Jeronimo Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Pro: nikdo. No jo, jak říkáš . Jinak elina47 mi připadá jako solidní prodejce, většinou neprodává žádný šrot. Když mají hodinky nějaký problém tak ho v aukci uvádí. Co se týče leteckých, tak jsem se poptal u Odboru majetku MO, bylo mi bleskově sděleno, že v letošním roce není plánováno vyřazovat tento materiál.
Petr_P Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Co se týče modelu "PRIM Letecké Automatic", tak bych si lasakvě dovolil připomenout, že tady má svoje informacemi nabité vlastní vlákno. Tyhle bohuzel jako skladane vypadaji. Nemaji original armovaci krouzek se zelenymi indexy, ale obycejny cerny. Patrne bylo "super" stavu dosazeno amaterskou vymenou pouzdra z nejakych humbert i se sklem a armovakem. A v tom vlákně je nádherná ukázka toho, jak mohou taky vypadat "PRIM Letecké Automatic" po 35+ letech služby v letectvu. Takže nějaký jiný armovací kroužek nemusí ještě znamenat, ža je to "civilní" bastl. ...ale to si radši na letecký počkej do doby než budou nějaký s glejtem o vyřazení z armády. Budou asi dražší,ale ta cena už nikdy neklesne, Obávám se, že hodinky s glejtem o vyřazení z armády nikdo (až na jednu výjimku) v této republice nemá. Ta výjimka se jmenuje Accutron a ten glejt je k vidění opět v již zmíněném vlákně. Doporučiji pozorně prostudovat. Současná úřední terminologie MO při vyřazování se rozhodně nezdržuje s definováním výrobních čísel na víku pouzdra. Co se týče leteckých, tak jsem se poptal u Odboru majetku MO, bylo mi bleskově sděleno, že v letošním roce není plánováno vyřazovat tento materiál. Nezoufej. V případě vyřazování nepotřebného majetku MO tomu musíš jít prostě naproti a připravit se na dlouhodobý maraton. Na tom zmíněném rozhodutí o vyřazení hodinek je krásně vidět kolik času uplynulo mezi vydáním rozkazu s návrhem materiálu na odsun a souhlasem komise s vyřazením materiálu. Jenom bych asi nepočítal s tím, že někdo bude takto konati jen kvůli jednomu kousku - takovéto operace vyžadují kvantitu. 1
nikdo Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 Tohle je pro všechny co si chtějí zobrazit aukce jen s hodinkami PRIM.Možná už to každej zná .No pro mne je to objev......
mischa Odesláno 28. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2011 (upraveno) longu, na Aukru bys měl nakupovat tehdy, když si myslíš, že tomu alespoň trochu rozumíš. Pak se tedy nedáš zmást nějakým bombastickým popisem. Je přeci jasné, že pro lidi věci znalé ten jeho popis, ostatně jako u mnoha dalších, vyvolává úsměv na tváři. Ale nemám pocit, že by jeho popis byl nějaký zcestný, jen dává najevo, jak si nabízený kousek cení a doufá, že se někdo chytí. Pořád je to lepší, než když něco koupíš a pak Ti přijde něco naprosto šrotového. U něj víš, jak to opravdu vypadá. Prodám hnusnou, starou tlustou a k tomu smradlavou manželku, cena 10 mil . Kč. To se prodává o dost hjůř, než když napíšeš prodám velmi milou usměvavou, tichou paní s pečovatelskými sklony, zcela výjimečných lidských i fyzických parametrů, jakou určitě nikde jinde nenajdete. Naprosto raritní nabídka jen pro fajnšmekry. cena 10 mio korun...... Ať si to každý přebere sám, jestli si v životě pár bab potkal víš, že bys ji nebral ani za odvoz... Ale nevědomosti se meze nekladou. Nechci prodejce nijak obhajovat ale v porovnání s mnohými jinými, co se na Aukru pohybují, je stále relativně čitelný a obchodně spolehlivý. Ale uznávám, že je to věc názoru. Ohledně vojenských hodinek, jdi se podívat do military obchodu a podívej