wrist72 Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 (upraveno) Nevíte někdo, jak se dostal strojek z PRIMEK do nerez pouzdra INCABLOC? viz http://aukro.cz/spor...1764016858.html předpokládám, že šlo o domácí práci. Pokud ne, rád se nechám poučit. Díky za opovědi. Upraveno 15. srpna 2011 uživatelem wrist72
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Nevíte někdo, jak se dostal strojek z PRIMEK do nerez pouzdra INCABLOC? viz http://aukro.cz/spor...1764016858.html předpokládám, že šlo o domácí práci. Pokud ne, rád se nechám poučit. Díky za opovědi. Ahoj, ale ten prodejce se netváří, že je to originál. Skoro po přečtení jeho komentáře k aukcím bych řekl, že o tom moc neví a nezastírá to.
horal Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Ahoj, ale ten prodejce se netváří, že je to originál. Skoro po přečtení jeho komentáře k aukcím bych řekl, že o tom moc neví a nezastírá to. Domnívám se, že pán o tom ví dost. Zkus mu napsat. Tady porovnej s prodejcem velmi podobného sortimentu...
wrist72 Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Díky, spíš mně šlo o to, jestli někdo neví, zda náhodou nešlo o nějakou oficiální spolupráci mezi PRIM a INCABLOC nebo o hodinky na export. Domnívám se, že pán o tom ví dost. Zkus mu napsat. Tady porovnej s prodejcem velmi podobného sortimentu...
bohus76 Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Díky, spíš mně šlo o to, jestli někdo neví, zda náhodou nešlo o nějakou oficiální spolupráci mezi PRIM a INCABLOC nebo o hodinky na export. Zcela jistě ne,je to složenina /nebo jinak bastl/ ikdyž někdy můžou být ty složeniny dost pěkné viz.téma bastlení.Pán se v tom vyzná,páč je naším členem.
wrist72 Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 (upraveno) Bude to bastl, kombinace Czechoslovakia na ciferníku a Swiss Made na dýnku je jasný důkaz. Trochu mě zmátl nápis Incabloc... Upraveno 15. srpna 2011 uživatelem wrist72
Mirek Odesláno 15. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2011 Popis u další aukce prodejce Miamon jen potrvzuje, že primkám moc nerozumí a ani se nedivím, že s těma leteckýma naletěl. Paradox je, že primky prodává jak na běžícím páse.
kuncák7 Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Domnívám se, že pán o tom ví dost. Zkus mu napsat. Tady porovnej s prodejcem velmi podobného sortimentu... Dobrá, koukl jsem na to a asi musím uznat, že se v tom vyzná ( v porovnání s tím dalším natuty ). Ale nikde nepíše, že je ta složenina originál ( nebudu do toho šťourat ).
skodna Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Oba výše zmínění prodejci jsou jedne a tatáž osoba.Ale je pravdou ,že tomu rozumí.
kuncák7 Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Oba výše zmínění prodejci jsou jedne a tatáž osoba.Ale je pravdou ,že tomu rozumí. Taky jsem nekoukal zde, ale na další nabídky aukra ( špatně napsáno ).
long Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 Oba výše zmínění prodejci jsou jedne a tatáž osoba.Ale je pravdou ,že tomu rozumí. Kluci kluci, to je dobře, že jste přišli na to, že tomu Miloš rozumí (Popshop) On totiž zapomíná to co se vy (při vší úctě k vám) možná někdy naučíte Kdyby jste se podívali zde na zakládající členy a jejich příspěvky věděli by jste víc. Když si tady čte ty vaše teorie musí se svíjet smíchem !!!
pevo Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 A navíc má na tyhle skládačky neuvěřitelný talent! Zkuste si to, já to zkoušel...
skodna Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 já jsem tím nechtěl říct nic špatného,jen jsem reagoval na příspěvek s odkazem (tady porovnej s prodejcem velmi podobného sortimentu) jinak jsem se ke složeninam nějak nevyjadřoval.Taky jsem nějak začínal a lehké a hezké to někdy nebylo.Jsem zde sice krátkou dobu,ale mám za sebou uz nějakej pátek s koníčkem o hodinkách.Do nedávna jsem o tomto fóru a aukcích neměl ani potuchy.Hold internet je internet.
skodna Odesláno 16. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2011 jen bych z dovolením dodal .že na složeniny je třeba mít cit což někteří prodejci na aukru nemají ani z daleka.Pop-shop neboli vintagewatch ten cit má a zkušeností na rozdávání.Jen jsme si před nedávnem při jedné aukci nesedli a už mám po ptákách. Bohužel,ale to jen tak na okraj
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Co se dá dělat jinýho. Sklopím uši a omlouvám se ( za to, že jsem napsal, že nezastírá, že je to složenina. Za to, že o tom nic neví jsem se omluvil ).Opravdu se učím a to celej život . Taky už jsem pár hodinek složil, ale jen amatérsky ( takže slátaniny ).
Mirek Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 S dovolením se vrátím k tématu tohoto vlákna: na tz-uk je k mání tah z Kovotexu, jo a je k němu i stříbrnej soudek:)
nikdo Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 Na ebaj jsou v nabídce PRIM asi za 90 USD RARE PRIM DIVER MADE IN CSSR ,nevím co na to říct.Strojek vypadá jak hybrid ZJS a kal.68.Ale podle dokumentace od stanik73 (ještě tisíckrát dík za ní ) se tedy jedná o kalibr 64.Možná jsou fakt rare,já jsem se s tímhle typem strojku ještě nesetkal (bude to tím,že se vyráběl jen ty 3 roky).V těhle pouzdrech znám jen ty ZJS .
docent_tecka Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 (upraveno) tak se to ma delat nejdriv koupit cifr http://aukro.cz/malo-vidany-cifernik-dul-julius-fucik-i1743044726.html(ikdyz tady to mohl levneji http://aukro.cz/malo-vidany-cifernik-dul-julius-fucik-i1735113429.html ) no a pak to sbastlit a hned to raritne nabidnout http://aukro.cz/raritni-prim-venuje-dul-fucik-top-stav-c-747-i1772649651.html tak si pockejme, kdy prijdou "sjezdove" http://aukro.cz/nikdy-nepouzity-cifernik-na-prim-15-sjezd-ksc-i1674127262.html Upraveno 17. srpna 2011 uživatelem docent_tecka
nikdo Odesláno 17. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2011 A nebo to bude tohle : Hodinky a ciferník ,ale ta cena celkem je 2700.- to už je dost.Za kolik se daj takové prodat? Ale třeba mu křivdíme jenom chce mít rare PRIM .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se