PetrM Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Nic ve zlém nemám (aspoň teda já osobně)... Psal jsem: "Jen tak pro zajímavost..." a zajímavé to teda je, takže začínající Primkaři, oukej BTW, je dobré si to tady pořádně projít a zjistit si třeba, co je např. Nickiii1 za prodejce.. není pěkné jako pěkné - jako profesionální fotograf dokáže i z leckterého šuntu vytáhnout maximum a na fotce to potom vypadá skvěle a tím chci říct pánové, že nekupujete to, co vidíte na fotografiích a za další si kapánek připlatíte.... Peace a tečka Je pravda, ze poslednich sest tydnu nedelam nic jineho, nez ze procitam vsechny mozne prispevky na forum.chronomag a jinde, kde se toci reci o primkach. Je dost pravdepodobne, ze nektere nakupy nebudou z tech "povedenych". To je ale asi vzdycky, kdyz nejde kupovany predmet videt nazivo. V kazdem pripade, dik za upozorneni, dame si vetsi pozor. Lze najit nekde neco takoveho jako black list prodejcu ? Hodnoceni na Aukru o prodejcich asi neni uplne presne.
VintageLover Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) Byl tady nedávno lehce podobný návrh, že se tu něco takového zrealizuje, ale podle všeho z toho nakonec sešlo. Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem VintageLover
PetrM Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Byl tady nedávno lehce podobný návrh, že se tu něco takového zrealizuje, ale podle všeho z toho nakonec sešlo. Tak to je skoda. Predpokladam, ze by to uvitalo vic clenu fora. Myslim, ze negativni zkusenosti z nakupu by mohlo byt i dobre tema pro zvlastni vlakno. Snad by se toho nekdo ze zdejsich bardu ujal.
t.p Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Panove j..8 je muj kamarad, oba dva se snazime ziskat pekne hodinky. Uz jsme si volali a cekame, az mu dorazi pred chvili vydrazene sorely. Takze, nic ve zlem, ale j..8 a P..h jsou zapaleni zacinajici primkari. No potěškoště na ten malej českej aukráckej rybníček tu bude plno lovců, včetně mě.Škoda, že jsem v Plzni ještě nenarazil na bazar kde bych se vyřádil. Aukro občas vyjde celkem draho...
VintageLover Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) A tady je přesně to, co říkám/e... Nestačím se divit, hlavně tolik peněz za tak odrbané pouzdro, které díky přesvícení není poznat KLIK EDIT: Velikost fotky... Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem VintageLover
t.p Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak to je skoda. Predpokladam, ze by to uvitalo vic clenu fora. Myslim, ze negativni zkusenosti z nakupu by mohlo byt i dobre tema pro zvlastni vlakno. Snad by se toho nekdo ze zdejsich bardu ujal. Výbornej nápad! Jen mě děsí aktuální stav věcí. Jedna osoba a tisíc nicků na aukru.
PetrM Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Výbornej nápad! Jen mě děsí aktuální stav věcí. Jedna osoba a tisíc nicků na aukru.Mas pravdu. Dneska by to byl Nickiii, zitra neco jineho. Neresitelne. Bohuzel o tom je riziko nakupu na Aukru nebo jinych aukcnich portalech. A bazary a zastavarny pravidelne objizdime do vzdalenosti 100 km od Ostravy. Ale je to jen a jen o nahode. Nekdy vubec nic. V Kromerizi v mi v patek v zastavarne rekli, ze pred mesicem prodali celou sbirku sportovnich Primek. Pry asi 40 kusu. No neni to smula, prijet takhle pozde ?
Rs. Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) ad T.P., PetrM a blacklist. Do doby, než aukro zanonymizovalo kupující, jsem měl svůj soukromý. Honza Manta se do něj trefil téměř 100%. Dneska to už spolehlivě moc udělat nejde. Mnoho členů chronomágu na aukru prodává, prodává i tady. Tj. asi by se to chtělo zajímat. Já nechci dělat reklamu, ..., asi bych byl nespravedlivý, ale ... z Aukra znám Tolju, Kuncak7 a asi i další ..A taky to chce mít nějaký zdravý nadhled, .... Nejde o to jenom mít, ale taky k tomu něco vědět. A shánění informací k zakoupenému modelu je celkem zábava, shánění dílů ještě větší. Z oné debaty - já mám svoje další nicky v podpisu pod čarou ... EDIT - mj. v OVY máte "bazar hodinek", někdy budu muset najít čas se tam zase stavit ... Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem Rs.