se, kolik toho, co se nabízí, je skutečně tím, čím se tváří. Číňani už zásobují Bundeswehr, US Army, Mosad, japonskou armádu a vlastně celou zeměkouli. Ale všechno je to zaručeně výprodej vojenských skladů.....Podívej se na reklamní slogany prodejců aut, pak se koukni, z jakých hoven se to vyrábí, prohlédni si cenovku a máš další běžnou obchodní nabídku. Ale co naděláš, vždycky se najde někdo, kdo to koupí. Ono vlastně stačí, když si budeš chtít koupit nějaké hodinky z Eltonu, tam je ten popis taky matoucí, o ceně nemluvě a to se přece nedělá....quote name='long' timestamp='1314379560' post='629537'] Nesmysl a nechápu tvoji obhajobu. Mate lidi v popise a to SE NEDĚLÁ. Ty jeho například vojenské hodinky jsou jedna veliká lež a basta ! Upraveno 28. srpna 2011 uživatelem mischa
nikdo Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) PRIM AUTOTIME zde od kačky ,není ten magnet pod tim plechem ?.Nějak si vybavuju,že byl zapuštěný jen koukal přes plast. edit: A z čeho můžou být tyto? . Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem nikdo
docent_tecka Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 (upraveno) tu druhe jsou "zacvakavaci" do plastoveho reminku (68 587 6) Upraveno 31. srpna 2011 uživatelem docent_tecka
nikdo Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2011 tu druhe jsou "zacvakavaci" do plastoveho reminku (68 587 6) Jasný,dík za osvěžení paměti ,bez toho plastu jsem je nepoznal.Už sem si myslel že sou to nějaký hodiny z palubky.
Tyg80 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Odesláno 1. září 2011 Na Aukro resp. prodejce se tu nadává dost, ale mám pocit, že např. tady http://www.antik-hodinky.cz/naramkove-hodinky-prim je to výrazně horší. Navíc se mnohem víc tváří, jaké jsou to hodinky do sbírky...Jedna ukázka...
nikdo Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 (upraveno) Na Aukro resp. prodejce se tu nadává dost, ale mám pocit, že např. tady http://www.antik-hod...ve-hodinky-prim je to výrazně horší. Navíc se mnohem víc tváří, jaké jsou to hodinky do sbírky... Jedna ukázka... Co to je?Nějaký kvazi sporty s jiným ciferníkem? edit:Hele to už se tady řešilo ,já mám dojem že je to zdejší člen......podle toho jaký má znalosti tak je to asi origo.Profík by snad nevystavil složeninu jako nobl kus. edit2:Ale začínám pochybovat,stimhle to posrál vojenský model Upraveno 2. září 2011 uživatelem nikdo
docent_tecka Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Co to je?Nějaký kvazi sporty s jiným ciferníkem? edit:Hele to už se tady řešilo ,já mám dojem že je to zdejší člen......podle toho jaký má znalosti tak je to asi origo.Profík by snad nevystavil složeninu jako sbírkovej kus. resilo se to tady nekolikrat. je to franta (myslim, ze nebude zdejsim clenem), ktery sklada hodinky tak, jak mu dochazi dily ze saturnu a z bustaku... kdysi skladal relativne "dobre" podle katalogu, nyni uz to zavani z velke casti kreativitou a zminenym ubytkem dilu...
jacob Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 resilo se to tady nekolikrat. je to franta (myslim, ze nebude zdejsim clenem), ktery sklada hodinky tak, jak mu dochazi dily ze saturnu a z bustaku... kdysi skladal relativne "dobre" podle katalogu, nyni uz to zavani z velke casti kreativitou a zminenym ubytkem dilu... Skládačky nehodnotím ( btw, některé jsou naprosto shodné), ale několikrát mi dodal výborné díly v NOS stavu, které nebyly jinde k sehnání. Nemám v úmyslu dělat žádnou reklamu, ale ani např. Popshop svého času nedokázal sehnat díly, které měl Franta.
