Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

K dnešnímu lovu na A. :Tak tomu říkám ku..a pech.

Pozitivní je, že jsem ušetřil :D

Odesláno

http://aukro.cz/top-hodinky-prim-elast-blok-top-c-46-i2814705100.html

http://aukro.cz/top-hodinky-prim-elast-blok-vzacne-top-c-27-i2814755700.html

Na ty první jsem zaspal a na ty druhý přihodil málo, že jsem nebyl připuštěn a pak už byl konec.

No nic, jdu dál mlátit hlavou o stůl...

Odesláno

http://aukro.cz/top-hodinky-prim-elast-blok-top-c-46-i2814705100.html

http://aukro.cz/top-hodinky-prim-elast-blok-vzacne-top-c-27-i2814755700.html

Na ty první jsem zaspal a na ty druhý přihodil málo, že jsem nebyl připuštěn a pak už byl konec.

No nic, jdu dál mlátit hlavou o stůl...

Jojo, Miamon nezaspal-ale neboj, to znamená že se brzo zase objeví. Jen budou v kup teď o dost dražší :rolleyes:

Odesláno

S prodejcem jsem celou věc projednal a on reagoval jako normální slušný člověk - nechal si poslat fotky možného vzniku tohoto bastlu a hodinky odnese ke svému hodináři na potvrzení toho, že je to opravdu složenina. Až to bude potvrzeno hodinářem, tak věc uzavřeme. Gentlemani stále ještě nevymřeli. :smile_anim:

tak se zdá, že ta "jakobySORELA" je tady znovu a možná od stejného prodejce?

http://aukro.cz/a-dalsi-puclik-z-nalezu-krasne-funkcni-bez-zkou-i2821122555.html

Odesláno (upraveno)

Prodejce je jiný a hodinky taky. Navíc tyhle mají korunku ze sportů nebo prachotěsného modelu a taky mají máčklé sklo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit: Tak beru zpět. Prodejce je jiný, ale hodinky jsou ty samé, jen mají namáčklé sklíčko. Přikládám fotku ze svého archivu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Prodejce je jiný a hodinky taky. Navíc tyhle mají korunku ze sportů nebo prachotěsného modelu a taky mají máčklé sklo.

Edit: Tak beru zpět. Prodejce je jiný, ale hodinky jsou ty samé, jen mají namáčklé sklíčko. Přikládám fotku ze svého archivu.

Já vím- vzhledem k té historii kolem nich mám na nich s dovolením příhoz :rolleyes: tyhle by mi vážně udělaly radost...

Odesláno

prodejce je jiný, tedy jiný nick, ale stejné místo odeslání, podobné popisy u hodinek, výše poštovného...třeba je to jen náhoda

ale pouzdro je celkem ucházející, to zase josmile_anim.gif

Odesláno

Já vím- vzhledem k té historii kolem nich mám na nich s dovolením příhoz :rolleyes: tyhle by mi vážně udělaly radost...

A já jsem si je udělal doma ze zbytků a skoro zadarmo, heč :D .

Odesláno

Jj. je krásně vidět co opisovala vteřinovka.A to nemluvím o 3 a9.Hergot má to někdo zapotřebí ?

Odesláno

tak jsem se trosku popletl - v katalogu jsou trosku jinaci (jine logo, neni reliefni cifernik), ale myslim, ze to bude jeden a tentyz model...

Odesláno

tak jsem se trosku popletl - v katalogu jsou trosku jinaci (jine logo, neni reliefni cifernik), ale myslim, ze to bude jeden a tentyz model...

Moc díky za katalog z kterého roku je?? Tedy Prim Standard hmm to jsem ještě neslyšel . Jinak jsem tu divnou věc přenesl Sem

Návštěvník tolja
Odesláno

Dva dny si lámu hlavu nad tím, co je na nich za takovou raketu. Číselník z počátku 70.let, pouzdro z přelomu 70. a 80.let a ručky z první poloviny 80.let. Na dýnku je běžná dedikace. Volal jsem prodejci, abych mu blahopřál a když mi řekl, kdo to vyhrál, šel jsem do kolen. Přehlédl jsem na těch hodinkách něco?

Odesláno

Dva dny si lámu hlavu nad tím, co je na nich za takovou raketu. Číselník z počátku 70.let, pouzdro z přelomu 70. a 80.let a ručky z první poloviny 80.let. Na dýnku je běžná dedikace. Volal jsem prodejci, abych mu blahopřál a když mi řekl, kdo to vyhrál, šel jsem do kolen. Přehlédl jsem na těch hodinkách něco?

Copak na nich nevidíš jak jsou strašně krásný? To Tě to nebere za srdce? A uznej, že byly za babku- to já už viděl na AUKRu prodávat červený igeny za třicítku a montáž s hokejovým cifrem dokonce dost vysoko přes kilo,a to rozhodně nebyly takhle krásný hodinky :gora: taky mi to hlava nebrala...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...