PetrM Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 ad T.P., PetrM a blacklist. Do doby, než aukro zanonymizovalo kupující, jsem měl svůj soukromý. Honza Manta se do něj trefil téměř 100%. Dneska to už spolehlivě moc udělat nejde. Mnoho členů chronomágu na aukru prodává, prodává i tady. Tj. asi by se to chtělo zajímat. Já nechci dělat reklamu, ..., asi bych byl nespravedlivý, ale ... z Aukra znám Tolju, Kuncak7 a asi i další ..A taky to chce mít nějaký zdravý nadhled, .... Nejde o to jenom mít, ale taky k tomu něco vědět. A shánění informací k zakoupenému modelu je celkem zábava, shánění dílů ještě větší. Z oné debaty - já mám svoje další nicky v podpisu pod čarou ... EDIT - mj. v OVY máte "bazar hodinek", někdy budu muset najít čas se tam zase stavit ... No, navsteva tohoto bazaru neni tak jednoducha, jak se na prvni pohled jevi. Az to zkusis, uvidis.
P_P Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tak jsem plánoval se do výše uvedené aukce na Prim Diplomat také zapojit. Ale dnes už cena šplhala nad moje představy, takže nic. Ale podle fotek hodinky vypadaly pěkně, díky za upozornění zde, že to až tak super nebude.
VintageLover Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 No, navsteva tohoto bazaru neni tak jednoducha, jak se na prvni pohled jevi. Az to zkusis, uvidis. Přesně tak, co jsem tak pochopil, tak je to eshop a zkušenosti jsou zatím 50/50, ani dobré ani špatné, resp. v něčem dobré, v něčem špatné a abych v tom udělal ještě větší zmatek, tak dám příklad:Objednal jsem si u nich strojek, kalibr 68.3, vybral jsem si ten, co byl na fotce a přišel mi jiný... pak se dívám a mají jich tam několik, takže mi poslali samozřejmě ten nejhorší, že jo nebo prostě ten, co byl první na ráně...
PetrM Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Přesně tak, co jsem tak pochopil, tak je to eshop a zkušenosti jsou zatím 50/50, ani dobré ani špatné, resp. v něčem dobré, v něčem špatné a abych v tom udělal ještě větší zmatek, tak dám příklad:Objednal jsem si u nich strojek, kalibr 68.3, vybral jsem si ten, co byl na fotce a přišel mi jiný... pak se dívám a mají jich tam několik, takže mi poslali samozřejmě ten nejhorší, že jo nebo prostě ten, co byl první na ráně... Nakupovali jsme tam asi petkrat a vetsinou, pred zaplacenim prisel email, ze zkouseli zbozi pred expedici, a u nekterych kusu prasklo perko, takze jsou nefunkcni. Otazka znela - chcete zbozi ?Poskytneme slevu. Chteli jsme navstivit bazar i osobne, ale to je celkem slozite, pry je treba domluvit konkretni termin. Vzhledem k dovolene, kterou provozovatele meli, se mi to zatim nepodarilo. Ale na druhou stranu musim rict, ze vse objednane prislo vcas a bylo presne v popsanem stavu.
Rs. Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Já tam byl. Strojky jsou ze scrapů, na díly. Domluvit se dá všechno i osobní vyzvednutí. Majitel je sice "poděs", ale ne podrazák.
VintageLover Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Já tam byl. Strojky jsou ze scrapů, na díly. Domluvit se dá všechno i osobní vyzvednutí. Majitel je sice "poděs", ale ne podrazák. To si dovolím souhlasit...Reklamace proběhla bez problémů...
