Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Z kopírky bude určitě,ale asi z trochu jiné než dnes .V osmdesátejch letech takhle vypadalo spousta malonákladovejch návodů a nebo příruček.

Odesláno

Do určité ceny jsem se chtěl taky ještě přidat,ale pak jsem to vzdal, doufám, že jsi měl od prodávajícího nějaké informace předem, ten návod trochu působí jako vyrobený na kopírce nebo vytištěný z počítače. Tak snad to tak není, jinak až Ti dorazí, tak bych jednu kopii návodu taky bral :gora:

Již jsem to ventiloval jinde. Jestli nebude krabička nebo záručák v pořádku a původní, tak to vrátím - garance aukra je 20K. Já to dražil jen kvůli krabičce a záručáku v kompletu s hodinkami, jinak samozřejmě nečíslované už doma mám. A kopie bude k mání, ale foťákem. Nechci nikoho urazit, ale scan publikovat nebudu.
Odesláno (upraveno)

Vůbec bych nebral tu dosaženou cenu jako nějaké měřítko pro cenu leteckých. Ta je stále kolem 5 k. Spíš je to ukazatel ceny krabičky a hlavně toho záručáku, tedy kolem 9k. Já bych to za to nikdy nedal, na druhou stranu, co byste dělali, když to do sbírky životně "nutně" potřebujete a v bazarech se těch záručáků stovky neválejí..... Jestli to k sobě opravdu patří, tak to je zase něco, co se dá spočítat na prstech jedné, či dvou rukou./ ta čeština, to je bomba řeč/.

Honzovi gratulace velká.

Voborníkovou bych vůbec nezatracoval, asi ví, co dělá a není jediná. Taktéž zeneko může být prima chlap, jen má třeba víc peněz a míň trpělivosti, tak přeplácí. To je ale pohled ostatních, nikoli jeho samotného a nic to nesvědčí o tom, co je zač. Každopádně, oba jmenovaní jsou magoři stejné kategorie, jako my ostatní, jinak by za ty prachy kupovali cesty kolem světa, Jaguáry a podobné věci. Ale nikdy ne naše milované šrotové primky. Patří k těm, kteří sbírají systematicky a vytváří tak sbírky, které budou mít s ohledem na další generace sběratelů velký význam. Předpokládám, že nežijí na pustém ostrově a že o nás ví a mě by nesmírně potěšilo, kdyby mohli odkrýt svou identinu na místním fóru a rozšířili tak řady regulérních chronomagorů s nálepkou Prim na čele. Patrně toho dost ví a také mají kousky, které by nám mohly zaplňovat bílá místa.

Honza má pravdu, Voborníková ho připravila o 10k, na druhou stranu potvrdila, že Honza s tím, co tam hodil, nebyl mimo mísu. Dávat za něco 20k, když všichni ostatní nabízí 50 kč, to je chyba. Ale když je v takové aukci víc lidí, kteří se k té maximální dosažené částce přibližují, to už může být ukazatelem určité momentální reálné ceny.

Takže já bych si představoval, že se Voborníková ozve a řekne:" Dobrý den, pánové, to jsem já, co Vám tu tak mile zatápí." A zeneko, nebo i další se přidají, třeba stylem:"Vy magoři, víte, kolik prachů jsem kvůli Vám a svému sběratelskému chtíči vyhodil oknem navíc?"....

Upraveno uživatelem mischa
Návštěvník rama
Odesláno

Podle čeho se u primek pozná že krabička pasuje k záručáku?

Návštěvník Kamil
Odesláno

No, to "voborníkováv" taky :-)

To vám tady ještě nedošlo, kdo je ta/ten vobornikovav? Myslím tím Honzu.mantu a mischu.
Odesláno (upraveno)
Návštěvník tolja
Odesláno

Obě ta pouzdra jsou v pořádku. Viděl jsem ho i na černých. Dávaly se tam zřejmě obě varianty pouzdra. Ta vteřinovka se mi zdá spíš černá. Dávaly se tam také zřejmě obě - ta s tou kostičkou a i tahle. A armovák tam patří - do všech PS2, bez něj by nebyla vodotěsnost. Navíc nějak bratrům polákům nevěřím. Bílých PS2 auto není moc, ale vyskytují se. Nedávno šly na aukru dva cifry a taktéž i dvoje komplet.

Edit: Jen aby to neupadlo v zapomnění - přidám i foto:

post-5320-091506000 1317496168.jpg

Hoši, ta funkce se jmenuje hledat. Tady je moje původní vlákno a přidám svůj názor na tyhle hodinky, který jsem si vytvořil na základě accutronových a docentových informací a svých zkušeností. Barevné provedení ciferníků (tyrkys, šedý a bílý) musí být v atypickém pouzdru s lisovaným dýnkem a černé ciferníky v něm být mohou, ale nemusí.

