Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl bych asi 5 nápadů, jak zjišťovat, jestli ty hodinky jsou opravdu z Eltonu. Ale jeden argument, který lze uplatnit "od stolu", aniž bych ty hodinky viděl.

Borec píše, že fotografie jsou autentické. Leda piču. Pokud se podíváš na foto č. 2, vezmeš si sporty se správným řemínkem, no tak zjistíš, že řemínek umístěný na stěžejce nemůže být v takové poloze, jako je na fotkách. Tedy prodávající nepíše pravdu.

Stáhl jsem si fotku s číselníkem. Vyzvětšoval. Vedle toho dal 4x různé Prim potápky pod mikroskop. Tisk je na inzerovaných hodinkách výrazně odlišný.

Dal bych od toho ruce pryč.

Doplnění: uvidím je naživo ve čtvrtek, pokud budu stíhat.

Odesláno

Pred lety jsem si stahnul z netu tuhle fotku. Uz nevim odkud a zadne podrobnosti k ni nevim, takze moc nepomuzu...ed317058f08fc837cd254c6d6aa745e7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Já bych do toho nešahal.

Ony potápky měly stejnou barvu indexů s leteckými - je vidět v infračerveném osvětlení, které nikdo jiný nevidí. Tady mi ten cifr nedává smysl. 

Buď je to produkt nějakého zaměstnance eltonu nebo je to nějaká osobní výroba cifru.

A zlacená pouzdra PS2 se nedělala, vím o tom docela dost, tohle není prototyp, je to stavba.

Jen pro info - jméno prodejce - myslím nějaký Nick?

Odesláno
před 1 hodinou, Honza.manta napsal:

Já bych do toho nešahal.

Ony potápky měly stejnou barvu indexů s leteckými - je vidět v infračerveném osvětlení, které nikdo jiný nevidí. Tady mi ten cifr nedává smysl. 

Buď je to produkt nějakého zaměstnance eltonu nebo je to nějaká osobní výroba cifru.

A zlacená pouzdra PS2 se nedělala, vím o tom docela dost, tohle není prototyp, je to stavba.

Jen pro info - jméno prodejce - myslím nějaký Nick?

Je tam odkaz - Jiří Z.    Praha   tel.číslo.?

Odesláno

Děkuji všem za reakce👍

Kupovat je nemám vůbec v plánu. Ta cena je totalni nesmysl. Jestli je @Bert uvidíš na živo tak dej vedět jaky sou PS2 za 130 000,-

Odesláno
před 3 hodinami, Tobi napsal:

Vypadá to, že je sundaný chrom.

Jasně. U těch co postoval jirka44 je to typické.

Odesláno
před 7 hodinami, jirka44 napsal:

Pred lety jsem si stahnul z netu tuhle fotku. Uz nevim odkud a zadne podrobnosti k ni nevim, takze moc nepomuzu...ed317058f08fc837cd254c6d6aa745e7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Myslím, že sú to tieto. Pred rokmi prebehli antikom a mám pocit, že boli pozlátené, asi nočná smena.

ps2gold.jpg

Odesláno

Za mne:

1. Hodinky z originálních dílů.

2. Mé pochyby ohledně pouzdra byly (patrně) způsobeny idiotskou přetmavenou fotkou. Dostal jsem via Whatsapp do ruky autorské záběry, z nichž říkám pouzdro ok.

3. Číselník od všech potápek vykazuje mírné odlišnosti. Klidně bych to připočetl "novému vemenu". Kdo ví, jak se číselník v Primu tiskl, určitě chápe.

4. Prodejce historku o prototypu neustojí. Vím to.

Můj závěr: někdo se při páteční směně nudil, a udělal zajímavé hodinky bez výraznější sběratelské hodnoty.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

A nevíš jestli je pouzdro zlacené nebo vyleštěné mosazné? A neni možné aby se jednalo i jedny a ty samé hodinky? Myslim ty co jsem postnul ja a ty od @jirka44

Upraveno uživatelem soldier
Odesláno

Neměl jsem je v ruce. Ten kdo je v ruce měl ,nemyslím ale prodejce, pozlacení nerozporoval. Howgh, už mne ty sporty nebaví.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...