soldier Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října https://ostatni.bazos.cz/inzerat/209769091/prim-sport-2-prototyp.php Co si o tomto myslí, zdejší vážení členové? Je to skládačka nebo je to opravdu nějaký prototyp?
Bert Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Měl bych asi 5 nápadů, jak zjišťovat, jestli ty hodinky jsou opravdu z Eltonu. Ale jeden argument, který lze uplatnit "od stolu", aniž bych ty hodinky viděl. Borec píše, že fotografie jsou autentické. Leda piču. Pokud se podíváš na foto č. 2, vezmeš si sporty se správným řemínkem, no tak zjistíš, že řemínek umístěný na stěžejce nemůže být v takové poloze, jako je na fotkách. Tedy prodávající nepíše pravdu. Stáhl jsem si fotku s číselníkem. Vyzvětšoval. Vedle toho dal 4x různé Prim potápky pod mikroskop. Tisk je na inzerovaných hodinkách výrazně odlišný. Dal bych od toho ruce pryč. Doplnění: uvidím je naživo ve čtvrtek, pokud budu stíhat.
Tobi Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Ale i kdyby autentické byly-130 000,to je přemrštěné.
jirka44 Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Pred lety jsem si stahnul z netu tuhle fotku. Uz nevim odkud a zadne podrobnosti k ni nevim, takze moc nepomuzu...Sent from my iPhone using Tapatalk
Honza.manta Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Já bych do toho nešahal. Ony potápky měly stejnou barvu indexů s leteckými - je vidět v infračerveném osvětlení, které nikdo jiný nevidí. Tady mi ten cifr nedává smysl. Buď je to produkt nějakého zaměstnance eltonu nebo je to nějaká osobní výroba cifru. A zlacená pouzdra PS2 se nedělala, vím o tom docela dost, tohle není prototyp, je to stavba. Jen pro info - jméno prodejce - myslím nějaký Nick?
revue gt Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Já bych do toho nešahal. Ony potápky měly stejnou barvu indexů s leteckými - je vidět v infračerveném osvětlení, které nikdo jiný nevidí. Tady mi ten cifr nedává smysl. Buď je to produkt nějakého zaměstnance eltonu nebo je to nějaká osobní výroba cifru. A zlacená pouzdra PS2 se nedělala, vím o tom docela dost, tohle není prototyp, je to stavba. Jen pro info - jméno prodejce - myslím nějaký Nick? Je tam odkaz - Jiří Z. Praha tel.číslo.?
soldier Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Děkuji všem za reakce Kupovat je nemám vůbec v plánu. Ta cena je totalni nesmysl. Jestli je @Bert uvidíš na živo tak dej vedět jaky sou PS2 za 130 000,-
Bert Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října před 3 hodinami, Tobi napsal: Vypadá to, že je sundaný chrom. Jasně. U těch co postoval jirka44 je to typické.
Sonny919 Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října před 7 hodinami, jirka44 napsal: Pred lety jsem si stahnul z netu tuhle fotku. Uz nevim odkud a zadne podrobnosti k ni nevim, takze moc nepomuzu... Sent from my iPhone using Tapatalk Myslím, že sú to tieto. Pred rokmi prebehli antikom a mám pocit, že boli pozlátené, asi nočná smena.
Bert Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Update. Posháněl jsem si další informace o těchto hodinkách. Ani se na ně nepůjdu podívat.
bohus76 Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Snad bys Berte mohl říct, že je to nechutná skládačka
soldier Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Taky jsem zvědavej. Poděl se o informace co si zjistil.
Bert Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Za mne: 1. Hodinky z originálních dílů. 2. Mé pochyby ohledně pouzdra byly (patrně) způsobeny idiotskou přetmavenou fotkou. Dostal jsem via Whatsapp do ruky autorské záběry, z nichž říkám pouzdro ok. 3. Číselník od všech potápek vykazuje mírné odlišnosti. Klidně bych to připočetl "novému vemenu". Kdo ví, jak se číselník v Primu tiskl, určitě chápe. 4. Prodejce historku o prototypu neustojí. Vím to. Můj závěr: někdo se při páteční směně nudil, a udělal zajímavé hodinky bez výraznější sběratelské hodnoty. 1
soldier Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října (upraveno) A nevíš jestli je pouzdro zlacené nebo vyleštěné mosazné? A neni možné aby se jednalo i jedny a ty samé hodinky? Myslim ty co jsem postnul ja a ty od @jirka44 Upraveno 27. října uživatelem soldier
soldier Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října Tak už spadli na pouhých 89 000,- a zmínka o prototypu je taky pryč.
Bert Odesláno 28. října Nahlásit Odesláno 28. října Neměl jsem je v ruce. Ten kdo je v ruce měl ,nemyslím ale prodejce, pozlacení nerozporoval. Howgh, už mne ty sporty nebaví.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se