docent_tecka Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Odesláno 2. září 2011 Skládačky nehodnotím ( btw, některé jsou naprosto shodné), ale několikrát mi dodal výborné díly v NOS stavu, které nebyly jinde k sehnání. Nemám v úmyslu dělat žádnou reklamu, ale ani např. Popshop svého času nedokázal sehnat díly, které měl Franta. ja taky nehodnotim frantu jako prodejce, prekupnika, "vydriducha" atd, jak tady byva zvykem. muj prispevek bylo pouhe konstatovani skutecnosti. taky jsem u nej kdysi nakupoval veci na sporty...
docent_tecka Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Odesláno 4. září 2011 pekne a skutecne zajimavehttp://aukro.cz/zajimave-pekne-hodinky-prim-i1793596262.html
accutron Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 pekne a skutecne zajimave http://aukro.cz/zajimave-pekne-hodinky-prim-i1793596262.html Něco je na těch hodinkách špatně. Vypadá to, jako by někdo dodatečně natiskl na číselník rastr. Nafotím tyto hodinky ze své sbírky a dám sem obrázek pro porovnání. U těch mých jsem si 100% jist jejich autentičností. Pak bude vidět zda jsou oba exempláře stejné a nebo zda se liší.
nikdo Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 pekne a skutecne zajimave http://aukro.cz/zaji...1793596262.html Jak se tahle odruda nazývá ? Ne vážně,skutečně nevím jak je nazvat(na rozdíl od gilošovaného ciferníku,nebo pyžamoveho vzorku atd.)
docent_tecka Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 jsem zvedav na fotku, protoze pri porovnani s dobre znamym "stromeckem" na bilem podkladu jsem nenasel rozdily.. ale klidne me opravte! mimochodem tak prodava fotkapuvodni aukce za litr se nekolikrat "neuspesne" opakovala az zrejme prosla mimo aukro http://aukro.cz/darovaci-hodinky-snb-znacky-prim-i1763475533.html aby se nakonec prodaly za tri litry http://aukro.cz/raritni-prim-venuje-nacelnik-snb-c-776-i1792982746.html
Návštěvník rama Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Planý poplach nebo návnada, aukce pokračuje dál: http://aukro.cz/raritni-prim-venuje-nacelnik-snb-c-776-i1806348835.html
accutron Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 Něco je na těch hodinkách špatně. Vypadá to, jako by někdo dodatečně natiskl na číselník rastr. Nafotím tyto hodinky ze své sbírky a dám sem obrázek pro porovnání. U těch mých jsem si 100% jist jejich autentičností. Pak bude vidět zda jsou oba exempláře stejné a nebo zda se liší. Omlouvám se, ale spletl jsem se. Ve sbírce mám jen tu světlou verzi. Takže musí nastoupit někdo jiný, kdo má doma stejný model.
stanik73 Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 (upraveno) Omlouvám se, ale spletl jsem se. Ve sbírce mám jen tu světlou verzi. Takže musí nastoupit někdo jiný, kdo má doma stejný model. Mimo známé světlé verze mám ve sbírce ještěc žlutou variantu od dobrého a ověřeného prodejce. Mimochodem, ta černá varianta šla už dříve na Aukru, bohužel fotka nic moc a lepší nebyl prodejce schopen udělat. Ale připadá mi to poměrně autentické a typově stejné jako ty nyní prodávané . Upraveno 5. září 2011 uživatelem stanik73
docent_tecka Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Odesláno 5. září 2011 staniku, accutrone - diky za snahu... zase jsem se znalostne obohatil neda mi vsak spat ta stanikova zluta verze.... fotka by nebyla?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se