisem typu "Prim 15 Jewels".V té době už byl k dispozici nový typ kalibru 66 a 68, a tedy i nový typ "razítka" na ciferník s nápisem "Prim 17 Jewels".Tak ho použili. Koho by v té době zajímal nějaký počet kamenů ve strojku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Accutron má asi jiné starosti, takže přicházím se svým konspiračním vysvětlením já!!! Koncem šedesátých let už Elton neměl k dispozici "razítko" na potisk ciferníku s nápisem typu "Prim 15 Jewels".V té době už byl k dispozici nový typ kalibru 66 a 68, a tedy i nový typ "razítka" na ciferník s nápisem "Prim 17 Jewels".Tak ho použili. Koho by v té době zajímal nějaký počet kamenů ve strojku...No to je snad lepší teorie než chemtrails Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Dobře ty !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Tak šup šup s dalšími teoriemi... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 spíš vymyslete toerii na zajímavé anglické dýnko https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-stribrne-vyvozni-17515.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 spíš vymyslete toerii na zajímavé anglické dýnko https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-stribrne-vyvozni-17515.htmlZírám!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 spíš vymyslete toerii na zajímavé anglické dýnko https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-diplomat-stribrne-vyvozni-17515.htmlMůj názor je, že dýnko patří na jinou značku hodinek a logo tam někdo vyrazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 O tomto je řeč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Proti dýnkům z jiných diplomatů má výrobní číslo trochu blíž ke středu.Některé číslice jsou špatně čitelné, ale celkově číslo zapadá do období výroby Diplomatů.Zdá se mi pravděpodobné, že to udělal někdo přímo ve fabrice.Zvětšený obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Jsou super! Budou někdy v prodejní sekci ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Ty jsem prodal na aukru před loni asi za patnáct stovek. Nechal jsem si jen foto pro zajímavost v archivu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se