P_P Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 A tady je přesně to, co říkám/e... Nestačím se divit, hlavně tolik peněz za tak odrbané pouzdro, které díky přesvícení není poznat KLIK Jak už jsem psal výše, z této aukce jsem vycouval, hlavně na základě informací zde z fóra ohledně prodejce Nickiii1. Ani ne po 20 minutách mi přišla od prodejce nabídka, že má ještě jedny, zda mám zájem. Docela podivné, podle mého snad i porušující pravidla Aukra.
straspol Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Jak už jsem psal výše, z této aukce jsem vycouval, hlavně na základě informací zde z fóra ohledně prodejce Nickiii1. Ani ne po 20 minutách mi přišla od prodejce nabídka, že má ještě jedny, zda mám zájem. Docela podivné, podle mého snad i porušující pravidla Aukra. Asi jsi hodil zajímavou částku. Docela by mne zajímalo, jak Tě dokázal přes AUKRO zkontaktovat, myslel jsem že je to nemožné. Není vyloučeno, že Ti nakonec přinese ty samé, protože posledních osm přihazujících tragicky zemřelo strašlivou smrtí BongoBongo.
financ Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Mas pravdu. Dneska by to byl Nickiii, zitra neco jineho. Neresitelne. Bohuzel o tom je riziko nakupu na Aukru nebo jinych aukcnich portalech. A bazary a zastavarny pravidelne objizdime do vzdalenosti 100 km od Ostravy. Ale je to jen a jen o nahode. Nekdy vubec nic. V Kromerizi v mi v patek v zastavarne rekli, ze pred mesicem prodali celou sbirku sportovnich Primek. Pry asi 40 kusu. No neni to smula, prijet takhle pozde ? Tuhle historku v Kroměříži vykládají už 2 roky.
financ Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Asi jsi hodil zajímavou částku. Docela by mne zajímalo, jak Tě dokázal přes AUKRO zkontaktovat, myslel jsem že je to nemožné. Není vyloučeno, že Ti nakonec přinese ty samé, protože posledních osm přihazujících tragicky zemřelo strašlivou smrtí BongoBongo. Prodejce vidí plný nick přihazujících
Rs. Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 ad strojky (OVY)- ono taky je potřeba být soudný - za 6 nových šroubků do ETA platím cca 200Kč a to si chrochtám, jak levno jsem je splašil ... ceníky ND např. na CousinsUK, Dashto jsou veřejné. Asi těžko za jednotky stokorun někdo prodá NOS strojek v továrním obalu ... nemluvě o tom, že alespoň mně to řekl na rovinu.
straspol Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 (upraveno) Mas pravdu. Dneska by to byl Nickiii, zitra neco jineho. Neresitelne. Bohuzel o tom je riziko nakupu na Aukru nebo jinych aukcnich portalech. A bazary a zastavarny pravidelne objizdime do vzdalenosti 100 km od Ostravy. Ale je to jen a jen o nahode. Nekdy vubec nic. V Kromerizi v mi v patek v zastavarne rekli, ze pred mesicem prodali celou sbirku sportovnich Primek. Pry asi 40 kusu. No neni to smula, prijet takhle pozde ?Tyhle kecy nesmíš brát tak vážně. Zrovna nedávno jsem si v Litomyšli v zastavárničce koupil Prim oblekovky a majitel mi sdělil, že je škoda, že jsem nenavštívil jinou prodejnu, kterou má ve Svitavách u autobusovýho nádraží- že tam je hromada hodinek a mají tam i letecké primky. No, tak jsem nakopl auto a těch 2O kiláků tam zajel. Evidentně si ze mne střílel-těch pár čínských sr.č.k bylo nanic, živýho hada jsem si koupit nechtěl a o primkách tam nikdo nic nevěděl. Jsou to obchodní triky. Dost jsem se musel držet, abych nenechal prchlivosti cloumat svým majestátem. Ulevilo se mi, až když jsem ve vesnickém bazárečíčku cestou do Prahy objevil pytlík s hrstkou jdoucích Primek. Ty čtyři stovky jsem za to bez rozmýšlení dal a až v Hradci na křižovatce se podíval pořádně dovnitř. Jedny ty menší Primky byly ve skutečnosti omegy z třicátých let v nerezu. Upraveno 15. srpna 2012 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se