Odesláno

Již jsem to ventiloval jinde. Jestli nebude krabička nebo záručák v pořádku a původní, tak to vrátím - garance aukra je 20K. Já to dražil jen kvůli krabičce a záručáku v kompletu s hodinkami, jinak samozřejmě nečíslované už doma mám. A kopie bude k mání, ale foťákem. Nechci nikoho urazit, ale scan publikovat nebudu.

Ta kopie, která by se mi hodila, to byl samozřejmě vtip a tak trochu narážka na to, že právě za tu krabičku a návod jsi dal něco mezi 5-7t.K, na to já neměl odvahu (resp. tak jsem si to necenil), proto jen za Tebe doufám, že to není dodělávka do kompletu.

Odesláno

Tak postupně.

Mně už voborníkováv docvakla včera a už jsem si správnost své domněnky i ověřil.

A paní, co prodává ty letecké znám, už jsem od ní koupil dost věcí a vždy bez problémů. I proto jsem se nebál jít tak vysoko.

Odesláno

Tak postupně.

Mně už voborníkováv docvakla včera a už jsem si správnost své domněnky i ověřil.

A paní, co prodává ty letecké znám, už jsem od ní koupil dost věcí a vždy bez problémů. I proto jsem se nebál jít tak vysoko.

Já jsem si také říkal, že ta (ten) " voborníkováv " Ti z těch dražeb dělá tak trochu peklo, to asi bude pěknej čert, tedy spíš čertík, tuším, že v minulosti jsem ho vídával jako dítě se Štěpánkou ;)

Odesláno

Já jsem si také říkal, že ta (ten) " voborníkováv " Ti z těch dražeb dělá tak trochu peklo, to asi bude pěknej čert, tedy spíš čertík, tuším, že v minulosti jsem ho vídával jako dítě se Štěpánkou ;)

:cheers:

Odesláno (upraveno)

No to je přeci jasný čertík Be....k se Štěpánkou Haničincou :whistle: ....Ivánku CINK !!

Jinak Gratuluji k dalšímu super kousku.

Upraveno uživatelem skodna
Odesláno

Ja se vam divim chlapi... ze se na to nedomluvite ... jednou ten jednou ten a mate to za par susnu.

No a pokud by to tady nekteri "odbornici" vsechno odborne nerozebirali a tady se tomu kousku neudelila urcita atraktivita tak by ti kterym to vlastne nic nerika ale maji plou srajtofli ani nezaregistrovali... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Ono je to úplně jinak, jednak jsem fakt nevěděl, že voborníkovouv vlastně znám a jednak s paní prodávající jsem opravdu už párkrát obchodoval a i ona mi vynadala(a dost drsně, abych nevyhazoval peníze zbytečně - zvláštní prodávající), že kdybych jí byl kontaktoval osobně, místo prvního příhozu, tak jsme se mohli domluvit na ceně "kup teď" za jiné peníze. Jsem prostě idiot. :suicide_anim:

Edit: doplnění

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Ono je to úplně jinak, jednak jsem fakt nevěděl, že voborníkovouv vlastně znám a jednak s paní prodávající jsem opravdu už párkrát obchodoval a i ona mi vynadala(a dost drsně, abych nevyhazoval peníze zbytečně - zvláštní prodávající), že kdybych jí byl kontaktoval osobně, místo prvního příhozu, tak jsme se mohli domluvit na ceně "kup teď" za jiné peníze. Jsem prostě idiot. :suicide_anim:

Edit: doplnění

Tak když je paní takovej formát, ať Ti tam otevře novou aukci s cenou "vrať teď ", a my Ti tam s voborníkovouv naházíme tolik, že je budeš mít za kačku :D

Odesláno

Kluci, vy jste debilove.... Berte, kdyz Ti bylo jasny, ze Honza nevi, kdo je vobornikova, nemohls mu napsat, ze to taky chces, pak se jen domluvit, kdo je ochoten dat vic a tomu druhemu to prenechat? Ve finale se tak da dost usetrit. Az dojde na podobnou situaci, tak si to vratite. Ja jsem taky chtel docela dost sporty automat, co ma Honza za 11k. Kdyz rekl, ze tam hodi dost, je mi jasny, ze mych 15k mu to jen zbytecne prodrazi. Tak jsem nehazel vubec, protoze vim, ze 20k, nebo vic, bych nedal. Takhle co na me usetril, na Tobe prosral... A uvedomte si, ze minuta hovoru dokaze zachranit nekolik tisic, chce to jen trochu kazne a neni nas zas tolik, abychom se nedomluvili alespon na ty exkluzivni veci. Staci interne sdelit, kolik jsem ochoten dat a kdyz kamos miri vejs, tak neprihazovat vubec, proste je chce vic, nez ja, pak je jedno, za kolik je opravdu dostane.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...